Искам да попитам дали има други жени, които са били в ситуация като моята, и ако може.. да споделят препоръки за лекари в София, които биха могли да помогнат.
Бременна съм в 23 г.с и от известно време имам инфекция с E. coli в урината, преди последното лечение имах и във ваг.секрет.. Ситуацията е следната:
Лекувана съм с Зинат (10 дни, 2x1) и след това с Оспамокс 1000 (2x1).
Пих и Цистостоп рапид и Уринал, но симптомите продължават.
Преди няколко дни лежах 5 дни в болница, където ми приложиха венозен антибиотик. Първите два дни се почувствах по-добре, но след това симптомите се върнаха и през останалите дни лечението не подейства.
След изписването ми предписаха Зинат 2x1 като продължение на лечението.
Симптомите, които изпитвам:
Парене при уриниране
Много често уриниране, понякога буквално през няма и 10 минути..
Усещане, че пикочният мехур не се изпразва напълно..
Тези симптоми са постоянни и вече доста врече..
Изследванията ми включват антибиограми преди всяко лечение, а бъбреците са проверени преди 2 седмици и всичко е наред.
Проблемът ми е, че лекарката, която ме следи вече не ме взима насериозно – каза ми, че си го „въобразявам и няма как след венозен антибиотик да продължава всичко, а също и че няма нужда от контролна стерилна урина“, а аз много добре знам как се чувствам.
Изключително притеснена съм за бебчето, а и вече се чувствам и уморена от тези неуспешни лечения и неглижирането на проблема.. 😕
Въпросите ми към вас са:
Има ли други жени, които са имали подобна упорита E. coli инфекция по време на бременност?
Кои лекари или акушер-гинеколози/уролози в София са помогнали успешно на такива случаи?
Благодаря предварително на всички, които споделят опит или препоръки!🌹