Търся електронна книга - 53

• 22 329
  • 193
  •   8
Отговори
# 15
Момичета, търся книгата на Ги Корно “ Съществува ли щастлива любов?” . Намерих папката на Ги Корно, която Безделник беше споделил, но там е само една друга книга. Надявам се някой да може да ми я изпрати!
tzigarova@gmail.com

Изпратих ви я!

# 16
  • ВАРНА
Търся книги на Катрин Елиът-"Денят не си личи от сутринта","Стари вещи, нов живот", "Всички готини са женени", но с добро качество, тези които са при мен трябва да се четат през два реда в епуб, а в ПДФ формат са по две страници наведнъж, така са сканирани. Благодаря на отзовалите се на pepe60@abv.bg

# 17
  • Враца
Здравейте, търся книги на Кели Фейвър без Правилата на милиардерът
lilito.nedelkova@abv.bg

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 12:33 от Лили Неделкова

# 18
Здравейте, търся книги на Кели Фейвър без Правилата на милиардерът
lilito.nedelkova@abv.bg
Във фантастичния свят на книгите ги има всичките.Там момичетата които ги превеждат са страхотни.

# 19
Здравейте,

Отскоро имам киндъл и съм нова тук Simple Smile. Благодаря за темата!

Търся Intermezzo na Sally Rooney - на английски или на бг, благодаря!

# 20
# 21
Здравейте,търся книга на д-р Дейвид Бърнс-Да се чувстваш добре vasileva.gabi@gmail.com

# 22
  • в сърцето на един мъж...
Случайно на някой да му е попадала - "Скрито пред очите ти" на Джефри Арчър от серията за Детектив Уилям Уоруик? Ще бъда много благодарна за малко помощ!

# 23
Случайно на някой да му е попадала - "Скрито пред очите ти" на Джефри Арчър от серията за Детектив Уилям Уоруик? Ще бъда много благодарна за малко помощ!
Може да я изтеглите - Джефри Арчър - ДУУ 2 - Скрито пред очите ти - https://dox.abv.bg/download?id=ed77af392b 

# 24
Може да я изтеглите - Джефри Арчър - ДУУ 2 - Скрито пред очите ти - https://dox.abv.bg/download?id=ed77af392b 

Много благодаря! А има ли други от поредицата? Открих 7 общо, не знам дали са повече

# 25
Да, седем книги са излезли в поредицата.

# 26
Много благодаря! Мислех, че той издава само фамилни романи, не бях попадала на криминалета. Харесва ми като автор. А вчера си попълних и последните две книги на Джефри Дивър за Линкълн Райм, та да завърша най-накрая и тази поредица Simple Smile

# 27
  • София
Някой има ли събрани всичките 7 романа на Джефри Арчър за Уилям Уоруик? Не успях да ги намеря никъде. Всъщност потърсих първата, Риск печели, риск губи, но не я намерих.

Погледнах в един книжарски сайт. Какво значи изчерпана електронна книга - нещо не мога да си го представя.

# 28
Silver cloud, прати ми мейл, ще ти ги пусна. Но не съм ги чела все още и не знам дали са добре сканирани.

# 29
https://dox.abv.bg/download?id=b4a1cebe0e
 Тази е първата , имам 6 само, но в пдф, като говорите чак за сканиране, това е по-добро.

Общи условия

Активация на акаунт