Търся електронна книга - 53

• 100 620
  • 747
  •   2
Отговори
# 375
Дали някой има книгите на Алан Коен-Дълбока глътка живот или Уроците на сърцето?

# 376
Здравейте, търся "Хипнозата" автор  Владимир Георгиу. Също ще се радвам и на  " Хипнозата" на Иво Величков.

# 377
  • Варна - Черна гора
За съжаление книгите от горния линк липсват, поне аз не ги намирам.

# 378
Привет,
търся ""Легенди и лате" на Травис Болдри
Благодаря предварително
Заповядай
https://upload.bg/?file=690dc89e70882

# 379
Скрит текст:
За съжаление книгите от горния линк липсват, поне аз не ги намирам.
https://mega.nz/folder/eBJx3Y4K#NPzkl7HYbkdSJi3VxBc3UQ

# 380
По-вероятно линка да е това
А*** направи някакви промени и адреса се смени, но книгите и организацията е същата, а вече и допълнени ...
Линка посочен от Вас е един от няколкото библиотеки, които живеят вече години на Mega, но явно не се поддържат.

# 381
Търся:  Да получиш любовта,която искаш на д-р.Харвил Хендрикс.
Откровено за изневярата на Естел Перел.
Добрият живот на Робърт Уолдингер.
Благодаря!

# 382
Скрит текст:
По-вероятно линка да е това
А*** направи някакви промени и адреса се смени, но книгите и организацията е същата, а вече и допълнени ...
Линка посочен от Вас е един от няколкото библиотеки, които живеят вече години на Mega, но явно не се поддържат.
Моето отношение към всичко това е, че попаднах на този линк във Фейсбук и го постнах тук. Кой го поддържа и в каква степен нямам идея.
И нямам претенции да съм във всяко гърне мерудия.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 22:13 от Valentin_VG

# 383
Привет,
На някой да му се намират:
- Оковите на майчината любов - Анатолий Некрасов
- Райският проект - Джеймс Холи

Благодаря предварително 😊

# 384
Книгата има машинен превод, не съм срещала официален. Некрасов имам предвид.

# 385
- Оковите на майчината любов - Анатолий Некрасов
- Райският проект - Джеймс Холи
Oчаках някой да помогне на D.N.M., но видимо никой не се включи и като виден представител на класа "на всяко гърне мерудия" предоставям линк към оригинал и машинен превод на Некрасов, както и скан от бг изданието на Холи от 1994 год.

# 386
Ако има някъде и по-стар превод на Отнесени от вихъра ? Защото като малка съм чела старите пожълтели 2 тома , които бяха на баба ми. Сега опитах да прочета тези в читанка и ... Мами приказва, като във виц за врачанци в темата с вицовете и изобщо . Търсих спец. цитат за нещо, където шият рокля от завесите на майка и се зачетох и се зачудих какво чета . Може пък и да се лъжа , но не я помня книгата така.

# 387
Ако има някъде и по-стар превод на Отнесени от вихъра ? Защото като малка съм чела старите пожълтели 2 тома , които бяха на баба ми. Сега опитах да прочета тези в читанка и ... Мами приказва, като във виц за врачанци в темата с вицовете и изобщо . Търсих спец. цитат за нещо, където шият рокля от завесите на майка и се зачетох и се зачудих какво чета . Може пък и да се лъжа , но не я помня книгата така.
Не съм чел "Отнесени от вихъра", но една кратка справка в "Читанка" показва, че има два превода:
Цитат
Отнесени от вихъра, изд. „М. Г. Смрикаров“ (1940), прев. П. К. Чинков и Юли Генов
Отнесени от вихъра – в 2 тома, изд.: „Народна култура“, София (1986, 1990), изд. „Емас : Глобус“ (1998), ИК „Труд“, София (2005), ИК „Бард“, София (2015), прев. Надя Баева
Съвсем нормално е два превода с близо половин век разлика да не са много близки като лексика.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 10:33 от Moderator1

# 388
Търся на Джеймс Редфийлд поредицата от 6 книги (Селестинското пророчество) ако някой желае да сподели-благодаря!

# 389
Здравейте. Търся няколко книги на Рик Риърдън:
- Корабът на мъртвите - 3 кн. от поредицата за Магнус Чейс.
От поредицата  "Изпитанията на Аполон":
2. Тъмното пророчество
3. Пламтящият лабиринт
4. Гробницата на тирана
5. Кулата на Нерон
Имейл : veshtica25@gmail.com
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт