Отговори
# 720
"Нисан ще ненавижда Ешреф" - каза Динчер на секретарката, след като разбра, че Нисан е получила ножа и се е изплашила.

Значи той е замесен и си следва плана.

# 721
Ахааа, кръвната вражда е просто измислица за пред Нисан

# 722
Динчер отива при Нисан... Започна изпълнението на плана си.

Ехааа, и руската мафия иска главата на Ешреф. Подгониха го от всички страни.

# 723
Е много станаха враговете, само руската мафия липсваше. Наредиха да го убият

# 724
Е много станаха враговете, само руската мафия липсваше. Наредиха да го убият
Дават и милиони за главата му.

Нисан иска да се срещне с Ешреф във връзка със смъртта на Афра.

# 725
Ох сега и с руската мафия ще се борим и искат главата му. Много му се насъбра от както е на свобода. Добре му беше в пандиза и от там контролираше нещата .

Аз съм сигурна че няма да получат главата на Ешреф дори за милиони.

Ърмак е много бойна и смела и опря пистолет на Кенан и пита къде е брат й.

# 726
И Ърмак се включи, показва характер и това ми хареса. Отиде при Кадир в хотела, за да пита къде е Гюрдал.

# 727
Чу се изстрел от хотела  и Мюслюм се затича и притесни за Ърмак.

# 728
# 729
Свърши със срещата им в парка но няма да е за добро. Ще разберем с превода какво му наговори яростно.  

Ох не знам този човек как ще издържи да не рухне вътрешно.  😟Но има кой да му дава сили и да е зад него.

РЕКЛАМИ и после фраг за новия Еп.  17

# 730
Май така ще свърши. Знаех си. Но Динчер нещо се разпореди и неговите хора май ще възпрепятстват руснаците да стрелят.Но пък Нисан още повече ще се настрои и повярва, че Афра е убита заради Ешреф. Оффф! Лягам си, ама как ще заспя от това напрежение. Лека вечер момичета! Heart

# 731
Свърши със срещата им в парка но няма да е за добро. Ще разберем с превода какво му наговори яростно. 

Ох не знам този човек как ще издържи да не рухне вътрешно.  😟Но има кой да му дава сили и да е зад него.
Нисан го попита излизал ли е от затвора, за да убие някого. Ешреф си призна, че е убил наркобарона. Тогава Нисан му каза, че заради това убийство е умряла и Афра, за да отмъстят на Ешреф. Нещо не разбрах, но май са искали да убият Нисан, а е пострадала Афра.
Ешреф я попита кой ѝ е казал това, но Нисан каза, че това не е важно и ако наистина той, Ешреф е замесен в убийството на Афра, Нисан ще го убие, без да се замисля.

# 732
И на мен ми беше приятно но ще изчакаме да пуснат фрага и ще си лягаме.

Чооок лошооооо.... Настройват я че пряко е замесен в смърта на Афра  заради враговете си. И сега ще са разделени и Нисан и тя ще иска отмъщение ако се докаже и му повярва. Но силно се надявам да не се стига до тук но Етем няма да ги остави да са заедно дълго и подкрепят. Той уби наркобарона заради Нисан щото го заплаши чрез нея и той полудя. Дори и само името и да споменат.
"Това че ми е бивша не значи че няма да я Обичам до края на живота си". Heart Думи на истински мъж.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 00:18 от femmi2

# 733
Момичета, благодаря ви, че отново заедно проследихме епизода.
На "първо четене" много добро развитие на действието. Доста напрегнато и изпълнено с неочаквани обрати. Хареса ми и утре с нетърпение ще очаквам и бг превода, за да гледам още веднъж епизода.
Феми, дай знак ако има фраг, за да спретна гифки. И се готви утре да пускаш нова тема, че тази почти я изписахме.
За настроение - един хубав колаж от рускините - цветята за Нисан, а виното за Ешреф, че на него му пари под краката.
А ние как ли ще дочакаме следващия епизод... Етем ни държи в сериозно напрежение, ама на мене точно това ми харесва. Цяла седмица да гадаем какво ще ни поднесе.

# 734
Имаме нов фрагман давам знак и терен.

Общи условия

Активация на акаунт