НАБОР 2006 - Студенти - 1

• 44 505
  • 780
  •   1
Отговори
# 15
Записвам се и в тази тема, поне докато ги настаним. Моята си видя програмата, спокойно могат за 2 години да приключат, то бива лежерно ама това е направо смешно.

# 16
AIR  ще видиш колко са издържливи и комбинативни щом наумят, че трябва да се приберат по родните места. Момчето ми все намира начин, защото Х се прибрал и иска да се видят, У имал РД, незнам какво мероприятие имало в училище. Еле , ако е и шофьор и не зависи от автобуси и влакове. Тръгвал е след целодневна, след нощна смяна, след лекции...Най- впечатляващо за него беше като тръгна да се прибира на 1.01 след нощна смяна. Във всяка село го спирали за проверка на алкохол.  Аз каза, работих, те ме мислят за пияница
R@N аз съм майка на 05 набор. Тази програма за цялата година ли е? Синът ми първия семестър беше с три дни лекции и спокойно ходи и на работа. Напусна, когато видя програмата за втория семестър. Много беше натоварен с лекции, упражнения, някакви допълнителни часове. Сесията обаче я изкара по-лесно и с по-хубави оценки.. Сега сподели, че пак има ден свободен, но дали ще успее да съчетае с работата незнае, че е одобрен за един проект. Но каквото, такова.
Успех в студентсвото, нови приятели и щури години за децата ви!

# 17
  • Някъде в Европа...
Димис, аз съм се убедила вече 😀..Ежедневието му една година е вече такова - училище, работа, фитнес, гадже, излизания след работа, пътувания и каране по всяко време на денонощието (защото решили примерно да вечерят и си направят нощна разходка в град отвъд Балкана или да отидат на дискотека в някой морски курорт или София дадената вечер; а и има много приятели из четирите посоки на страната и най-редовно решават да отидат при еди кой си, да го видели независимо в делничен ден или през уикендите, когато също работи) и там някъде междудругото сън и храна 😀. Вече има навъртяни почти 40 хил. км на колата си от октомври мин година - само той си я кара (обеща си, че за 1 г ще й навърти 50 хил, ей, може и да ги стигне 🤣) ...После смени училището с втора работа..В къщи се виждаме ако реши да се прибере след първата работа, преди да отиде на втората, но е рядко, общуваме основно по тел. Отдавна се научих да заспивам без да го чакам, то иначе трябваше и аз да не спя, и понеже сутрин той тръгва малко по-късно от мен, поглеждам през терасата дали колата е на паркинга - значи спи в детската 😀. Напълно наясно съм на какво са способни младежите и нищичко не ме учудва. Ще ми представлява любопитство да видя как ще се организира в новия град при същия ритъм, защото не вярвам да е по-различен живота му 😀

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 09:20 от AIR

# 18
AIR  както казва синът ми" аз съм приспособимо животно. Където ме сложиш, там вирея". Нека да са здрави и оправни! Няма все за полите ни да се държат.

# 19
С класове ми беше по-лесно, иначе много наборни със студенти, а и моето е набор 2007 Simple Smile и се обърквам.
Да им се получава на младежите!
И аз не виждам много очите на моя.
Една сутрин след купон ме уведоми, че са си резервирали с приятели билети да ходят в Лион при друг техен приятел. Та това предстои преди началото на учебната година.
Явно занапред ще е така, само уведомяване за бъдещите планове

# 20
  • Стара Загора
Благодаря за новата тема!
Да я напълним само с хубави новини!

# 21
  • Благоевград
Моля, който мине настаняване в общежитие на ТУ да пише искат ли си го удостоверението от психодиспансер или може и без него

# 22
Момичета, племенникът ми се е замислил за бригада в САЩ, обаче друго познато дете е било миналата година и едва си е покрило разходите със спечеленото. Политическата обстановка в Щатите също не ми изглежда много спокойна. Препоръчали са му да ползва Интеграл или Usit Colours.
Вашите деца мислят ли за бригади?

# 23
  • София
Изтървала съм, че имаме нова тема Relieved .
Младежът вече е официално записан. Вчера ходихме на пазар. Купувахме всякакви ръжички, вилици, ножове, тенджери, възглавници. Разказа ми се играта Simple Smile . Накрая не успяхме да изберем завивка. Но май това остана. И обувки трябва да си купува по принцип. В четвъртък пътуваме. Стискайте палци всичко да е наред.
Гледах билетите за Коледа. Много скъпи отсега Rolling Eyes .
Дайте някакви Райънеърски съвети. Има ли дни, в които да са по-евтини или само ще се качва цената оттук до Коледа?
Някой знае ли отписването от Софийския университет как се случва?

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 09:59 от zazu1

# 24
  • София

Гледах билетите за Коледа. Много скъпи отсега Rolling Eyes .
Дайте някакви Райънеърски съвети. Има ли дни, в които да са по-евтини или само ще се качва цената оттук до Коледа?
Някой знае ли отписването от Софийския университет как се случва?

Синът ми вече си купи за Коледа. Гледате в зависимост от програмата кои дни са удобни. Той си взе за 102 евро в двете посоки. Миналата година месец по-късно беше за около 150 евро.
От СУ се отписва лесно. Казва, че иска да се отпише, попълва се нещо и след няколко седмици му преведоха някаква част от платената такса.

# 25
  • софия
Зазу, виж Бгеър. Ние по принцип не харесваме и ползваме нискотарифни, защото като сложиш багаж, неудобно летище и транспорт до него и става нормална цена. Бгеър има младежка програма. Разгледайте я.
Вече взех билети за Коледа. Не мисля, че цените ще падат, притеснявам да не свършат билетите, че нямам наблюдения как и кога се случва, а искам да се върне и да ни е спокойно.

При нас нещата се повтарят както в Колежа: след първия ден "никой не познавам, всички вече си имат групички." 🥴 Къса ми се сърцето като я гледам така притеснена и тъжна. В нейната специалност има много турци, нито един българин. Голям стрес е за всички, но се надявам да се подредят нещата.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 10:15 от zvаnchе

# 26
  • София
Зазу,през Братислава също ви е вариант пътуването.

# 27
  • София
За Братислава изобщо не видях полети в ноември и декември. Взех вече билети. Благодаря! Но явно за следващите празници трябва да дебнем по от рано.
Имаше и някакъв по-евтин вариант с прекачване през Бергамо и Уиз Еър, но някак не виждам смисъл да спестя 50-100 лв. и да се прехвърля по полети.
Но парите си вървят прилично бързо във всякакви посоки Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 28
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние взехме поне преди месец билети за Коледа и не бяха скъпи.

# 29
  • софия
Цената на билетите зависи от доста неща - дестинация, компания, лични критерии, други разходи, семеен бюджет.

Зазу, на нас днес си предстои вашето "забавление" като свърши курса по мат. Вчера се счупих от чистене, но съм доволна.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 10:30 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт