НАБОР 2006 - Студенти - 1

• 44 846
  • 780
  •   1
Отговори
# 495
  • Между гори и планини
А, то чарът е да си на 19 и откриваш и покоряваш света, водата да ти е до колене... Ех, младост!

# 496
Доня даже някои неща по-лесно ще си ги обясним от опита.
То всички сме на 18 г. другото е житейски опит. С теб може да сме колежки във ВТУ и съквартирантки. Ще намерим решение за готвене и пране.

# 497
  • София
Доня, вярваш или не, не знам как точно си спомних за вас днес или вчера и ти пишеш😃чудех се, дали синът ти е успял да се запише да учи за пилот или е променил желанието си и ето сега, ти казваш, че е поел по друг път.😊Успех!
П.с. Нали не греша, че той много искаше да бъде пилот?

# 498
  • Между гори и планини
Да, от много малък искаше да е пилот. Мисля, че му мина мерака, когато изрешава де що задачи имаше и просто му писна от математика.
Това е и причината да не се запише в ТУ Варна, не му се учи математика. Е, накрая си избра Финанси и първи семестър пак ще има математика 😂

# 499
Ох, тази математика!  След края на първата година, синът ми има успех,който в гимназията нямаше. Коментарът му беше, че учи това което иска, няма математика и всички предмети са интересни и лесни.

# 500
  • Пловдив
Ех тази математика, и за нас е ужас.
Наборът снощи го гледам, че учи някакви "кокали" по Анатомия на Латински и го питам дали не му е трудно, вдига изумен глава и ми отговаря : А някой в момента решават задачи? Scream
Димис HugJoy
Коментарът му беше, че учи това което иска, няма математика и всички предмети са интересни и лесни.

# 501
  • sofia
Във Варна нямаше ли цял икономически университет или във Велико Търново е по-високо нивото за финанси?
  Иначе математиката е навсякъде, няма пълно спасение от нея😁

# 502
  • Между гори и планини
Има икономически университет във Варна. Само , че той отиде да подава документи за лингвистика и излезе подал документи за Финанси 😂 Въобще не очаквах 😂

# 503
  • sofia
Ами самостоятелен е, за това, сам си взима решенията. Успех и щастливи студентски години!
В онези хубавите общежития ли сте? Запомних , че момичетата във ВТ показваха чисти и ремонтирани стаи.

# 504
mrancho добре, че нямаше ДЗИ по математика. Тогава и частни уроци незнам дали щяха да помогнат. Казва, че както има вечни студенти, така той щял да е вечния ученик. С други предмети чак такъв зор не е било. Иначе баща му е пример, че тангенс и котангенс трябват, защото в машиностроенето има формули за детайли, които ги включват.
Общежитията на ВТУ наистина са ремонтирани и хубави. Легловата база обаче е малка. Синът ми не е приет, на квартира е. От децата от града ни, на общежитие са тези, които са две деца в семейството или с един родител. Здраве да е, ще работим ще го издържаме. Истината е, че и той като работи много помага. Другият проблем е транспорта до там. Шофьор е, с колата е там и винаги се връща с някого, все багаж пренася. Даже и момиче има с кола. То пък все гледа да кара след момче шофьор. Абе много го мисля като пътува. Засега инциденти и глоби няма пу-пу, ама ММ постоянно говори.

# 505
  • Между гори и планини
Хубави са общежитията, дори до неговия факултет на 2 крачки има. Но той не е свикнал с друг в стая, трябва му тишина да учи. И тази година ще пътува от Елена. Има удобен автобус и спирката му е точно до факултета му. Само в понеделник свършва в 8 вечерта и ще го прибираме. Иначе лекции и упражнения са в прилично време. Днес ще отиде за 2 часа и се прибира. Петък и този уикенд са му свободни .
Най- заети са му понеделник, вторник и някои уикенди. До факултета има заведения за хранене, Кауфланд, барчета, спирката му... Добре, че не е в другите корпуси, тогава щеше да е трудно. Вариант е догодина да е на квартира.

# 506
  • гр.София
Сутринта в 7 часа се записа на волейбол, което беше основното желание,   залата е в Биологическия ф-т, не каза да е имало проблеми. И в 9 е отишла на лекции.Няма да има свободен ден.
Стон, втора група е. А твоят?

# 507
  • София
В общежитието на младежа във Виена има перално помещение с 2-3 перални и 2-3 сушилни на подземния етаж. Перат по график - т.е. те си се записват в този график. Цената е 1,50 евро на пране и толкова на сушене. После тези пари ги включват към наема за следващия месец направо.
Искаше да се запише в отбора по волейбол на университета, но явно имат доста високи изисквания, които не покрива и са го пратили, ако иска да изкара курс този семестър и другия да опита пак. Та е решил да се запише. В училище играеше в отбора и иска и сега да продължи, ако има възможност.
А на мен ми липсва и само се чудя кога да му ходим на гости Stuck Out Tongue .

# 508
До коя дата може да се настаняват студентите в Софийския университет. При моя син все още няма никой настанен и се чудя докога да е в очакване.

# 509
blanc, първа група е моят.
Искаше да се записва на джудо. Не знам дали е успял.
Днес му е почивен ден, така че учебни занятия от утре.

Общи условия

Активация на акаунт