Майски бебета 2026

• 10 344
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
След стреса с розовото зацапване, днес съм с щастлива новина, чухме сърдечен пулс Revolving Hearts
отговаря на 6+5 г.с. и термин 31.05.2026 г. с единия крак съм с майските бебета, с другия с юнските Grin
Продължавам с Дуфастон 2х1 и започвам с Фраксипарин 0,4мл.х1 до третия месец

# 166
След стреса с розовото зацапване, днес съм с щастлива новина, чухме сърдечен пулс Revolving Hearts
отговаря на 6+5 г.с. и термин 31.05.2026 г. с единия крак съм с майските бебета, с другия с юнските Grin
Продължавам с Дуфастон 2х1 и започвам с Фраксипарин 0,4мл.х1 до третия месец
Хей чудесни новини ❤

# 167
  • София
Здравейте и от мен!
От София съм, това ми е втора бременност. Имам момиче на 10 години Simple Smile Дата на последна менструация ми е 02.08 и ми изчислява термина 09.05.26 (дъщеря ми е родена на 20.05.15 😁 ) По всяка вероятност ще си имам 2 теленца 😆 Досега бях на 2 прегледа, всичко засега е наред, чухме сърчицето, видя се жълтъчното мехурче, отговаря си на седмицата, започва да прилича вече на човек 😄 Следя се в болница Надежда този път.
Може ли да ме добавите във фейсбук групата?

# 168
Първо, изненадващо, но и много мечтано бебче с термин 19.05 хихи
ще се радвам да се включа и във фейсбук

# 169
Първо, изненадващо, но и много мечтано бебче с термин 19.05 хихи
ще се радвам да се включа и във фейсбук
     и аз също съм за 19.05

# 170
Здравейте и от мен!
От София съм, това ми е втора бременност. Имам момиче на 10 години Simple Smile Дата на последна менструация ми е 02.08 и ми изчислява термина 09.05.26 (дъщеря ми е родена на 20.05.15 😁 ) По всяка вероятност ще си имам 2 теленца 😆 Досега бях на 2 прегледа, всичко засега е наред, чухме сърчицето, видя се жълтъчното мехурче, отговаря си на седмицата, започва да прилича вече на човек 😄 Следя се в болница Надежда този път.
Може ли да ме добавите във фейсбук групата?
И аз съм за 9 ти по календар но при последния преглед ми казаха че върви малко напред и ми смени за 6 ти явно ще вървим заедно успех и леко бременеене

# 171
Здравейте. Аз имам въпрос към майките, на които това им е втора бременност. Личи ли ви вече корема. Аз съм в 8+3 а корема ми се показа вече, дънките които носих до миналата седмица са ми тесни.. корема ми е като за 5 месец на първата ми бременност. Всичко ми стяга и се чудя как да го прикривам, т.к. още не съм казала на работа. Не знам как ще е до края 🤪

# 172
Здравейте. Аз имам въпрос към майките, на които това им е втора бременност. Личи ли ви вече корема. Аз съм в 8+3 а корема ми се показа вече, дънките които носих до миналата седмица са ми тесни.. корема ми е като за 5 месец на първата ми бременност. Всичко ми стяга и се чудя как да го прикривам, т.к. още не съм казала на работа. Не знам как ще е до края 🤪

Лелеее.... това щях да пиша и аз. 8 + 6 г.с. На мен ми е ПЪРВА бременност, а дънките от миналите седмици вече едва се закопчават. Нямам качени килограми, не съм се охранила от сега 😀 вече сериозно се чудя какво да обличам. Пуснала съм си болничен от сега, че в моята работа опасността от зараза е голяма, но на близки и приятели не сме споделяли, а почва да личи ОТ СЕГА???? Не го очаквах... и означава ли, че доста ще порастне, или не е задължително?

# 173

Лелеее.... това щях да пиша и аз. 8 + 6 г.с. На мен ми е ПЪРВА бременност, а дънките от миналите седмици вече едва се закопчават. Нямам качени килограми, не съм се охранила от сега 😀 вече сериозно се чудя какво да обличам. Пуснала съм си болничен от сега, че в моята работа опасността от зараза е голяма, но на близки и приятели не сме споделяли, а почва да личи ОТ СЕГА???? Не го очаквах... и означава ли, че доста ще порастне, или не е задължително?

Аз на кг съм +1 , а не съм променила начина на си на хранене. Даже ям по- малко, защото ми е постоянно тежко… иначе се надявам да не е така до края, че ще се търкалям 🤣

# 174

Аз съм с втора бременност, 10-11 седмица, с едно момченце на почти 2г.в., личи ми страшно много, особено по дрехите, които без проблем носих до преди 3-4 седмици..вече поръчвам дрехи за бременни, защото ми е много неприятно да не ми е удобно, а се налага да се обличам "прилично" заради работата. С предната бременност определено не беше така, останах малко изненадана Simple Smile

# 175
Здравейте, аз съм в 8г.с ,но все още усещам придърпвания и леки болки ниско долу. При вас така ли е?

# 176
Здравейте, аз съм в 8г.с ,но все още усещам придърпвания и леки болки ниско долу. При вас така ли е?
В 8ма и аз усещах, вече съм 10+6 и нямам болки и придърпвания

# 177
Аз мислех че си въобразявам но от 7 ма седмица имам корем като в 5 ти месец вече дънките не мога да си закопчая чудя се само какви клинове да нося втора бременност ми е и бях подготвена че по рано започва да си личи но вече в 10 та доста си личи

# 178
и аз съм с коремче, а съм в 7+1, аз и преди това си имах леко подуто коремче, поради чревни проблеми, газове и т.н. а сега вече не смея да пия лекарствата които пиех преди това за стомах и допълнително се подува и от бременността, доктора каза, че е нормално, но все пак е дискомфортно.. вече дънки спрях да нося, нося панталони без копче, понеже съм от 8:30-17:00 в седнало положение и дънките ми се врязват в корема и така...

# 179
Аз съм в 11-та седмица вече и на фона на стартовата позиция съм си с корем, особено без дрехи. Но дънките още ми стават и не ми стягат, така че засега успявам да го скрия. Като легна също не виждам корем, та по-скоро коремните мускули ми се отпускат повече. Още не съм казала на работа и на никого всъщност, ще чакам да ме запишат за женска консултация, да мина първа ФМ и да излязат резултатите от пренаталния тест. Засега хората започнаха да забелязват основно, че не пия, и да ни питат дали нямаме новини, много ми е кофти да лъжа, но се наложи 3 пъти да го направим. Дано после не са ни много сърдити. Но някак не ми се иска да споделям на приятели преди да кажем на най-близките си и преди да сме сигурни, че всичко е наред с бебчо.

Общи условия

Активация на акаунт