💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 360
  • 1 189
  •   0
Отговори
# 675
Не всички са ритали топка по улиците. А и Калин е доста по-малък от “производителя“ на Алекси и Александровци.
Не е задължително да са имали еднакво детство. Много ограничено мислене.
“Ако ги нямаше камерите, Тянко щеше да стане ... Тянка“ Joy Е, късно е за тази заплаха - вече явно е реалност Joy

# 676
  • София
Всички бяха виновни за мен. Просто не е тяхната игра явно. Не мога да разбера защо се правят такива драми от игра, която досега не е давана и едва ли ще се повтори.

# 677
Тези двете (Гордиенко и Ръждавичка) наистина си вярват, че само те се борят за нещо 😂

# 678
  • Stockholm
Не е ли ясно, че Зелените бяха по-добри в тази игра? Карина нямаше равна на себе си от жените. Иван също се представи отлично. Сините просто не успяха, не е голяма драма. И не им е Мартина или Наталия виновна.

# 679
  • София
Опосумът мина преди рекламите.

# 680
  • софия
Тъп синхрон чух, на Ръждавичка май, че беше без кадър - прключило било  спокойствието в племето - звучеше сякаш е доволна, най-накрая. Imp

Да видим как ще се отпада. Шестима номинирани са

# 681
Какъв опосум, чист язовец 😂

# 682
Записвам се в темата и аз. Предните 2 сезони слабо гледах, но за този сезон май ще имам време да гледам. Визитките не съм ги гледала все още само игрите от първите два епизода и днешния цял епизод. Нямам фаворити все още, но Алекс някак си ми попадна в очите, много ме потсеща на един колега от ИТ отдел който със свойте 52 години си е симпатяга 🥰 и винаги в наша компания с помладите. Ще видим как ще се покаже Алекс

# 683
“Максимал” не е голям критерий за “опит”. Нискобюджетна аматьорщина.

И аз няколко пъти чета за Максимал и се чудя защо това се приема за фактор,след като е една аматьорщина и скалъпено проектче на Гуспата. Мисля си,че вече дори не съществува.

За епизода снощи какво да кажа - жълтите са ми омега неприятни,няма там играч,който да ми харесва.Или некадърници (спешно трябва да махнат силиконките) или мрънкалници (Тянко) или хвалипръцковци (Йордан). Как път всички тях са ги събрали в едно племе? Съвсем резонно отидоха на съвет.
Зелените също не ги харесвам никак даже,но са далеч по-търпими. Мисля си,че заради Пекин не ги харесвам основно.

Сините са ми тотални фаворити и най-готиното племе.

Връщам се да чета,а аз отново ще гледам довечера на запис.

# 684
  • София
Язовец си беше, Ралица много филми е гледала. Grinning

Тъп синхрон чух, на Ръждавичка май, че беше без кадър - прключило било  спокойствието в племето - звучеше сякаш е доволна, най-накрая. Imp

Хаха, и аз това си помислих, че е доволна накрая и другите да са кисели и заядливи, не само тя.

# 685
  • София
Ооо, ще имаме 6 човека на битка. Понеже е първа седмица мислех, че ще по-различно, защото нямаше и капитански дуел.

Да видим 6 човека как ще ги разпределят. 100% ще има поне 2 битки. А може и три. Утре епизодът е 3 часа.

Може да видим и битка на блатото. Те клетниците не ги показаха днес.

# 686
  • София
Опосумът е като черната пантера от Шн - ето какво животно е опосумът:
https://miau.bg/n-110997-%D0%9E%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%83%D0%BC

(На някои телевизионери акълът им - колкото на доста от участващите в мероприятието.)

# 687
Аз вчера не успях да видя животното, но се учудих откъде се е пръкнал тоя опосум в България, направо като черната пантера. Някак си е преплувал от Америка до нас.

Е, Ръждавичка трябва да е във вихъра си сега, ще се номинират на воля и ще се критикуват

# 688
Калин както го харесвах, сега ме разочарова на номинациите. По-тъпи доводи рядко съм чувала.

# 689
  • Варна
Какъв опосум, чист язовец 😂
Тъкмо го видях, мислех, че някой плъх ще е. Като каза ха снощи "опусум".То било едрър язовец.

Общи условия

Активация на акаунт