💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 59 258
  • 1 190
  •   2
Отговори
# 1 185
Абсолютно Генчо го е видял оттук, публикувал го е преди 19 часа, а тук се коментираше по време на епизода или малко след него Simple Smile И в Надкаст го коментираха на лайф, тъй като в коментарите им го пишеха.

# 1 186
Калин явно не е можел да изпрати Наталия и изборът му е бил между Симона и Гордиенко. И не за да жена срещу жена (беше ясно че от другото племе идва мъж) а защото както той сам си каза според него "жените са само за цвят". И  изобщо не е обмислял мъж, дори капитана след фиаското му предния ден, защото иска да играе с мъжете т.е. дефакто и там съществува неафиширана коалиция, но от познатия ни от политиката тип "некоалиция"

# 1 187
  • София
Не мисля, че точно тази продукция ще тръгне толкова да си усложнява живота, че чак таблети с дистанционно управление да манипулира, когато има много по-лесни начини. Колко му е да им кажат зад кадър кой къде да седне, или пък да кажат на Ралица да ги пита настойчива: "Ама сигурен ли си че не искаш да вземеш друга кутийка". Joy
Освен това трябва да вземем предвид, че точно там където снимат покритието от мобилни оператори ако и когато изобщо го има е най-малкото ненадеждно, а не ги виждам точно пък за това да изградят цяла безжична мрежа (не че е трудно, просто тези са такива мързели че чак няма накъде повече).

# 1 188
Продукцията е Трейс Груп-а на телевизията Simple Smile

# 1 189
Не знам защо си го причинявам честно казано.
Мислех, че нещо се е променило. Все същите простотии виждам.

Дяволче направо ме уби😜 За 7 години не разбра ли, че тук промяна няма и няма как да има.

# 1 190

Общи условия

Активация на акаунт