💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 60 398
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Буркина Фасо
тая Моника не може да си затвори джуките. такива са ми гадни за гледка.

# 1 156
Според мен Моника е човек на продукцията, 3 год. подготвяне и накрая ..влизаш и правиш каквото ти кажем, за сметка на което ние ще те пазим да поседиш по дълго ..пък ти ако можеш физически повече давай!

# 1 157
Все пак е актриса.  Да си спомним как уверено и обмислено отговори първия път на Доктора когато я подпитваше. Нищо общо с образа "ма сега аз да си кажа, че да ми е спокойно" от последния епизод. Различни превъплъщения и може би дори различни сценаристи.

# 1 158
  • София
Аз миналата седмица докато гледах племенните съвети забелязах един детайл, който сега като гледам подкастите ми се засили като впечетление. Дали е "plot hole" или са скрили нещо в монтажа, но става въпрос за следното.
На първия съвет Ралица каза, че всеки имал по "два гласа с които да гласува за двама човека от племето, а капитанът има три, които може да разпредели както си иска". После и двамата капитани гласуваха за трима различни човека, с което пропуснаха възможност почти еднолично да номинират някой, защото ако ушият три гласа на едно място, после няма измъкване. Дали тук са им казали че могат да дадат само по един глас на човек (което ще бъде ужасно тъпо) и това не е показано или никой (включително продукцията) още не се е усетил. Аз поне съм склонен да приема второ: просто всички ми изглеждат толкова "мислещи", че дори да им го напишат на билборд едва ли ще се усетят JoyJoyJoy

# 1 159
  • София-Младост
И преди беше така с капитанския глас, не мисля, че не са го разбрали. Просто като се говори, че трябва да са трима и ги пляскат малко по инерция.
Напрягам се като ги гледам и слушам да скалъпват т.нар. им коалиции още от първи епизод. И това обещание за пазене...бошлаф работа. Не разбирам защо не си играят игрите и на база представяне да се номинират.

Още се чудя какъв е шанса двете миски да изберат спасението...и понеже не съм ви чела назад, сигурна съм че има конспиративни теории...но за момент и аз си помислих, дали не  са като електронните табелки в магазините, да се настройват отдалечено;) Дано не!

# 1 160
Че има нагласяванки - то е очеизвадно. Силните играчи - резерви, скляфките - вътре. В числото на скляфките включвам и Тянко. Сори, ама само от кръста на долу визуално ми изглежда мъж...
Притеснително ми е друго - в предишните сезони коментарите тук бяха на килограм. Сега ги изчитам за няма едно кафе време...
Joy

# 1 161
Аз връщах, но може да съм изпуснала.
Калин нали отвори сандъка “безгласна буква”.
После защо отвори още един сандък “смяна на местата”?

# 1 162
  • София
“безгласна буква” е Данчо.
Калин го накараха да отвори едно от двете неизбрани сандъчета, за да го изключат (сандъчето) от играта.

# 1 163
Че има нагласяванки - то е очеизвадно. Силните играчи - резерви, скляфките - вътре. В числото на скляфките включвам и Тянко. Сори, ама само от кръста на долу визуално ми изглежда мъж...
Притеснително ми е друго - в предишните сезони коментарите тук бяха на килограм. Сега ги изчитам за няма едно кафе време...
Joy
От друга страна обаче тези новодошлите няма да са гладували и мизерствали +една седмица" на плажа или в гората. Докато на Йордан му се извърна устата.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 11:46 от victoria vassileva

# 1 164
  • София
Добро утро и благодаря на писалите (изчетох, не съм гледал и минута снощи). Особено ми бяха полезни разборите на Сони и Електро-Папая, двойни благодарности.
Дори и да не гледаш за 3-ти път една и съща пародия, няма отърване - сънувах я. Simple Smile
Скрит текст:
Първо имаше някакъв лятно-коледен съвет с огромна ракла с награди за всеки. Ралица (типаж "Принцеса на Мрака край сценарния огън) им каза: Понеже още не сте си научили добре ролите, ние ще ви даден наклон, като сме ви избрали късмети. За всеки по нещо и нищо не е каквото трябва да очаквате. Всичко е ново. Коалициите "конски доктори" срещу "мозъчни доктори" не са достатъчни.
(Илюстр.от signal.bg)
От раклата вадят едни малки екранчета-ковчежета и на картинките пише: Спасение, Нахендряне, Спасение-което-е-нахендряне, Нахендряне-което-не-е-спасение. Картинката избухва във виртуален взрив и се появява ухилен емотикон на Татко Карло, пардон, Бог Вито (Нон Корлеоне). Той няма нужда да обяснява каквото и да било. Има и екранче "Безгласна буква" и ръка, която сочи мен, сънуващият.
(Илюстр. Нова)
Сетне изведнъж виждам Ралица и Павката на вечното игрално трасе. Тя в рицарска броня със зебрало с реклама на походни тоалетни, той само по плувки. Обръщат се към мен в съня ми и викат дуетно: Колкото и пъти да дойдем в кошмара ти, все това ще е Играта.
(Илюстр. Нова)
С плавен фейд пред взора ми се застопорява кадър с бушон (филтриран с ефект Сепия за да се чувстваш остаряло обречен). Пробиват зелени титри: еМ Бушон/еМ не е Бушон; повишена разкрита редакторка от минали сезони, която сега е Троянски Кон. По сценарий е актриса. Бушонът заискрява, искрата се проследява по виртуално трасе до варел, оцветен в Роршахови петна. На върха му стърчи глава, замъглена е и не е ясно дали е на мъж, жена или на Тянко.
(Илюстр. youtube)
Наоколо подскачат в бели престилки индивид със скалпел, друг с неврологично чукче, трети с остен за говеда..., а в горния десен ъгъл на кадъра емотиконът на Нон Корлеоне се смее неистово. Надписът е: щом сте подписали да ви пъхнем във варела - всички сте за лудницата. Надпис на стоп кадър: Който не ще във варела - ще му заровим главата в пясъка.
Някак Бронираната Ралица е спечелила играта. Тя е подредила варелите в 4-те ъгъла на арената, пред тях има опашки от участници, чакащи за тоалетна. Тече реклама: "Стягаш се и си тръгваш!"
(Илюстр. vbox7)
Павката стои обидено замислен настрани и мърмори, че не можело той да е само по плувки за това трасе; трябвало да му дадат поне и шалче и въженце, евентуално да се обеси с едно от двете.
И тук някак си усещам, че това не е Играта на игрите, не може това да се дава по ТВ. Настръхвам омерзен. После се събуждам. Няколко секунди ми стигат да се усетя, че съм се отвил и от прозореца в спалнята лъха хлад.
Струва ми се, че чувам и някакъв стържещ въртелив звук. Спокоен съм. Някак знам, че това са наредени дискове отвън на терасата ми.

# 1 165
Скрит текст:
Покемоните на Фифо в сезона (лично той си ги обяви):
Д-р Петров (Лечители)
Иван (Лечители)
Ръждавичка (Феномени)
Траян (Феномени)

За Гого не знам за този сезон да има покемони.
То няма и състезатели по калистеника, а и Гого ако не се лъжа пак замина за чужбина (но си се прибира и в България, не е за постоянно).
Май Тянко се е готвил при него, ама не целенасочено. Но не съм сигурен.
Еми със сигурност ще знае за нинджата. Simple Smile

Мишето:
Не съм следил. Тук малко наизуст говоря.
Д-р Пекин, Карина и Моника от Лечителите
Но трябва да има още. Не са само тези трите.

За тези, които се чудят какви са тези покемони.
Взето е назаем от Надкаста, но в случая означава, че Фифо е подготвял участниците.
Йордан Кръстев е бил и при Мартин и Добрин, и при Раро.
Иво - при Раро
Давид Пенков - М&Д
Калина Василева - Гризлито и Калоян
Тянко - М&Д Иначе миналата година беше на море с Гого. 😁
Йоана Андреива е приятелка на Добрин и жена му. Заедно бяха в Гърция.
При Мишето са били и други жени, да. 😊

Иначе в Максимал:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 13:22 от Bilyana14.

# 1 166
Нагнетява се излишно напрежение при сините и това искане на обяснения, като на другарски съд.

# 1 167
Очаквах Калин да изпрати Наталия на елиминация, но явно задкулисно са му казали, че не може нея да изпрати, сигурно заради спасението от Николай. Да де, ама това трябваше Ралица да го каже, че да знаем и ние. А така избора му изглеждаше нелогичен, а и съотборниците му не се чудеха защо не е избрал Наталия /логичния избор/ - явно и те са знаели условието.
Другото, което очаквах от Калин е, че трябваше да избере Ръждавичка, за да може тя да си изгърми анулета или като се спаси от елиминации, или като отиде на терен и падне /евентуално/ да го използва, за да избегне блатото /или да се спаси от напускането на играта/.

С тези жилетки за изравняване на силите, със сълзи на очите се смях миналата година, когато именно Павел беше на елиминационна битка и за да му изравнят силите с Оряшкова /мисля/ му сложиха жилетка Grinning. Оряшкова, която можеше да го бие на лягане и на ставане Grinning

# 1 168
Браво на Моника! Тя и без това си беше бушон и за двете коалиции. Нищо не се промени в статуса ѝ, след признанието което направи. Пак си е бушон, само че сега поне ще спи спокойно момичето и с чиста съвест пред себе си. Това явно е неразбираема концепция за останалите от племето. Не е ли твърде рано всички да са толкова филмирани и коалиционно настроени? Особено ветеринарката, която толкова я е страх да ходи на елиминации...

# 1 169
Не разбрах защо Калин не каза на племето, че не са му позволили да избере Наталия. Не вярвам да са му забранили да казва...

Общи условия

Активация на акаунт