💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 1 (08.09 - 15.09)

• 87 134
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 825
Актрисата много куха. Чудя се дали да не сложа актриса в кавички. Щото спрямо нея аз съм Мерил Стрийп.

# 826
  • София
Моника е много зле горката. Две изречения на кръст не може да върже. Ама актриса се води. Хахаха.
И как лъже само. Ужасна лъжкиня. Защо набеди Иван? Момчето не му се чува гласа, а тази шматка го нахендри, а не каза нищо за доктора, че и е предлагал коалиция.
Не е истина какви хора има.

# 827
  • София
Червените добре съобразиха, че битката на тримата мъже - капитани е била тежка. Чудя се обаче, ако бяха изпратили и някое момиче , как щяха да нагласят нещата от продукцията.

# 828
Шопа кривоглед ли е?

# 829
  • София
Аз пък отказвам да гледам още "70-и-колкото-там-минути" от същото. Ще ви чета утре. Хубави почивни дни на бандата! (Има и др. неща за гледане по това време...)

# 830
  • Пловдив
На Моника не и е лесно, забравила е на кой какво е обещала. А на практика на всеки по нещо Joy

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 22:15 от miraluba

# 831
  • София
Георги ''Шопа'' е най-добрият плувец този сезон.
Като няма риба, и ракът е риба. Wink

Иначе не е много честно, защото Ники е ял на резиденцията, докато на блатото няма нищо, дори и джанки.

# 832
  • Stockholm
Докторът много добре беше преценил ситуацията и си хвана Никито като верен партньор. Ясно му е също, че Моника ще лавира напред назад. Пекин колкото и да се правеше на умряла лисица, си имаше план, който Д- р Петров видя на рентген още първия ден 😅 Ще става интересно. Коя коалиция ще подкрепям, зависи от начина, по който ще си изиграят картите. Дано да се въздържат от интриги и мръсни номера

# 833

Иначе не е много честно, защото Ники е ял на резиденцията, докато на блатото няма нищо, дори и джанки.

Абсолютно! Можеха да добавят 10-на минути заради блатото.

# 834
  • София
Моника е класическа цветарка.

Ами всяко действие има противодействие.
Жените какво, да го чакат Доктора да ги гони една по една?
Той е виновен за създалата се ситуация. Беше като слон в стъкларски магазин. Щял да ги гони, нямал да пуска капитанството, докато не му се докажели и т.н.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 04:39 от Diavolo

# 835
Всички победители от кастинг битките миналата година ли участват в този сезон?

# 836
  • София
Да

# 837
  • Варна
Всички победители от кастинг битките миналата година ли участват в този сезон?
Аз от тия кастинг битки помня Георги, Томи и едно от момичетата, което победи Красима .
Другите  нещо ми се губят

# 838
  • София
Айде, Шопе!
Браво и на тримата. Томи е канара мъж ама катери.

# 839
  • Stockholm
Томи как се надъхва 😅 "Няма да се даваш,ей, мухльо! Първи" Сладур.
Иначе Любо ми е най- симпатичен от тримата.

Общи условия

Активация на акаунт