Градинарство - моето хоби 37

• 29 067
  • 531
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • Пловдив
И аз давам глас за Лоницера Нитида .Много устойчиво растение .
Phloxx само скакалците го похапват .Но , то пък какви скакалци има тази година  ....
Нашите Лоницери тази година леко залиняха лятото .ММ веднага предположи ,че е някоя болест .Казах му ,че не ми се вярва .И както и предположих ,капковото им се е запушило . Изкарали са  цял месец на Пловдивската жега без вода .Като започнах за ги поливам  за седмица се възстановиха .Друг храсталак нямаше да издържи .

# 527
При нас, района на Стара Загора и тази и миналата година има много скакалци. Тази година са някакви огромни. Миналата година една Лоницера ми изсъхна. Ама не разбрах от какво. Другите около нея са си непокътнати.

# 528
Навсякъде бяха огромни. Надявам се, че догодина няма да се налага да ги гоним с въздушни пушки.

# 529
  • Пловдив
Не ми остана храст ,от който да не са се нагостили .Една година миризливки ,друга - гъсеници ,трета -скакалци ...
И тази година ларвите на майския бръмбар не пощадиха райграса ни .Голямо ръчно почистване падна .Продължавам да не разбирам защо точно нашата морава им се струва най- привлекателна. Никой от съседите няма ,а ние 4та година подред .Срещала съм съвети тревата да не е ниска ,ами не е ,роботът си е прецизен .Освен по власатка да си падат ...Thinking

# 530
И при мен така. А тази година нямам възможност да обръщам внимание на градината. Мъжът ми е ограничен само уикенда и то не всеки е свободен, защото се налага да работи. Като кажа, че ще викам фирма и се захваща с градината. 😂 Та моята много постарада тази година. Дано догодина й е по-късметлийска.

# 531
  • Бургас
Ние имаме от тази година робот за косене. Това, че ни спестява работа няма да коментирам. Но имам чувството, че не сме имали по хубава трева. Нямам петна, нямам троскот, широколистни. Толкова да не й обръщам внимание никога не е било. А е много хубаво. Явно това което се пи ше ежедневно косене с малко, много я подхранва.

Общи условия

Активация на акаунт