Препоръчайте астролог който да дава съвет за продаване на имот

• 640
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте, изправена съм пред дилема дали да продам стара семейна къща, за да купя апартамент в Пловдив. Знам, че за някои може да изглежда странно, но искам да се консултирам с астролог дали е добра идея да продавам къщата и да купувам друг имот на този етап. Познавате ли астролог, който да е компетентен по тези теми и да прави видеоконсултация на прилични цени?

# 1
По такъв въпрос не Ви е нужна видеоконсултация. Въпросът за продажба, както е зададен, е за хорарен анализ.
Не всички астролози обаче правят хорарни анализи – тук са нужни по-специализирани познания.
Има много астропсихолози, които се занимават предимно с изготвяне на психопортрет – там прогностика и хорар не търсете, също и елекция (избор на дата и час за събитие). Няма значение от кое направление е астрологът, просто търсете опитен астролог с експертни познания.

Процедурата е следната:
Избирате си астролог, формулирате въпроса максимално ясно, посочвате датата, часа и мястото на задаване на въпроса, и на тази база се строи хорарна карта. В случай, ако хорарната карта отговаря на условията за радикалност, т.е. да отразява естеството на въпроса и да не съдържа неясноти, се дава отговор на въпроса и се описва ситуацията. Това е най-бързият и практичен начин, и е на по-бюджетна цена.

Вече ако искате пълноценна консултация, тя като за всеки нов клиент включва задължителна проверка на часа на раждане (ректификация), оценка на показателите в рождения хороскоп по темата за имотите и финансите, след това се прави прогноза и по прогностични методи може да се види дали годината е успешна за имотни сделки или не трябва да се бърза. Този вид услуга отнема повече време и ще струва доста по-скъпо от един хорарен анализ.

# 2
  • София
Е да, ама може да се получи разминаване в датата. Примерно, тя да си науми една дата, а сделката да се назначи на друга дата поради ред обстоятелства.

# 3
Става дума да хорарен въпрос.

Ако се види, че има указания за изгодна сделка, тогава се прави елекция – тя е вторична. Елекцията, т.е. избор на дата и час, не се прави сама за себе си, а винаги се съобразява с указанията по натал и прогностика. Не се избират, както повечето хора си мислят, "хубави дати" от нищото.

Ако се избира дата за сделката, предварително може да се изкоментират възможните дати с юриста. Тези дати се подават на астролога и той избира. То и с избора на дата за планирано секцио е така – на първо място се съобразяваме с доктора, кога той е свободен. Дава дати и тогава избираме.

# 4
Знам едни хора, които пак така сключиха сделка след астрологични изчисления, ама до степен изповядването да е на точен ден и час. После бяха недоволни, мислеха, че са се прецакали. Тоест астрологията хич не им помогна.

# 5
Или астрологът не е преценил вярно нито елекцията, нито указанията в наталните карти и по прогностика. Много често това е причината. Някои колеги правят елекция, без да я съобразят с натала и прогнозата. Правят си списък с "хубави дати" и ги продават. Затова и питанията по форуми и групи са такива – "дайте ми някоя хубава дата", без въобще да се спомене за наталната карта на питащия.

# 6
Всичко си бяха направили "като за себе си", дамата имаше специално образование по въпроса, от университет в чужбина, да не казвам от къде, че ще стане конкретно. На мен ми беше смешно, но те бяха убедени.

# 7
Завършването на "университет в чужбина" не е никаква гаранция, зависи през какво обучение е преминала и нейният капацитет какъв е. Вероятно не е отчела редица фактори, като ги знам как работят. А и да преминеш специализирано обучение, това не е гаранция, ако нямаш способности за добър астролог. Елекцията винаги е вторична и с нея не може да се надскочат нито указанията в натала, нито по прогностика. Много от астролозите не се съобразяват с този факт и правят нереалистични обещания, после защо "астрологията не работи"...

Имам колега с традиционна астрология, който дава частни уроци на консултиращи и преподаващи български астроложки (от съвременното направление). Половин година обучение, подава им се всичко в разбираем и сдъвкан вид – и пак нищо не вдяват. И тези жени преподават, имат свои групи с обучаващи се.

# 8
  • София
Аз вярвам, че когато нещо трябва да стане, то ще стане на най-добрата дата за него си. Моята сделка трябваше да е през юли, но се забави с две седмици и я направихме през август.
Раждането зависи само от майката и доктора. Но когато трябва да се съберат 10 документа от 10 човека /образно казано/, не можем да извием Вселената.

# 9
Точно, много човешки фактори се намесват.
Работила съм с адвокати, нотариуси и счетоводители – не може един астролог да прескочи целия този процес.
Ако пък се прави избор за секцио, дори ако съобразиш датата с графика на лекаря, има немалко случаи на секцио по спешност, когато бебето тръгва да се ражда по-рано, разваляйки сметките и на доктора, и на астролога.

# 10
По такъв въпрос не Ви е нужна видеоконсултация. Въпросът за продажба, както е зададен, е за хорарен анализ.
Не всички астролози обаче правят хорарни анализи – тук са нужни по-специализирани познания.
Има много астропсихолози, които се занимават предимно с изготвяне на психопортрет – там прогностика и хорар не търсете, също и елекция (избор на дата и час за събитие). Няма значение от кое направление е астрологът, просто търсете опитен астролог с експертни познания.

Процедурата е следната:
Избирате си астролог, формулирате въпроса максимално ясно, посочвате датата, часа и мястото на задаване на въпроса, и на тази база се строи хорарна карта. В случай, ако хорарната карта отговаря на условията за радикалност, т.е. да отразява естеството на въпроса и да не съдържа неясноти, се дава отговор на въпроса и се описва ситуацията. Това е най-бързият и практичен начин, и е на по-бюджетна цена.

Вече ако искате пълноценна консултация, тя като за всеки нов клиент включва задължителна проверка на часа на раждане (ректификация), оценка на показателите в рождения хороскоп по темата за имотите и финансите, след това се прави прогноза и по прогностични методи може да се види дали годината е успешна за имотни сделки или не трябва да се бърза. Този вид услуга отнема повече време и ще струва доста по-скъпо от един хорарен анализ.

Аз не търся час и дата за сделка, а съвет дали да продавам или не.

# 11
Обясних подробно, вероятно четете избирателно.

В такъв случай, щом търсите съвет, има два варианта – хорарен анализ или пълна консултация, която включва ректификация, анализ на финансовите показатели на рождено ниво и годишна прогноза, или минимум ректификация и годишна прогноза. Така процедира всеки професионален астролог.

Общи условия

Активация на акаунт