🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 11 460
  • 418
  •   5
Отговори
# 330
Аз много го харесвам в бяло. Белият цвят ми е любим. Красив е той  всякак!
Съжалявам, но поставям го отново такава прелест е днес.
Да ни е жив и здрав!

Деметка сигурно му е организирала парти, тя на нали каза, че обича такива изненади да прави!
Ще ме разочарова ако не го поздрави. Sorry, ама и е колега!

# 331
Вие белите дрехи гледате, а аз като му видях обувките и си помислих, че никога не са били обувани тези бели обувки. Не може да са толкова бели и носени. Поне аз не мога.

# 332
Гери, пак ме усмихваш!
Чачко е суетен! Както и да се показва в Чанаккале. Когато трябва е както трябва! Да всее и разсее милионите фенки по света си се показва по домашни дрехи и всякаш казва:"Ето и аз съм човек, като всички останали..."

# 333
Най-чаканото от мен Инстаграм стори дойде!!! HeartHeartHeart

https://www.instagram.com/stories/aslihanmalbora/372816416665871 … =N2l5Y2l1bWFlcWM=

Не мога да ви опиша колко съм щастлива за тях двамата!
Щастлива съм и, че съм фен на Чаатай Улусой!
Вече няколко години, го следя отблизо, наслаждавайки се на всеки негов успех, бях с него духом, в моментите му на щастие или тъга.
Никога не съм спирала да се възхищавам на таланта му, на радостта му от интерпретацията на всяка роля и винаги съм чакала изненадващите му избори, които винаги носеха послание. Той не „зацикляше“ в шаблон, въпреки че можеше, защото широката публика винаги се възхищава на красивото, като по този начин извинява липсата на талант. Имаме достатъчно примери за „красиви“ и „красиви“ актьори, за които талантът вече няма значение, но за които едва ли можеш да кажеш нещо, след като ги видиш да играят, освен красотата им и качеството на дрехите, които носят. Чаатай, чрез образованието и здравия си разум, знаеше това от самото начало, че красотата му и дори вроденият му талант не са достатъчни. Той работи и се усъвършенства непрекъснато в продължение на 15 години и най-вече е придал смисъл на кариерата си, като е избирал роли със социално послание. Това е причината да го обичам толкова много и не само аз...
Ето защо му пожелавам светъл живот напред, да бъде щастлив и да има много постижения, да преодолява лесно трудностите, които не ни подминават в живота, и кариерният му успех винаги да е във възход и да бъде възнаграден според труда си и красивата си душа.
Да има много любов в живота му, да има жена до себе си, която го обича и уважава и да създаде прекрасно семейство!
Честит рожден ден, Ча!

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 21:55 от NeZ_9

# 334
Жив и здрав да ни е Чачо! Да е все така успешен, да е много обичан и щастлив! Simple Smile

# 335
Нези Аз това стори и да искам не мога да го разбера.Чачо каращ стар пикап сред полята и сръбска пиянска песен.Що за пожелание за рожден ден е това ?Какво по-точно би трябвало да означава ? Че са заедно сред полята ли ? На мен ми е чисто лишено от смисъл.Може за тях нещо да означава.Знам ли ?

# 336
Нези,
Толкова добре си го описала....
И аз чаках този пиздрав Simple Smile

https://www.instagram.com/stories/aslihanmalbora/372816416665871 … qMmozaGUxOTdyNA==
Нека са щастливи Simple Smile

Редактирам се:

И въпросче? 😉
Деметче поздрави ли го?

%5Bimg width=364 height=600]//cdn.bg-mamma.com/JhCl/X0GPu.jpg[/img
[/url]
Най-чаканото от мен Инстаграм стори дойде!!! HeartHeartHeart

https://www.instagram.com/stories/aslihanmalbora/372816416665871 … =N2l5Y2l1bWFlcWM=

Не мога да ви опиша колко съм щастлива за тях двамата!
Щастлива съм и, че съм фен на Чаатай Улусой!
Вече няколко години, го следя отблизо, наслаждавайки се на всеки негов успех, бях с него духом, в моментите му на щастие или тъга.
Никога не съм спирала да се възхищавам на таланта му, на радостта му от интерпретацията на всяка роля и винаги съм чакала изненадващите му избори, които винаги носеха послание. Той не „зацикляше“ в шаблон, въпреки че можеше, защото широката публика винаги се възхищава на красивото, като по този начин извинява липсата на талант. Имаме достатъчно примери за „красиви“ и „красиви“ актьори, за които талантът вече няма значение, но за които едва ли можеш да кажеш нещо, след като ги видиш да играят, освен красотата им и качеството на дрехите, които носят. Чаатай, чрез образованието и здравия си разум, знаеше това от самото начало, че красотата му и дори вроденият му талант не са достатъчни. Той работи и се усъвършенства непрекъснато в продължение на 15 години и най-вече е придал смисъл на кариерата си, като е избирал роли със социално послание. Това е причината да го обичам толкова много и не само аз...
Ето защо му пожелавам светъл живот напред, да бъде щастлив и да има много постижения, да преодолява лесно трудностите, които не ни подминават в живота, и кариерният му успех винаги да е във възход и да бъде възнаграден според труда си и красивата си душа.
Да има много любов в живота му, да има жена до себе си, която го обича и уважава и да създаде прекрасно семейство!
Честит рожден ден, Ча!

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 22:50 от nanni_123

# 337
bof4eto, за мен смисъла е, че са заедно.  Гледката е красива- по залез, Чачо кара стар пикап, а тя, която е до него, го снима.
Музиката е весела, като за празнуване на рожден ден.
Долу в ъгъла е датата и сърце.
Чиста романтика. Няма нужда от повече
Wink

Nanni, не, заета е да отразява себе си.

# 338
bof4eto, за мен смисъла е, че са заедно.  Гледката е красива- по залез, Чачо кара стар пикап, а тя, която е до него, го снима.
Wink

Вероятно си права.Аз бих се зарадвала на снимка с преплетените им ръце ако толкова не искат да се снимат заедно.Но всеки явно разбира "заедност" по различен начин.

# 339
Честит да е Чаатай. Да е здрав, щастлив, вся така продуктивен и успешен. Пожелавам му сватба и люлка за да е пълно щастието му.  Децата са най-голямото богатство и радост.

# 340
Wink

Nanni, не, заета е да отразява себе си.

Това е странно, обикновено е доста социална и споделяща радостта на приятелчето ....
Жалко! Sad

Бофче,
И това е чудо , споделеното от Аслиханче....
Обикновено няма такива поздрави Simple Smile

# 341
bof4eto, аз лично това го намирам за много романтично. Но всеки може да го тълкува по различен начин. Wink
Едно е сигурно- много момичета в момента и завиждат за гледката! Grinning

# 342
Аз го намирам за малък и мил жест, за нас и него, споделена романтика и щастие.
Преди да срещна съпруга ми бях много активна в социалните мрежи. Той няма никакви  социални мрежи.  Като цяло погледнах от един съвсем различен начин на споделянето.
Мисля,че щастието обича тишината и дискретността. Затова този клип значи много
Heart Eyes

# 343
Нинче, точно така го тълкувам и аз.
Просто, като ...обичам те. Heart

Днес се появи кратък разговор на Ебрар с репортер. Ето какво си казаха:

Е: Част от мен очакваше този край, но разбира се, нашите приятели, както всички останали, се натъжиха много. Това беше прекрасен принос към историята, събирането на Нисан и Ешреф. Получих такива пожелания  през последната седмица.

Р: Бях съкрушен.Какви бяха пожеланията?

Е:Моите съболезнования. (смее се)

Р: Моите съболезнования. Наистина. Мисля, че погребалната молитва беше отслужена в твое отсъствие?

Е:Между другото, да. Получих снимки от снимачната площадка, от погребението.

Р: Кой беше най-красивият мъж на снимачната площадка?

Е: Според мен, аз.

Р: Ти? Красив.

Е: Да, аз съм най-младия красив съперник.

Р: А най-красива?

Е: Демет. Демет

Р: Седна ли да гледаше ли себе си? Твоето заминаване, раздялата ти, твоя край. Плачеше ли?

Е: Кълна се, че плачех,сълзите ми бяха точно тук.(показва очите си) Сдържах се. Защото сцената вече беше достатъчно трудна, докато я снимаме. Плаках половин час. Разбира се, гърлото ми се стегна, докато гледах, точно както при всички останали.
Не питай!

# 344
Напълни ми душата.

Аз песента я тълкувам като препратка към корените на Чаатай. Да не забравяме, че освен баща роден в България има и босненски корен. С това свързвам песента.
Стария му пикап май си му е слабост, нещо като фъстъка на Ешреф. Неговото средство за бягство.
Той обича да бяга сред природата. Пожелавам им приятно бягство и Гюрдал, Фарук и Мюслюм да не ги намерят. Поне до утре. Wink

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 00:59 от gerryto_2

Общи условия

Активация на акаунт