🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 16 381
  • 598
  •   4
Отговори
# 585
Да, всички са развълнувани за Uykucu!

А днес е световен ден на усмивката.
Да напълним темата с усмивките на Чаатай!

Жалко, че Ешреф толкова рядко се усмихва!

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 14:55 от NeZ_9

# 586
Благодаря ви за новините и коментарите Simple Smile Чаатай уверено се насочва към сложни персонажи и излиза от сладникаво-романтичния период. Прекрасен мъж и многостранен актьор, много ми харесвааа.

# 587
Да, Чаатай е рядък скъпоценен камък с много цветове!
Винаги ще се намери време за една усмивка.

СТРАХОТЕН!

Това ми е една от любимите ми снимки.

# 588
Докато вие се усмихвате с Чаатай, аз ще пиша за Ешреф и как той се чувства в тази ситуация. (според мен)

Ешреф е може би най-тежко удареният в цялата тази ситуация, макар че отвън той изглежда силен, сдържан и дори готов да поеме вината върху себе си.
Вътрешно обаче, изпитва чувство за вина, независимо, че той няма пряка вина за смъртта на Афра, знае, че миналото му и враговете, които е натрупал, са довели до този резултат. Той носи тежестта на това, че неговият свят на насилие е погълнал едно невинно момиче.
Ешреф е мъж, който винаги е контролирал ситуацията със сила и честност. Но тук врагът действа чрез сенки и клопки, а той не може просто да удари и да приключи.И това го изважда от равновесие.
Освен тона изпитва страх да загуби Нисан, тя е всичко, което му е останало истинско. И най-голямата му болка е мисълта, че тя може да повярва в обвиненията срещу него. Той усеща, че всяка дума, която и казва, може да я отдалечи.(въпреки че, сподели пред Хафизе ханъм, че все още мисли за Руя)
Ешреф притежава инстинкт да защитава. Той е готов да понесе всичко, ако това ще предпази Нисан. Затова се държи нежно, сдържано, по-мек от всякога, не защото е слаб, а защото вече няма желание да наранява.
Той е обвинен в нещо, което не е направил.
Жената, която обича, е разкъсвана между доверие и съмнение.
Враговете му използват миналото, което той никога не е могъл да изкупи.
Най-болезненото е, че Ешреф е готов да се пожертва, дори да остави Нисан да мисли, че той е виновен, ако това ще я предпази от по-голямата опасност.
Питам се, дали той ще издържи дълго в тази роля на мълчаливия виновен?
Или в някакъв момент ще избухне и ще покаже истинския Ешреф?
Вие как мислите?

# 589
Здравейте, момичета Simple Smile

Аз също се ядосах на Нисан, че сподели на Динчер за Руя, че започва да се съмнява в Ешреф, но се опитвам и да я разбера. Тя загуби и последния човек от семейството. Афра не беше просто сестра. Нисан беше и майка и баща за нея. А Нисан много добре знае какъв е живота на Ешреф и това, че той няма да я нарани, но това не ознавача, че другите няма да наранят най-близките му.
На мен ми е странно, че не могат да открият нищо за Динчер. Че е бизнесмен добре, но да видят, че е живял в един град с Ешреф, нещо трябва да има, за което да се хванат. А и не изглежда като да е само бизнес, предвид хората, които нае за убийството на Тайлян и да следят Ешреф.

# 590
  • Ямбол
Добър ден мацки в този дъждовен ден в Ямбол.Тук се сипе като изведро.🌧️
Аз все още не съм изгледала епизода с превод та заради това не съм коментирала все още.Каня се тази вечер да го изгледам.Аз лично харесвам играта на Демет,но постъпките и това недоверие в Ешреф ме убива тотално.Изключително много ме дразни това и поведение.Мисля си,че сценаристите го правят нарочно за да може да вкарат съспенс,когато ги сдобрят.Дано не чакаме дълго,че както каза Нези да не започнат да губят част от публиката.Изчетох ви всички и ви харесах,ама тези лайкове много бързо свършват 😁.
Едно съм сигурна на 100 % че Хадър е бащата на Ешреф.Не случайно го пази,гледа тази снимка дори го защити от куршума и го нарича чедо. Относно постъпката на Нисан,че сподели за Рюя на Динчер съм супер разочарована от нея.Как можа да го каже ? Това е толкова съкровено за Ешреф.Може би го направи заради това,че тя се чувства пренебрегната и винаги ще бъде след Рюя в сърцето на Ешреф.Ахх само да знаеше,че това е тя..... Ще се включа пак като изгледам епизода с буквички .Лек ден за сега .🥰

# 591
Lale, според мен те още не са започнали да проучват Динчер.
Но Ешреф е много сензитивен, той вече усеща, че има нещо в Динчер.

Голямата разлика между Ешреф и обикновените герои е, че той няма да остане встрани. Неговата същност е да поема отговорност и да действа.
Мога да си представя какво ще се случи-
обвиненията и съмненията ще го огорчат, но няма да го парализират, напротив, те ще го подтикнат да търси истината още по-настойчиво.
Тепърва ще се впусне в преследване на виновните, защото това е единственият начин да докаже и на себе си, и на Нисан, че той не е причината, а жертва на клопка.
А ако някой посегне на Нисан, Гюрдал, Мюслюм, тогава маската на сдържаност ще падне и ще видим истинския, опасен Ешреф.
Той няма да остави нещата така, защото в природата му няма място за бягство.

Roxy, първоначално и аз изпштвах същите чувства, но се опитвам да "влезна в нейните обувки" и да я разбера.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 14:57 от NeZ_9

# 592
Рокси, и без превод, си хванала най-важното.
Съспенсът в отношенията им ме убива направо, но е едва трети епизод, не очаквам да заживеят щастливо скоро време или някога изобщо. Нали любовната им история едва сега започва, нещо такова каза Йомер в 14-ти епизод.
И все пак ми се иска малко да подплътят образа на Нисан. Изглежда, че Ешреф и казва нещо и тя му вярва, после идва Динчер, тя и на него му вярва...
Нези, пита дали ще видим истинския Ешреф, ама той си е точно такъв. Готов е да се жертва за хората, които обича и предпочита да изстрада тяхната мъка, отколкото да им позволи те да са в неудобна позиция.

# 593
Хриси, аз имах предвид друго.
Ще видим ли стария Ешреф?
В момента този Ешреф е уязвим. Виждаме го  така рядко- човешки, счупен. Според мен той допуска мисълта, че може би наистина е виновен за смъртта на Афра, макар и косвено. Това го разяжда отвътре, прави го по-тих, по-мрачен, почти смирен.
Но знаем,че Ешреф не понася да му отнемат хората, които обича.
И аз лично чакам неговото пробуждане.
Мовента, в който ще разбере, че пасивността му само храни враговете. Ще свали маската на съмняващия се и отново ще се превърне в онзи, който никой не може да събори.
Защото той вече не е същият Ешреф от първия сезон- този път той е по-мъдър, по-болезнено осъзнал цената на своите избори.
Искам да видя в погледа му не просто гняв, а студена решителност. Това е неговата сила, на мъж, който знае какво ще загуби, ако отстъпи.
Искам да го видя да използва не само силата си, но и ума си. Да създаде свой план, вместо да се хваща в чуждите капани.

# 594
Нези, сега те разбрах.
Ешреф в момента е в доста труден период, дори по-труден от престоя му в затвора може би.
Той излезе от там по чуждо желание, занимава се с наркотици по чуждо желание и притиснат от обстоятелствата, жената, която обича, се отдръпва от него. За всичко това има един виновник, смятам, че когато го разбере, ще диктува той събитията, а няма да се опитва да оцелее между куршумите.

# 595
Така е, Хриси.
В затвора той беше заключен, но поне имаше ясна рамка и знаеше кой е врагът, знаеше какво да очаква. Там битката беше проста- оцеляване.
Сега обаче ситуацията е много по-сложна.
Свободата му не е истинска, защото е резултат от нечий чужд план.
Властта му не е негова- тя е контролирана от Кадир и хората, които дърпат конците.
Любовта му не е споделена -Нисан се бори със собствените си демони и съмнения. Руя все още е накъде в мислите му.
Ешреф е като във фалшива реалност, където всички карти са подредени от друг. Това е по-болезнено от затвора, защото удря в същността му на  човек, който винаги е диктувал темпото.
А сега е сведен до играчка на чужди интриги.
И не знае кой ги създава.
Но мисля, че предстои скоро да научи.

Чаатай е последваал Джерен Бендерлиолу в Инстаграм

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 17:06 от NeZ_9

# 596
Джерен беше рожденичка преди два дена.  Най-вероятно Чачо е поздравил със съобщение в Инстаграм пък и колежка му е.

# 597
Девойки ,Привет Heart

Да,вчера я последва,донесох го в темата.
Не успях да го изгледам вчера епизода,днес ще го направя.
Скрит текст:
Да ви се похваля от днес вече съм ученичка и ще изучавам турски език,скоро надявам се ще се включвам с преводи и аз ,колко скоро не се знае ,ама когато -тогава.

# 598
Bof4e, пропуснала съм тази информация, явно.
За съжаление междувременно Джерен Бендерлиолу е загубила баба си...Confused
Споделила го е в Инстаграм.
Успех с турския! Чакам те да ми помагаш в преводите. Все пак, трябва и ние да се справяме професионално. Wink
Нямам търпение да изгледате епизода и да споделите впечатления. Hug

Общи условия

Активация на акаунт