🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 6 130
  • 247
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета,
Чудесен рейтинг, поздравления за екипа, Simple Smile
От всичко което успях да прочета, серията ви е харесала има и превод, надявам се да успея да я изгледам и да я коментираме 🙂
Нези, Благодаря за разясненията ✌️

# 226

Първо място във всички категории, независимо от мача!
Браво! Hands ClapHands ClapHands Clap
От тук нататък ще сме само нагоре! Heart

Браво на Ешрефа.
Нези, ако имаш предвид мача за Шампионската лига на Галатасарай, то мача е тази вечер от 22.00ч. Знам със сигурност, защото дори старта на Halef мислеха да го отложат за 25.09. заради този мач

# 227

Цвети, да, сега разбрах, че този мач е отпаднал, но доколкото знам за вчера, трябваше да има не един, а два мача.
Както и да е. Това не намалява стойността на сериала и успеха, защото дори и да се случи да отпаднат зрители за някой и друг епизод, по разни причини, те непременно ще се върнат за следващия.Wink
Ето и малко отзиви от Х
Цитат
Не забравяйте, този човек е гений на своето време.
Годините минават, конкурентите си отиват, а той  остава господар в своята област в жанра екшън. Може да сгреши няколко пъти, но бъдете сигурни, че при първа възможност ще ви компенсира.
След откриващия епизод, съм сигурен, че много от враговете му се превърнаха в негови почитатели!
Това е силата на неговата област.

Цитат
Безспорният герой на епизода, той разрушава дома на силата. Как е способен да повишава и намалява темпото по различно време? Все едно има радио, което намалява и повишава с ръце. Епизод 10/10, в който Етем представи всякакви видове писане.
Да не забравяме и красивото изпълнение на сезонното дуо, Ешреф и Нисан. Всичко беше перфектно.
Сега вашият сезон започна- Siz hepiniz, Eşref Tek!

Цитат
Напълно нормално е да напишете екшън сериал и да добавите нови герои и врагове във втория му сезон.
Но е необичайно да напишете нов враг с такава дълбочина и въздействие върху живота на героя и цялостната история. Не бихте го направили, освен ако не се казвахте Етем Йозъшик.

Цитат
Когато бях в затвора, светът се промени. Ако и сега е така, Racon Tek“

Лудостта, силното начало и въвеждането на нови герои са преплетени. Началните събития и тяхната последователност създават впечатлението, че предстоящите събития с Eшраф Тek ще бъдат страхотни.
Саундтракът, режисурата и местата на заснемане са впечатляващи.
 Краят е мощен, а пред нас е луд враг във всеки смисъл на думата.

Следва продължение. Wink

# 228
Нези,
Много интересни отзиви, Simple Smile

# 229

Цитат
Имахме много добро начало с новия сезон. Началото и краят се лееха толкова добре, че не мога да го опиша. Накара ме да гледам с пълно внимание. Също така, Танер се вписва много добре в сериала, изглежда като много силен герой. Той много боли. Имам големи надежди за следващите епизоди.

Цитат
Този епизод не е затишие пред буря. Това е самата буря. Това е завършен епизод във всяко едно отношение, без нито един недостатък или грешка.

Нивото на режисура и сценарий, което видях в този епизод, ми прави невъзможно да го класифицирам като епизод на турски телевизионен сериал. Това е филм.
Все още не мога да разбера какво съм видял.

Цитат
Нека обясня качеството на сериала така: например, в Турция има двама или трима режисьори, които могат да заснемат този преход, един от тях е тук.

Цитат
Болката от загубата на брат/сестра е най-лоша. В момента настръхвам. Демет Йоздемир изигра тази болка великолепно, Аплодирам я, докато стоя права. Чаатай Улусой акомпанираше на Демет на сцената също толкова красиво! 👏

Цитат
Все още не мога да дишам. Атмосферата, мъката, отчаянието и отричането на Нисан. Внимателният опит на Ешреф да се приближи до нея, без да пуска ръката ѝ. За пореден път получихме майсторски клас по това как да предаваме емоциите толкова реалистично на публиката. Епизодът беше перфектен. А тази сцена беше само предварителен преглед на всичко, което ни очакваше този сезон.

Всички тези мнения съвпадат на 100% с моето.

# 230
  • AMS

Привет!!!
Не съм чела темата от снощи
и съм изгледала само 30 мин. от епизода.
Ще се върна да си довърша нещата,
но сега не се удържам да споделя >>>
Много съм радостна от рейтинга!!!
Направо летящ старт на сезона!!!
Поздравления за екипа!!!

# 231
Вчера е имало поне един мач и е бил важен. Един от приятелте на Чаатай го беше споделил. Като се има предвид, че много много от феновете са мъже, рейтинга си е супер. Бях сигурна, че няма да бие някакви рекорди. На мен не ми е и нужно.

# 232
Привет ,момичета Heart
Легнах си в 5 и станах в 8,30 нетърпелива за епизода.В playtube свърши някак странно,просто прекъсна изведнъж. Нези последният кадър е как Динчер се отдалечява по коридора казвайки,че ще накара Ешреф да страда или има още ?

Прекрасен епизод.Възхитена съм.Играта на всички беше великолепна.Дори и Демет ми хареса при това много.Заплаках с нея.
Изобщо не съжалявам за Афра - първо през целият първи сезон беше доста дразнещ персонаж,сега с това дуднене за Ешреф  беше едвам поносима,така че съм напълно ОК че я убиха.
Много интересни са ми взаимоотношенията Чийдем - майка и .Очевидно не са в добри отношения,ще видим дали това ще е в полза на Ешреф или в полза на Чийдем.Хадър ми харесва определено - цели се нависоко и се опитва да използва Ешреф за това.Ешреф трудно се води,едвам се удържа-пожелавам му успех на Хадър в опита си да води Ешреф. Двама психопати ще дойдат много - кой от двамата ще махнат според вас ? Динчер- вкараха го току-що или Чийдем ? Освен ако Чийдем не смени брега.
Ще коментирам още ,но сега ще се върна да ви изчета и ще си полегна.

Допълвам се : Обърнахте ли внимание на думите на Ешреф в колата по повод Руя ? "Жена,която никога не съм имал" - илюзията започва да се пропуква.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 13:53 от bof4eto

# 233

Хареса ми във фейса, нося го и тук Simple Smile

# 234
bof4eto, нямам търпение да обсъдим всичко, което ни е направило впечатление.
Защо да се пропуква илюзията? Той наистина никога не е имал тази жена.
Тя е само Руя. Но в същото време на пейката каза на Нисан нещо такова " аз действително те обичах...трудно е за обяснение "
Ще видим, става интересно.
Колкото до Афра, ще кажа, че мен тя не ме дразнеше. Беше просто едно младо, момиче.
Колкото до Ебрар- тя е супер сладка и снощи много ми хареса. Игра много естествено.

Явно ще липсва на целия екип :
"Скъпа моя Ебрар, ти си толкова мила, толкова красива. Нека пътят ти бъде изпълнен с красота, със сигурност ще се срещнем отново."

# 235
Аз пак за рейтинга и мача ще говоря.
Имало е два мача. Играли са двата истанбулски отбора - Фенербахче и някакъв друг в другия мач. Аз от футбол нищо не разбирам. Но ако основната публика на Ешреф са мъже от Истанбул и сами можете да се сетите. А че такава е основната публика го беше писал някой миналата година. Помня го, защото в тази тема не знам да има нито мъже, нито от Истанбел и ми стана смешно, че не сме типичните фенове.

По едно време видях, че почти 100К гледаха в ютюб. И по-към края изчезнаха малко. Може и да са заспали хората, че много до късно продължава. Малко ми е натоварващо да гледам всяка седмиза от 8 до след полунощ. Трябва си отдаденост за това.

Много ми е забавно, че основен спонсор е дюнерджииница. Миналата година беше хотел. Луксозен хотел.

Основните локации не са се променили. Апартамента на Нисан е същия, хотелът и той е същия, именито си е същото. Добавили са някоя и друга локация, но засега местата са ясни. И имаше задължителната локация с гледка към Босфора. А имахме и бонус - светещ мост.

# 236
Нези За първи път Ешреф говори за Руя,като за жена.Като за жив човек.Досега винаги е била светлината и чувството в него,затова е трудно да се обесни,както каза на пейката.И както Ърамк му каза,когато говориха за Нисан - ти обичаш да обичаш.Руя досега беше чувство,започва да придобива очертания,а като жена - тя може да бъде забравена.

# 237
Много се радвам за рейтинга!

Аз очаквах да е добър, а то прекрасен.
Гери,  напълно съм съгласна да преобладава мъжката публиката. Сериялът е и екшън. Като съдя колко мъже и момчета са изредиха да се снимат с Чаатай, нормално е! Симпатизират на Чаатай не само милионите жени по света, а и мъже.
Аз ще изгледам на ново със субтитри и тогава ще коментирам.  
Скрит текст:
Гери, много ти благодаря за линка!😘 Не стига, че пропуснах началото ами пръкъсваше ми на канал Д, на YouTube едно и също ми даваше, колкото повече бързах, толкова повече се умотавах с всякакъв линк, но не и който трябва.

# 238
Ох, Гери, разсмя ме с тази дюнерджийница! JoyJoyJoy
Аз също мисля, че този сериал има и мъже зрители, за разлика от други.
bof4eto, в този смисъл, да, съгласна съм.
Аз днес имам да върша сто неща, а ми се иска да си излея мислите. Grinning
Но, по-късно ще го направя.
Сега само ще кажа, че потърсих пак документа, в който се описваше делото за убийството на чичото на Нисан.

Трябва да го разгледаме пак.
В такъв случай, Динкер роднина ли е на Нисан? Братовчед? Тя изобщо не го познава, в смисъл, че дори не и се стори познат. За разлика от Ешреф.
И още нещо- ако сравним двата тийзъра, ще видим, че в тях има подсказки.

Доста се чудехме кой е дал на Нисан снимката, но ето, че тя има същата.
Сега, вече е ясно,че тя ще я покаже на Ешреф, въпросът е как ще реагира той.
Може би ще предпочете да действа внимателно и да не и каже веднага. А може би няма да може да скрие реакцията си.
Може би Нисан е толкова разплакана заради смъртта на сестра си...
После ще пиша още. Wink

# 239
Нези, това е турски сериал. Аз на тийзър/фраг не вярвам. Само на самия епизод.
Видяхме как тя държи снимката в ръце и ще я обърне към Ешреф. А в епизода може в точно този момент да звънне телефон или някой да почука на вратата.

Общи условия

Активация на акаунт