🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-35

• 15 873
  • 582
  •   2
Отговори
# 540
Не, само му каза, че трябва до се срещнат насаме.
Или ще го предупреди, или ще го заплаши.

# 541
Руската мафия са обявили награда за главата на Ешреф. На Динчер не му хареса, защото иска да е жив.
Динчер каза на Нисан, че Афра е убита. Нисан се разбраха да се видят в парка, за да говорят.
Дали ножа не е този с който Ешреф е убил бащата на Динчер, ако Нисан го покаже на Ешреф дали ще го познае?! 🤔

Ешреф и Нисан в парка:
„Някой ме заплашва.“
„Заплашват ли те?“
„Изпратиха това вкъщи.“
„Кой би те заплашил и защо?“
„Не знам. Ти ще кажеш.“
„Как така?“
„Не разбрах какво имаш предвид. Избяга ли от затвора и уби ли някого, Ешреф?“
„Какво?“
„Отговори ми. Уби ли някого, защото ти казаха „вземи го“?“
„Ешреф…“
 „Докато бях вътре, се опитваха да продават наркотици.“
„Тоя от вън ми даде урок. Аз излязох и му взех живота.“
„Заради твоя урок…“
„Какво имаш предвид, Ниса? Не разбирам.“
„Тоя човек… За него Афра е убита.“
„Какво?“
„Искаха да ме убият заради отмъщение срещу теб, но всичко се обърна срещу Афра. Разбра ли сега?“
„Затова Тайлан те посочваше.“
„…не можеш да посочиш, правилно!“
„Виж, ето!“
„Ако Афра е убита заради теб, двата ми ръце ще са на врата ти…“
„Заклевам се, ще те убия със собствените си ръце.“

Тези в колата ще стрелят, но кой ще улучат?!

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 23:47 от Lale2020

# 542
Сега руската мафия се появи! И те искат Ешреф.
Динчер разбра от разказа на Нисан ,че тя е Руя,която Ешреф търси с години.
Дори намери снимка в албума си.
Той направи така, че Нисан да разбере, че Афра е убита заради Ешреф.
Нисан се срещна с него и го попита дали е излязъл от затвора,за да убие някакъв мъж, той и обясни. Тя му каза,че, ако заради убийството на този мъж,т.е заради него Афра е убита, лично тя ще го убие.
Преди това каза,че я заплашват и му показа ножа.  Но той сякаш не го позна...
Преди това прокурорката поиска от Чийдем да доведе собственика на хотела, защото има проблем с видео камерите.
И тя каза : Кадир ли?
Прокурорката попита от къде го познава и тя каза, че всички познават Кадир Янак.
После Чийдем видя на записа Кадир, който влиза там, където Афра умря и поиска да се срещнат. Кадир беше много притеснин, попита дари още някой е видял записа.  В този момент прокурорката дойде. Чийдем я нарече мама и Кадир също разбра, че са майка и дъщеря.
Ърмак взе нещата в свои ръце и отиде при Кенан, с оръжие. Иска да доведе брат и. Гюрдал разбра, че тя е там.
Видяхме, че убиецът на Тайланд, човека с белега, отиде при Динчер.
Той му каза нещо, което не ни показаха.
Хъдър постоянно нарича Ешреф  чедо.
А Ешреф много се уплаши, когато го простреляха. Поиска да го заведе в болницата.  Хъдър му каза, че за един Сирак един куршум не е достатъчен.
А преди това, когато Ешреф беше при него и искаше да говорят насаме, Хъдър му каза, че никога нищо не крие от Неджля, че тя му е много близка.
Снимката, която обърна, когато Ешреф дойде, беше на майка, баща и дете.
Май с разговора в парка епизода ще свърши.
Онези от руската мафия дебнат в колата, но дали ще стрелят?

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 00:54 от NeZ_9

# 543
Благодаря Нези за разясненията.
Пожелавам лека нощ на всички! Simple Smile утре като  излезе и с превод ще можем да си го коментираме на дълго и на широко Simple Smile

# 544
Lale, и аз ти благодаря за преводите! Тези дълги разговори са трудни за преразказване в рамките на няколко минути.
Не знам дали ще има фраг.
Утре ще коментираме повече.
Лека нощ! Hug

# 545
Момичета ,много ви благодаря Heart

# 546
# 547
Момичета, благодаря за фрага и за преводите!

# 548
Ешреф: Нямам нищо общо със смъртта на Афра. Правят ни капан.

Нисан: Нямат си друга работа, правят ни капан, така ли?

Ешреф: Има някой.

Нисан: Сега ще кажеш, Динчер бей

Ешреф: Защо не?

Нисан: По дяволите. От деня, в който се запознахме, от деня, в който те срещнах, единственият клон, за който да се хвана, беше ти.

Ешреф: Според теб Кадир има ли пръст в смъртта на Афра?

Чийдем: Вашият партньор може да има интерес.

Ешреф:  Всичко това е предположение, докато не открием партньора на Кадир

Динчер: Когато поех по този път, аз вече приех смъртта от самото начало, Кадир.

Ърмак: Това е много сексистко изказване.

Гюрдал: Не говори нецензурно

Ърмак: Не говоря нецензурно в момента

Гюрдал: Каза секс

Ешреф: Всичко, което искаме да научим, можем да научим от този човек.

Кадир: Ешреф ще коленичиш. Заради теб наложих малко наказание.

Ешреф: Ти кой си, да налагаш наказание?

Хъдър: Ще накажем онези, които не се подчиняват на законите.

Нисан: Моля те, само ми кажи истината

Мъж: Когато приключа с него, той ще живее като човек без душа.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 01:02 от NeZ_9

# 549
Гледайки фрага започват да се сбъдват най-лошите ми опасения...така ми се искаше тази несигурност в Нисан,това лашкане и колебливост да ги нямаше вече.Показа твърдост в желанието си Ешреф да е до нея в първият и вторият епизод от новият сезон,но сега старата Нисан се връща с гръм и трясък.Достатъчно съм изказвала мнението си за Нисан от първи сезон няма да го пиша пак.Разочарована съм ,честно казано,в първият сезон сценариста сякаш беше оставил на заден план женските образи-никакво развитие нямаше.Вървяха си по една линия и не мръднаха от там.Надявах се във вторият сезон да вдигнат малко тая Нисан,ама нейсе.... ще видим натам.

# 550
Добро утро!

Вчера се опитах да гледам. Обаче той целият епизод беше само разговори и не успях нищо да разбера. Днес с превод ще гледам. Дотогава няма много да ви чета.

И май разбрах защо Тайлан посочи Ешреф. Негови приятели му казаха, че Ешреф го търси. Той с право се страхува от него. Убита е сестрата на любимата му, нямаше да се измъкне недокоснат ако Ешреф пръв го беше намерил.

# 551
Добро утро!

Вчерашния епизод ми хареса, макар че очаквах повече.
Очаквах повече стария Ешреф Тек,  този от първи сезон, а тук го видяхме епизодично.

bof4eto, разбирам какво искаш да кажеш. И аз не разбрах тази несигурност в Нисан, спрямо Ешреф и то, след като най- после и каза, че я обича и, че всичко, което е казал е, за да я предпази.
От къде изведнъж се появи това доверие в Динчер,  при положение, че до този момент, тя дори не го харесваше.
И най-разочароващо за мен беше това, че Нисан сподели с един непознат, нещо съкровено за Ешреф,  което той беше споделил с нея- Руя.
Много, много ме разочарова!
Гери, ще гледам и с превод, за да си изясня дали това упраши Тайлан и после Динчер го обърна в своя полза, или това да посочи Ешреф беше по негово нареждане.
После ще коментирам още.
Сега чакаме рейтинга.
Ако никой не е писал след мен, ще си редактирам поста, за да го донеса.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 552
Нези,

Аз вчера догледах предната серия и затова ми е прясно това с Тайлан. Той бягаше от хората на Ешреф. Нали Фарук го търсеше. Вероятно в полицията е казал и това, което са му наредили. Но после с онази на Динчер като говори се страхуваше от Ешреф.

Аз без превод нищо не можех да разбера се оказа. Реших да не гледам два пъти. Та ще го гледам с разбиране от Нерон.

# 553
Ето го и рейтинга

Въпреки лекия спад на места, сме на 1во място във всички категории.
Но, според мен, ако продължават да се въртят в кръг и скоро поне един от тях не научи истината, ще загубят зрители.
Ето и рейтинга на конкуренцията

# 554
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт