Номинации за Муньо - 2007

• 107 444
  • 541
  •   1
Отговори
# 120
Ами съвсем скромен случай (някои от споделените срещи с вида Муньо направо ме хвърлиха в потрес): първа среща с Муньо, разходка и въпрос: Искаш ли да ти купя цвете?  #Crazy

Добре поне те е предупредил още на първата среща за какво иде реч, че да не губиш време.  Joy А може да е решил, че си върла защитничка на природата и протестираш срещу рязаните цветя   bouquet   

# 121
Аз гаджета муньовци не съм имала (или май имах един за година и половина, но не искам да си призная и да разказвам щото просто беше скучен  Rolling Eyes) Обаче, днес просто имах сблъсък с един невероятен муньо! Живеем с мъжа ми в студентски град, това е важен факт, защото в нашето общежитие е малко като разграден двор. Най-важното е, че никой не ти пречи да си надуеш музиката или да вдигнеш купон или да правиш там каквото си си наумил. Да, но това беше до вчера. Тази сутрин блаженно се "гушкахме" с мъжа ми в леглото в 8:30 сутринта и тъкмо в сублимния момент се чука на вратата. Спираме и се ослушваме: пак се чука, но по-настойчиво. Ставам и питам кой е (щот' нал' съ сещате, че не съм мноо облечена). Бил комшия, будели сме го с това скърцане Shocked (леглата в студентски град са под всякаква критика но това е друг въпрос) А аз изкрещавам :"Моляяяяяя? Къв си ти бе? Я чакай да се облека да те видя кой си". Навличам там нещо си, отварям ... един млад левент срещу мен, сънен и нацупен. Около 5 минути се разрази луд скандал за правата ни в общежитията и за това, че сме го будели всяка сутрин с това скърцане? Confused А мъжа ми вътре си лежи гол на леглото, кибичи си и се подхилкава. Дори не можехме да повярваме, че в гнездото на софийския секс - Студентски град - някой идиот ще ти прави забележка, че правиш любов и то във часови пояс, в който се предполага, че вече на никого на пречиш (щот' тия дето са будни или са на работа или са на лекции, а тия дет' не са будни са пияни на мотики и не чуват нищо) Като за последно му обещах тапи за уши и ако и това не го устройва да се изнесе на квартира в някой от тузарските кварталчета дето стените са от по 1м. дебели и дори бомбандировки да има, няма да чуе. Той обаче упорит, че 8 часа не било време да се прави секс??!?!? Naughty Shocked smile3555 smile3555 smile3555
P.S. Въпросното момче беше трето курсник, което още повече ни озадачи, щото такива глезльовци, неочукани само първа годимна без мама и тати може да са. А предложението ни е да си намери гадже, което да му пуска, че тая сегашната май го прави по график и още повече му задълбочава психологическия проблем.

# 122
Juana, братовчед ти е шумно освиркан от мен  Mr. Green
А от мене е направо наплют!!!! Shocked
Нямам думи ,просто, само ще ви чета, аз не мога да се похваля с нищо подобно. Joy

# 123
Боже колко Муньо има по белия свят, боже!!!
И аз да се включа с моя, за щастие бивш вече съпруг. То от него изцепки да искаш. То чанти ли не влачих неразположена, докато той си върви скръстил ръце до мен, то делене на сметки и разходи ли не беше, то мама няма пари и аз давам. Последното беше като се разделяхме а от жал му казвам остани ти да живееш в квартирата и този месец а аз ще се изнеса и той: А споко аз ще оправя наема. Кво става отивам аз да си прибирам багажа и той ми разправя ти пари за наема ще ми оставиш ли???  Sick Аз казвам: Ами аз нали не съм живяла този месец тук. А той да ама багажа ти беше тук.  #Crazy Sick
Малииии и  6 години така. Някой беше писал, че сме муни щото сме позволили да живеем така. Вярно аз съм от най-големите, ама чесно тогава нямах база за сравнение. Сега не е така добре, че намерих човек та да разбера какво съм загубила: НЕРВИТЕ СИ!!!  #2gunfire

# 124
  • Варна
Охохохохоохоооо и аз така платих последния месец наем за квартирата (щот нали аз съм зарязала муньото), а вече живеех със сегашния си съпруг  Grinning
Обаче да ви кажа, момичета, то ние че сме муни, муни сме. Но някак си докато се случват тези работи сякаш ние самите не се усещаме. Чак като приключи историята, тогава осъзнаваме от какво сме се отървали. Пак късмет сме имали де  Grinning

# 125
Муньовци ще има,докато има кой да им се връзва. Laughing

# 126
Ще трябва да сътворим една "муньология"! Що материал насъбрахме - да се учат други девойки. Нали всеки се учи от грешките - глупавите от своите, а умните от чуждите.  Crazy

# 127
Страхотна тема! Записвам се. Ще си помисля и ще пиша и аз, със сигурност имам нещо за разказване.

# 128
нЕма по-голям\бивш,слава Богу\ Hug МУНьо от един дето си търси БМВ за хиляди, хиляди левове, а няма да даде на дъщеря си\ми пари за брекети...и крие от нея бонбони, шоколади и пр..И я кара да си плаща покупките в хранителния магазин, защото той" вече и е дал джобни пари" Laughing ooooh! ooooh! Shocked

# 129
  • в ябълковата градина
нЕма по-голям МУНьо от един дето си търси БМВ за хиляди, хиляди левове, а няма да даде на дъщеря си\ми пари за брекети...и крие от нея бонбони, шоколади и пр..И я кара да си плаща покупките в хранителния магазин, защото той" вече и е дал джобни пари" Laughing ooooh! ooooh! Shocked

Муньо за голям бой!

# 130
  • Sofia
Juana, братовчед ти е шумно освиркан от мен  Mr. Green
А от мене е направо наплют!!!! Shocked
Нямам думи ,просто, само ще ви чета, аз не мога да се похваля с нищо подобно. Joy
Благодарско. Той такъв стана, след като го посрещнах в мойта малка стаичка, поживя си при мен известно време, после идваше само да хапне... та като се върна от работа да няма какво да ям аз Rolling Eyes Едва си прибрах ключовете Laughing
Между другото, с дядо ми дойдоха с новата му (на брат'чеда) кола, която си купил с изкараните с честен труд пари. И адски въодушевено обясняваше колко е велико сам за 2 месеца с много труд да си купиш кола (а аз, лентяйката, не успях за 1 година). Пропускайки факта, че майка му и баща му го хранеха и му плащаха наема през това време, та е работил само за колата, която купи почти нова от тях за никакви пари. Crazy

Добре, че съм му братовчедка, но има едно момиче, което има доста по-тежки неща за споделяне... ooooh!

И мен ме разби историята с кучето, чак се ядосах!

# 131
Пускайте анкета, вече имам фавотити hahaha

# 132
Хайде ще се разпиша и аз че се сетих за бившия ми Муньо. Та този човек, за годините през които сме били заедно, буквално ме съсипа от сцени на ревност. То ми бяха къси полите, деколтето ми дълбоко, гримирала съм се за да привличам мъжете и т.н. Който го е изпитвал, знае за какво става въпрос. То не можело да има приятелство м/у мъж и жена, винаги имало секс и т.н. и т.н. Направо ме беше изолирал от всичко и от всички. И през всичките тези години много стриктно ми следеше телефона, а и ми навираше неговия да съм видела как той нямал едно женско име вътре. Демек, видиш ли, аз нито една жена не познавам, очаквам и от теб същото хахахах smile3521 Правя си се аз на ударена и в един момент реших че не може повече - ще се разделяме. Доизживяваме си последните няколко дни с Муньо, в които той до последно си вярва че ще ме убеди да се разберем за пореден път, и в един момент както си седим вкъщи той си вади документите и от там пада някакво сгънато листче. Вдигам го а там с дребничък шрифт имена и телфони само женски newsm09 Полудях от разочарование как може да е толкова лицемерен. Връчвам му въпросното листче а той ни в клин ни в ръкав пред очите ми го лапна, сдъвка и го глътна  smile3532 все едно като го изяде и аз не съм го виждала.... newsm62

# 133
...Връчвам му въпросното листче а той ни в клин ни в ръкав пред очите ми го лапна, сдъвка и го глътна  smile3532 все едно като го изяде и аз не съм го виждала.... newsm62

Може да се е надявал да те убеди, че си сънувала. newsm78
Joy Joy hahaha

# 134
Wish, тоя си е баш Муньо hahaha

Общи условия

Активация на акаунт