Номинации за Муньо - 2007

• 107 394
  • 541
  •   1
Отговори
# 180
Съшата история ... съпроводено с мелодраматични изказвания "аз от там горе ще те пазя и закрилям" ,"пази шала ми и ходи редовно на мачове" ,"аз винаги ще те обичам, и ще те чакам " и някакъв психарски смси от типа:ще прегръщаш отпуснатото ми тяло в локва кръв и ще рониш горещи сълзи,но ще е късно Mr. Green
#Crazy #Crazy Sick
Нямам думи ooooh! Тоя не куку, ами... няма такова определение за психичното му състояние. Naughty

# 181
Голям смях ... Верно ли има такива хора бе .... Палячовци...

# 182
  • София
  Имах една позната дето не можеше да се отърве от гаджето, защото щом му споменеше раздяла и той започваше - ще се дави, ще се беси и т.н.(а всъщност си изглеждаше съвсем нормално момче, ако тя не се беше оплакала нямаше и да предположа, че е такъв перко). Разделиха се,  той си е още жив...

# 183
Разговарям аз с един "влюбен" мъж и споделям колко много ме боли едната гърда отстрани, че се притеснявам и трябва да ида на мамограф. Очаквам вайкания, притеснения, тревога, подкрепа, а той все едно нищо не съм казала ми разказва за майсторите в къщи и ремонта си. Преглътнах аз разочарованието и след време се разправяме и аз изкарвам доводи "ЗА" раздялата ни. Давам му за пример конкретната случка, а той: 'Ама аз изобщо не съм разбрал за какво ми говориш!" Embarassed Аз: "Е, как не си разбрал?" А той" "Ми откъде да знам какво е мамограф?"  Shocked

е аз какво да кажа - с момата с която уж имаме някакви взаимоотношения и разправям как съм паднал със скутер и после се блъснах и тя даже не ме попита има ли ми нещо Simple Smile)
малко офф-топик, но наистина е бъкано от олигофрени - направо акъл не ми го побира че има такива мъже - срам голям Embarassed

# 184

После се оказа, че един и същи памперс на детенце е сушен на слънцето и  използан многократно. Като се възмутих, той коментира, че много са скъпи памперсите бе, а пък тези дечица пикаят като цистерни ...  Joy hahaha Joy
#Crazy  E те такъв идиот НЯМА! #Crazy #Crazy

Мисля, че това е нашият ТОП ИДИОТ!

Две мнения няма !!!

# 185
Голям смях ... Верно ли има такива хора бе .... Палячовци...
Ето, комши, виж още какви има. Mr. Green

Копирам си постинга от друга тема:

Темата на Еванесънт за това дали си махаме сутиените, когато ни преглеждат джипитата, ми разрови спомените и извади един интересен факт, който съм упоменала и там.
Действието се развива в далееечната вече 96/97 година, зимата.
Но първо-малко предисловие.
Имах един доста близък приятел, с когото се "мъчихме" да се загаджосаме известно време. Движехме се в една компания, виждахме се често-но не се получи. Той тогава учеше медицина. По-късно набързо се  ожени за една мацка, с която се познавахме и която беше в същата компания.  След завършването успя бързо да се наложи в местната болница(тогава живеех другаде, но болницата няма да я цпомена нарочно къде се намира). Дойде епохата на първоначалния избор на джипита и аз, естествено, си избрах него-с 300 зора, понеже се водеше за много добър.
Та...да се върнем пак на зимата.
Имах един период, в който почти нон стоп боледувах и кашлях.  Отидох при него. Кашлица-се чува от КИЛОМЕТЪР. Хремава, едва говореща-и нещастна. Посрещна ме в кабинета с определено смущение, а като говореше-гледаше настрани.  Погледна ми гърлото, но не ме ПРЕСЛУША, изписа ми някакви лекарства и веднага ми пусна дълъг болничен-цяла седмица-сякаш само за него бях отишла там. В края на седмицата аз , обаче, продължавам да кашлям. Майка ми вдига пара, че си седя у дома и не се лекувам качествено и ме засили при друг лекар. Той веднага каза "свали" за блузката, преслуша ме и ме прати на рентгенова снимка. Оказа се, че съм била почти с пневмония-възпаление на паренхимната тъкан, имаше и някакво петънце.
Изписа ми силен антибиотик и за нула време бях ОК.
Интересното обаче предстои тепърва. Бях споделила с общ познат за моето премеждие с д-р  Х. и това стигнало до ушите на съпругата му-а ние се познаваме двете!.   Нейният коментар беше:"Ами той се е притеснил от тебе да те види гола, та....затова не те е преслушал".   

# 186
Анкетата може да се пусне от автора на темата, т.е Unknown_lady. Тъй като мисля, че вече не можеш да си редактираш мнението и да добавиш анкета, помоли някой мод за помощ

# 187
  • София
Аз имах Муньо-менте-самоубиец. Когато го зарязах, започна да прави разни демонстрации. Хоби му стана да се самоубива неуспешно.
Съшата история ... съпроводено с мелодраматични изказвания "аз от там горе ще те пазя и закрилям" ,"пази шала ми и ходи редовно на мачове" ,"аз винаги ще те обичам, и ще те чакам " и някакъв психарски смси от типа:ще прегръщаш отпуснатото ми тяло в локва кръв и ще рониш горещи сълзи,но ще е късно Mr. Green (беше голям футболен фен и много голямо куку Sick Joy)
Един ден след поредните подобни изказвания и смс наистина ми беше взел акъла обиколих цяла варна докато го намеря.. в един клуб да играе CS. Laughing

Joy

# 188
Има ли още? Само толкова ли бяха?

# 189
Айде аз пак ще пиша за един бивш Муньо, бях писала и миналата година за него,че такива екземпляри не  се забравят лесно Naughty smile3508
    Значи  при мен случката е следната излизах  с едно момче преди 2-3 годинки, и се бяхме разбрали, че ще се виждаме само за секс и  първият път когато дойде у нас, звънна на майка си да и каже, че бил стигнал да не се притеснявала за него, като преди това и казал къде отива и кво смята да прави Mr. Green, та значи въпросния Муньо идва с един плик и аз се викам сигурно носи нещо за пиене и хапване, и го питам кво носиш и той ми  вика ПИЖАМА #Crazy smile3532 - не мога да спя без пижама , направо паднах незнам как не се изхилих насреща му. той идва  у нас за първи път с една едничка цел-секс и представяте ли си носи си пижамата!Секса много  не го биваше, видях се още веднъж с него и повече не повторих, не съм го и виждала оттогава, отрязах го! smile3513 smile3533

# 190
И аз да пусна един бивш, с които даже за кратко бяхме женени. Художник, непризнат гении. Аз - прост филолог, под път и над път такива, това са негови думи, казани на МОЯТА майка! Та, прясно женени, живеем у баба ми, а моето жилище е под наем, аз търся работа, той си ходи в ателието, под наем, един лев тоз човек не изкара значи!
Една от изцепките му беше " Мило, говорих с мама, ще гоиде за няколко дни, да НИ погледа" Mr. Green. И мама идваше, гледаше НИ, закуска, с липов чай и дебело мазани с масло филии, да не нищане лошо, че цяла нощ корема е бил празен, както и други такива изпълнения, като изцяло пренареден МОЯ гардероб, с моите гащи и т.н., понеже така било по-добре, а и се събудила рано, нямало какво да прави... #2gunfire
Момъка, естествено, беше на страната на мама. Само дето не беше я оторизирал да влиза да гледа дали действаме, и как точно, в създаването на поколение. #Crazy

# 191
ох, вие сте добре, поне сте се отървали, ами аз се ожених за един такъв муньо, ама...като стане бивш ще разправям #Cussing out

# 192
Забравих да вметна, беше красавец, по негови виждания, вкара табуретка в спалнята пред тоалетката, да не се изморява докато се конти и гледа сутрин в огледалото, подпука ми кремовете за лице и други тоалетни принадлежности, и все ме ялеше, че не съм красива като него, ама за утеха, ето на, мен бил взел! Великодушен беше! Joy Joy

mamavassi, dano se otarve6 barzo!

# 193
леле докато четях щях да припадна какви жалки мъже  имало ужас ужас,потресох се хахахаах

# 194
Сега се сетих, на първия 8ми март заедно ми подари четка с дълга дръжка, да ми е лесно да мия буркани Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт