Номинации за Муньо - 2007

• 107 424
  • 541
  •   1
Отговори
# 285
Като чуя "Бейби", дали за мен или ако нарекат някой така, се обривам с големи червени плюски.

Това е толкова противно, като да те полази хлебарка по лицето.
Е как! То просто си е израз на това "аз съм мачо, ти си тая дето ще ми й правя "синки по коленцата"". Познавам такъв мъж и ми се гади като ми го каже пред мъжа ми  Sick
за мен е много просташко!!! също.... или пък някой непознат да ми каже.. мацко  Rolling Eyes Stop

# 286
Аз пък виках на едно гадже Пъньо (от тъпанар), ама май му харесваше  newsm78
                  А аз не на гадже - Пънчо. Не е производно, просто се римува със Стънчо  Whistling. Харесваше му.

# 287
Ако трябва да се върнем към темата "мърляви муньовци". Нещо отдавна не сме чели противни историйки, а? Да дам лек тон на гнусотията:
Отново говоря за първото си гадже (ако някой се сеща - 19-годишният левент след казарма). Трябва да отбележа, че стана несъзнателно и сигурно след това мнооого се е срамувал, но аз бях отвратена  Sick (той се правеше, че на ударен и се извини, но това не ми попречи да се развикам много, ама наистина много):
Зимен ден, студен, знаете как на хората им текат разни секрети, най-вече от носната кухина... Та прегърнали сме се ние и си гукаме нещо когато аз с "умиление" виждам мъжа пред мен си изтрива носа с два пръста (без кърпичка) и след това ги изтрива в ръкава на МОЕТО яке #Crazy Sick #Crazy Sick

# 288
...и след това ги изтрива в ръкава на МОЕТО яке #Crazy Sick #Crazy Sick...
                    Моля те, кажи, че си измисляш  Sick...

# 289
У-у-у-у-у, че гадноооооо!!!! Sick

А аз се разделих с едно много мило момче единствено поради факта, че като ходеше по голяма нужда (а той имаше много добър метаболизъм и никакви проблеми да посещава тоалетната по 2-3 пъти дневно), оставяше вратата широко отворена след това "за да се проветри"

Всичко се "проветряваше" в апартамента, а докато ходехме заедно беше зима. Как ли не го молих да затваря вратата, не и не.

Накрая романтиката беше "проветрена" от всекидневни аромати и си тръгнах. Едва ли друг има подобна причина за раздяла с любим  Embarassed

# 290
...и след това ги изтрива в ръкава на МОЕТО яке #Crazy Sick #Crazy Sick...
                    Моля те, кажи, че си измисляш  Sick...
ooooh! Изобщо не си измислям. Rolling Eyes Тъй като го бях гушнала през кръста му беше много удобно да "замаже положението" на 4 пръста под рамото ми  ooooh! В този момент осъзна какво бе направил, но твърде късно, дори за извинения Praynig

# 291
  • София
Не е за вярване, но и на мен ми се е случвало същото нещо с дядка и то в 94 малко преди да сляза на Попа! Явно е същият дядка, само че на мен по-бързо ми писна и не бях любезна  Laughing

# 292
Не е за вярване, но и на мен ми се е случвало същото нещо с дядка и то в 94 малко преди да сляза на Попа! Явно е същият дядка, само че на мен по-бързо ми писна и не бях любезна  Laughing
Eeee аз на такива не им цепя басмата, но тоя респектираше страшно. Още ме е гнус като се сетя, беше ми се парализирала частта от мозъка, произвеждаща импулси за теглене на майни Shocked    #Puppy dog #Puppy dog smile3514

# 293
  • София
Да, наистина доста "рафиниран" изглеждаше човечеца, ама аз бях много изморена от лекции и явно същата тази част от мозъка, за която говориш ми е била 100% функционална. Интересно ми е все пак дали не си е намерил любовница  Joy

# 294
Да, наистина доста "рафиниран" изглеждаше човечеца, ама аз бях много изморена от лекции и явно същата тази част от мозъка, за която говориш ми е била 100% функционална. Интересно ми е все пак дали не си е намерил любовница  Joy
oooo, със сигурност, всякакви ги има, дори днес ми казаха за една такава муня , дето ходи с един дърт преподавател (ама мно'о гнусен) от около 5 години  #Crazy Ех, слепи амбициии! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 295
Сетих се как една позната ми разправя как момчето, с което излизала я вкарало в един супермаркет и я помолило да му купи кренвирши Shocked Мацката се втрещила Mr. Green То вярно, че бяха гладни студентски години, нооо Joy
Това е върхът на всичко, което бях чувала.
Иначе не мисля, че мъжете са длъжни да плащат сметката. Дори в много общества се смята за нормално да си поделят сметката.
Но, когато каниш някой на ресторант примерно много ясно, че ще платиш. Ако нямаш възможност избери по-евтин ресторант.

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 16:50 от Доня Туфиня

# 296
Както е видно-позачистих.
Нека не разваляме темата, а?

# 297
                                                                      М О Л Б А
                                                                               от
                                                        Елеонора Маринова ( мамица)
Госпожо Джедайка,

Изказах мнение, което беше погубено в дебрите на системата.
 Това беше лично мнение и не съм съгласна с това " позачистване". Мисля, че леко прекаляваш с джедайството.
Много пъти съм казвала и сега, ще кажа, че не всяко мнение, което не съвпада с нашето виждане е негативно!
Моля, поста за готвенето и чистенето......да бъде върнат. Ако има нещо, което смяташ госпожо джедай, че има нужда от редакция го редактирай, но това с парцала е просто.......
Може да не е точно по темата, но дали БРИШЕТЕ всеки  offtopic?
Надявам се, че молбата ми, ще бъде удовлетворена, в което яко се смъмнявам.

С поклон  newsm20 Мамица

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 17:44 от Mamica

# 298
Мамица,

Цитат
Модераторите си запазват правото да променят, преместват или да премахват постинги по тяхна преценка.
Счита се за меродавна тяхната преценка, а не тази на потребителите.
Цитат
модераторите СА инстанцията, която определя нещата дали са или не са каквито трябва да бъдат.

topicclosed

# 299
Мамица,

Цитат
Модераторите си запазват правото да променят, преместват или да премахват постинги по тяхна преценка.
Счита се за меродавна тяхната преценка, а не тази на потребителите.
Цитат
модераторите СА инстанцията, която определя нещата дали са или не са каквито трябва да бъдат.

topicclosed

ГолЕм праз!
Аз пък зат'ва, ще си пиша бързо и навсякъде, поне да имате работа за бришене, щом е така. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт