Номинации за Муньо - 2007

• 107 534
  • 541
  •   1
Отговори
# 405
  • Балчик
Цитат
аз бях бременна с първия ми син, когато се видяхме и той ми се изцепи с култовата реплика, че, цитирам "Аз досега не съм спал с бременна, но нищо не ми пречи да опитам, а ако е и момиченце, все едно ще правим тройка")

Shocked Shocked Shocked Не мога да си представя,ч е това може да излезе от устата на който и да е мъж.

# 406
  • София /Абсурдистан
Цитат
аз бях бременна с първия ми син, когато се видяхме и той ми се изцепи с култовата реплика, че, цитирам "Аз досега не съм спал с бременна, но нищо не ми пречи да опитам, а ако е и момиченце, все едно ще правим тройка")

Shocked Shocked Shocked Не мога да си представя,ч е това може да излезе от устата на който и да е мъж.

Eй, не става въпрос за мъж, а за Муньо, правете разлика  Mr. Green

# 407
Първото ми гадже беше муньо и половина.Ние тогава да сме били 15 годишни някъде.Аз страшно влюбена , стремя се всичко да му прощавам, той ми се качва на главата.Не искаше да излизаме, искаше да се виждаме само у нас или у тях, че като сме излезнели нямало за какво да си говорим, пък така поне да правим нещо(сещате се какво).Е то добре ама той пълна трагедия в леглото.Никаква любовна игра, нищо, давай направо, мен ме боли, викам му "спри, че ме боли", той вика"е нали това е целта" ooooh! След това ми казва, че мен не ме бивало за секс.Купувала  съм му фанелки, ключодържатели, той на мен-нищо.А все обещаваше и аз все чаках, чаках...Друг случай с него.Кани ме у тях една вечер, отивам аз, вика"само да отида да хапна и идвам, ти си пусни телевизия ако искаш Laughing" След това същата вечер тръгвам да си ходя ,моля го да ме изпрати до нас, че ме е страх да вървя сама по тъмното(бяха едни забутани улички), той"Ааа не ми се излиза, то теб кой ще те нападне"  newsm78
6 месеца го търпях.Добре, че пак горе-долу навреме ми дойде акъла в главата та да скъсаме

# 408
Никаква любовна игра, нищо, давай направо, мен ме боли, викам му "спри, че ме боли", той вика"е нали това е целта" ooooh! След това ми казва, че мен не ме бивало за секс..Друг случай с него.Кани ме у тях една вечер, отивам аз, вика"само да отида да хапна и идвам, ти си пусни телевизия ако искаш Laughing" След това същата вечер тръгвам да си ходя ,моля го да ме изпрати до нас, че ме е страх да вървя сама по тъмното(бяха едни забутани улички), той"Ааа не ми се излиза, то теб кой ще те нападне"  newsm78

Shocked Shocked Shocked
Това не е муньо, а тъп кретен!! #Cussing out

# 409
Цитат
Това не е муньо, а тъп кретен!!
Тази тема я следя отдавна и се убедих , че повечето споменати не са никакви муньовци а са си направо ГОВНЬОВЦИ!!! #Cussing out

# 410
...той"Ааа не ми се излиза, то теб кой ще те нападне"...
                     Shocked

# 411
Тази тема ме уби.... Записвам се да я следя.
И аз.

# 412
Тази тема ме уби.... Записвам се да я следя.
И аз.

И аз. Rolling Eyes

# 413
  • Няма такава държава!

После се оказа, че един и същи памперс на детенце е сушен на слънцето и  използан многократно. Като се възмутих, той коментира, че много са скъпи памперсите бе, а пък тези дечица пикаят като цистерни ...  Joy hahaha Joy

Добре де, а докато са сушели памперса детето с голо дупе ли се е разхождало?  Shocked Все пак един мокър памперс сигурно не съхне лесно. Този не е просто муньо, не е даже муньо на квадрат, а направо на 10-а степен. И това е бащата на детето! Божеее!

# 414
Кога ще обявим победителите?

# 415

После се оказа, че един и същи памперс на детенце е сушен на слънцето и  използан многократно. Като се възмутих, той коментира, че много са скъпи памперсите бе, а пък тези дечица пикаят като цистерни ...  Joy hahaha Joy

Добре де, а докато са сушели памперса детето с голо дупе ли се е разхождало?  Shocked Все пак един мокър памперс сигурно не съхне лесно. Този не е просто муньо, не е даже муньо на квадрат, а направо на 10-а степен. И това е бащата на детето! Божеее!
Чудно ми е тоз "любящ " баща пушач ли е ?

# 416
Четох, четох и се сетих нещо от моята младост.
Ходя си с Муньото аз вече близо три четири години. И ще ходим на море. Той ми казва, ох, много съм уморен, имам нужда от почивка, ще отида сам на морето, да си почина малко.
И аз, не по-малка Муня от него, му казвам, ок, нека си почине. Кой 20-год младеж ходи сам на море?  Crazy А той си хванал друга девойка, ама ей така за разкош, иначе си държи на мен уж...
И без това имах много работа. И ми звъни един ден телефона, точно два дни преди да тръгна за морето. Ами изгубих си парите, както си плувах и всичките пари ми бяха в джоба и всичко изгубих. Нямаме пари за море.
Ами, хубаво, аз ще донеса.
Още тогава колегите /все млади момчета/ ме подиграваха, че съм пусната по пързалката, аз, не, той не може да ме лъже. Tired

Същият после ще си купуваме апартамент. Намери пари за първата вноска, но за изплащането си чакаше моята част, без да му пука, че междувременно си изплащах и моята кола. Която в неговото съзнание беше предимно негова. После аз плащах наема, тока, телефоните, а той всеки месец я хладилник, я уредба, я телевизор. И после виж как обзаведох всичко, ама си е само мое, щото съм го купил с мои си пари. Все правеше физиономии като си купувах хубави дрехи. За толкова години ми купи една хубава чанта и то си я спечелих на бас, иначе имаше да чакам.
Накрая му бих шута и бях обвинена, ето, изкарва пари, има пари и му би шута на момчето, а то така си беше години наред. Просто накрая ми писна. Дължи ми пари, не ми ги връща, вече шеста година. Онзи ден видях една негова роднина и й казвам
Нека веднъж се покаже като мъж, да си върне парите. Чакай. Иначе е големият баровец - живее в Англия, има апартамент тука, идва си, ходи по барове, на море, а няма 3000 лв /където досега са станали 10 000/ да ми върне. hahaha

# 417
Момичета, наистина си мисля, че Лизбет е права, и макар да ми се иска да ви покажа муньото, ще се въздържа от публикуването на снимка....Все пак всеки има право на втори шанс, няма да е весело, ако някой си го познае, няма да е честно спрямо околните му, те не са виновни, за да се червят заради муньовщините му Thinking Достатъчно ще им е само това, което се случва и с тях покрай него Embarassed
Алекс 1, благодаря за инфото относно качването на снимка, тъкмо го направих и прочетох коментарите, което ме спря да довърша започнатото...Нека просто се посмеем на конфузните ситуации и изказванията, направени от нашите муньовци Naughty
Sorry за спама, няма да се повтори  Mr. Green

# 418
  • София /Абсурдистан

Чудно ми е тоз "любящ " баща пушач ли е ?

Номера бил следният - като се намокри памперса, на детето слагат сух, а този го поставят да се суши на слънце. И така докато се свършат всички от пакета. Аз бях сложила в багажа един цял пакет, като предполагах, че той ще купи още, нали му е баща все пак. А той Муньото, ги използвал докато изсушавал другите, а след това всички те били оперативни и ги редувал Mr. Green че да не се набута с пари за нови. И да, пушач е ако има някакво значение, за цигари пари винаги има. И всичко това пред очите на бившата свеки, същата сметкаджийка като него. Тя пък коментираше, че която жена е мързелива, тя купува памперси, вместо запретне ръкави и да изпере като хората, чунким баба ти е слагала памперси някога Mr. Green Добре че му бих шута на време, сигурно още му дрънчи тенекията. От този момент натам, никога повече не дадох да  взема детето от къщи и да го води у тях. Свекитата също го гледаха само на снимка. Прецених, че контакта с тях е вреден. Има си и мнооого други причини за това. Жилището ми, което е лично мое, го прехвърлих на името на детето, защото Муньо имаше претенции, че иска половината и се канеше да води дело. Върхът беше, когато на 5 годишното дете по-късно, по телефона му напълни главата, че виждаш ли, аз трябва да му плащам наем, защото съм го гледала в неговото жилище, а той като стане голям и може сам да се гледа, трябва да ме изгони  Shocked
Сега синът е голям и сам не иска нито да се вижда, нито да се чува с тях. То не че и те са заритали за него де ... Понякога ме пита с какъв акъл съм ги изтърпяла толкова време цялата пасмина Муньовци, а не съм ги разкарала веднага. Честно казано и аз не знам. 
Както и да е, радвам се, че се отървах от Муньото своевременно и не съсипах своя живот и живота на детето си с него. Това не бива да се търпи от никого.

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 16:23 от Unknown_lady

# 419
Аз се сещам в момента само за един,ама съм сигурна че ако се разровя по-сериозно в мемоаите ще открия и други мунита.
Та въпросния беше един мой съсед.Запознахме се в едно интернет кафе,виждахме се често там,поздравявахме се,външно беше що годе симпатичен.Тогава изпотвах остра нужда от гадже и бях готова на почти всичко.
През ден минаваше през магазина където по това време работех,вземаше ме от работа и ме изпращаше до нас.Веднъж се реши да ме покани да излезем.Отидохме в някакво заведение на Графа в което за първи път влизах.Не беше лошо,много уютно на втория етаж.Седнахме на една маса и пихме по нещо.Мъчих се да завържа някакъв диалог ма зък,нищо.По едно време забелязах че се държи малко странно.Викам си,на този му има нещо не е много нормален.Правеше разни странни,почти невидими мимики.Реших че съм много преуморена и просто ми се привижда.Излязох още веднъж с този тип,ходихме да пием по нещо с неговите приятели,много симпатични хoра.ама тои пак нещо ми изглеждаше доста странен newsm78.И непрекъснато ми налиташе да ме целува,което ми беше адски противно Sick,защото просто този човек не ми харесваше.Веднъж ме покани в тях,отидох и ми връчи едни дрехи за гладене да съм му ги изгладела Crazy!!!аз му ги хвърлих и веднага си тръгнах бясна.Последваха два месеца на тормоз по телефона ,пресрещане по улиците,влачене непрекъснато в къщи и виждайки че системно се криех от него или изобщо не му вдигах ,една нощ ми се обади от някакъв чужд мобилен и ми каза че решил да приключи нашата исория,защото съм се държала много странно за жена с която ходи Crazy.И когато най-накрая ме изостави и спряхме да ходим официално,направо камък ми падна от сърцето Blush.

Общи условия

Активация на акаунт