Номинации за Муньо - 2007

• 107 413
  • 541
  •   1
Отговори
# 510
starshine, покрай твоя продаден подарък се сетих за един мой Муньо. Подарих му сребърен кръст, уникат, изработен от най-големият фалшификатор на монети в света Славей Димитров. Това е човекът, който успя да измами "Бритиш мюзеум" и продаде на англичаните свое копие на тракийско украшение за 3 милиона паунда. Та този мой Муньо един ден закъсал за пари и продадал кръста в един варненски антиквариат, където изкупуваха сребро. Взел за него десетина лева, за колкото оценяват обикновените сребърни дрънкулки. Много ме беше яд, че разбрах чак месец след това за неговият идиотизъм, иначе щях да отида и да си го откупя.  Tired

Мда, Славей е наистина невероятен. Преди време беше направил заведение в Хасково - незнам дали още съществува. Там съм виждала неща, които са негова изработка. Съпругата му пък беше направила уникални стенописи по стените......... много талантливо семейство са!

# 511
Славей Димитров и Славейко Димитров едно и също лице ли са?

# 512
"Днес е най-нещастния ден в живота ми. С моята несръчност загубих най-прекрасния и мил човек на света. Моя рицар дойде на бял кон, а аз цопнах в блатото и го отпъдих" , съпроводено със сърцераздирателни рисунки на прободени сърца и розички в букетчета.

МУАХАХАХАХАХА  Joy Joy Joy

Не мога, трябва просто и аз да се разпиша с няколко броя мунъовски истории.

Мунъо Но1> Запознаваме се в ICQ чатим си, всичко ОК, симпатичен младеж, интелигентен, оказва се че работи близо до нас. Та става дума да се видим след работа. Ми ОК, що не. Отиваме на китайски ресторант, тогава беше още по ефтино от сега даже, ядем каквото ядем и искаме сметката. Предлагам някакви пари, той отказва. Идва, оказва се 6 лева. Мунъото вади пари 1 банкнота от 5 лева защипана с щипка... И възкликва> АААА, що са толкова малко парите, сигурен съм че имах ПАЧКА от 2х5 лева.... Съответно аз платих сметката.

Мунъо Но2- Случка Първа> Връща се от Германия в средата на юли. Съответно, носи ми подарък. Боти. Зимни. 41 номер (аз нося 36, сещайте се на кой на брой разпродажба ги е взел). Казвам му> Не знаеш ли кой номер нося. Знам> казва той. Е, тогава? Тези ще са ми огромни, как ще ги нося? Ми с един по-дебел чорап... > е отговора. Същата вечер се разделихме, изведнъж си дадох сметка, за това какъв Мунъо е. Беше просто поредното неадекватно изказване.
                    Случка Втора> На гости сме. Той се напива. Изчезва за малко и се връща пребледнял. Какво има? > Питам аз > Повърнах в банята,но всичко почистих> кава той> Аз се съмнявам, отивам да погледна. Почистил, трънци. Целия под оповръщан, само мивката позамита. Отивам и му казвам. А той отговаря, ти го измий, нали се обичаме и сме едно цяло, значи все едно аз съм го направил... Бляк... Съответно вдигнах гири и той отиде да мие.

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 14:10 от palachinka

# 513
Годежния пръстен да съм му върнела, защото бил с 8 каратов диамант и майка му го била плащала и сега си го искала...

И аз да съм и аз ще го искам. Сигурна ли си, че няма грешка, щото по моя справка, 7.04К струват над $60 000... 8К се сещай сама...

# 514
...И аз да съм и аз ще го искам. Сигурна ли си, че няма грешка, щото по моя справка, 7.04К струват над $60 000... 8К се сещай сама...
                     В 'Секса и градът' едната мацка смяташе за нормално да си върне пръстена. Беше скъпичък...

# 515
Като става въпрос за муньовци - скръндзи и аз имах едно велико попадение.
Голям мерак ми имаше......уж.
Този човек искаше да се срещаме всеки ден по 2 пъти.Той беше иницатор за срещите.
Излизахме в обедната почивка и после след работа.
За всички тези излизания нито веднъж не ме почерпи.ОК! Не е длъжен все пак да го прави.
Ноооооо, непрекъснато коментираше сервитьорките. Идва време да се плаща сметката, съответно всеки си изважда паричките и си плаща неговия дял. Но какво се случваше понякога: Господина ми казваше: Сервитьорката, много готина, няма ли да оставиш бакшиш? #Crazy
Ако сервитьорката ми върне някакво ресто и са някакви стотинки, и то толкова стотинки, че да ми е неудобно да си ги събирам от масата, той се пресягаше и си ги обираше. Искам само да вметна,че рестото е мое!!!!! Искам да отбележа,че никога не остави ресто на сервитьорките!!
Непрекъснато ми натякваше,че ме водел тук таме с колата. Веднъж отиваме да зареждаме с бензин, той влиза в колата цъкайки с език и ми натика касовия бон в пазвата и ми цъка с езика. "Леле  Стели колко пари".
Като седнем на заведение се започва, защо не си поръчаш, това, онова и т.н. Аз понеже си го разбрах и си поръчвам толкова колкото аз мога да си позволя. Десерт няма ли да си поръчвам, тортичка не искам ли и все едни такива.Все ме тикаше да си поръчвам разни неща, защо му беше незнам като нито веднъж не прояви инициатива да плаща.
 Искаше винаги да съм добре облечена и да съм излъскана и облеклото да създава впечатление че имам кой знае колко пари.
Аз обожавам среброто и ходих с такива бижута. Веднъж ме пита това сребро ли е или бяло злато? Аз съответно казвам сребро. Той недоволем ми вика, Ами като те питат какво е казвай,че  е бяло злато.
Беше заминал за ивестно в чужбина.Върна се вика купил ми парфюм. Аз не съм искала подарък му и нямах намерение да си задълбочавам връзката. И върха беше,че подаръка щял да ми го даде след като съм се докажела.Е как става доказателството - досещате се как, под завивиките.
Коя пък жена би си легнала с някой ако и сервира такива условия и то за един парфюм..
Ами естествено,че нито си легнах с него, нито пожелах да ходя пак по заведения с него и да му слушам препоръките какви скъпи неща да си купувам и да плащам бакшиши на сервитърките, които харесал.
Искам да вметна,че въпросния господин беше моряк, а те са с височки доходи в сравнение с нашите земни заплати. Това,че иска аз да му плащам бакшиша на хубавата сервитьрка не беше поради липса на финанси, а явно е поради липса на нещо друго, което се намира в мозъка му!!!

# 516
............Непрекъснато ми натякваше,че ме водел тук таме с колата. Веднъж отиваме да зареждаме с бензин, той влиза в колата цъкайки с език и ми натика касовия бон в пазвата и ми цъка с езика. "Леле  Стели колко пари".
..............
 Искаше винаги да съм добре облечена и да съм излъскана и облеклото да създава впечатление че имам кой знае колко пари.

Аз обожавам среброто и ходих с такива бижута. Веднъж ме пита това сребро ли е или бяло злато? Аз съответно казвам сребро. Той недоволем ми вика, Ами като те питат какво е казвай,че  е бяло злато. .........
 Беше заминал за ивестно в чужбина.Върна се вика купил ми парфюм. Аз не съм искала подарък му и нямах намерение да си задълбочавам връзката. И върха беше,че подаръка щял да ми го даде след като съм се докажела.Е как става доказателството - досещате се как, под завивиките.
Коя пък жена би си легнала с някой ако и сервира такива условия и то за един парфюм..
..............

баси Shocked

# 517
Годежния пръстен да съм му върнела, защото бил с 8 каратов диамант и майка му го била плащала и сега си го искала...

И аз да съм и аз ще го искам. Сигурна ли си, че няма грешка, щото по моя справка, 7.04К струват над $60 000... 8К се сещай сама...

Мацка, бяхме женени, не съм разваляла годежа. Ако го зарежа пред олтара, да му го върна. Имаше сватба, дете чакахме...
Незнам дали толкова е бил, но със сигурност знам, че така каза, дали е дал толкоз пари за мен  Shocked

# 518

Мацка, бяхме женени, не съм разваляла годежа. Ако го зарежа пред олтара, да му го върна. Имаше сватба, дете чакахме...
Незнам дали толкова е бил, но със сигурност знам, че така каза, дали е дал толкоз пари за мен  Shocked

Ми не знам, ти си виждала пръстена, ти трябва да си ориентирана.
Ама ето ти един линк, http://www.e-weddingbands.com/store/diamonds-learn-carat.html най-големия показан е 3,50К и е доста грамаден, твоя колко беше горе долу? Трябва да ти е откъсвал ръката.

# 519
  • в моя свят на мир и любов
Няма значение колко е бил скъп пръстена.
Ако не е наследствен и след като са се оженили, откъде накъде ще си го иска.
Тя иска ли му обезщетение, че се оженила за кретен и че ще му гледа детето.?

# 520
Славей Димитров и Славейко Димитров едно и също лице ли са?
Да, един и същи е.

# 521

Абе не съм много съгласна. Ако камъка наистина е 8К (в което се съмнявам, но да кажем, че е) трябва да струва около 100 000евро. Ако са били женени 30 години и тя е родила и отгледала 2-3 деца, е да съгласна съм. Ама иначе от къде на къде ще и дължи нещо? След развод всичко се дели, апартаменти, мебели, защо да не важи и за пръстена, особено след като са били женени само за малко. Все пак парите на се берат по дърветата... или пък де да знам, или аз съм много бедна или вие сте много богати, ама не си я представям тази работа така. Пък и да не би да се е женили насила, нали сама се е съгласила... хайде, сега.

Но се отклонихме от темата, коментарът ми беше изобщо за камъка, че е 8К, исках да се пошегувам, че според мен или той я е излъгал или тя не е разбрала, ама явно не ми се получи смешката.

# 522
  • Шотландия

Абе не съм много съгласна. Ако камъка наистина е 8К (в което се съмнявам, но да кажем, че е) трябва да струва около 100 000евро. Ако са били женени 30 години и тя е родила и отгледала 2-3 деца, е да съгласна съм. Ама иначе от къде на къде ще и дължи нещо? След развод всичко се дели, апартаменти, мебели, защо да не важи и за пръстена, особено след като са били женени само за малко. Все пак парите на се берат по дърветата... или пък де да знам, или аз съм много бедна или вие сте много богати, ама не си я представям тази работа така. Пък и да не би да се е женили насила, нали сама се е съгласила... хайде, сега.

Но се отклонихме от темата, коментарът ми беше изобщо за камъка, че е 8К, исках да се пошегувам, че според мен или той я е излъгал или тя не е разбрала, ама явно не ми се получи смешката.
Абе той да не й е дал пръстена насила...

# 523
Ми не е, и тя не е и той не е. За това казвам, че е танто за кукуриго, никой на никого нищо не дължи.

# 524
Ееееее, вие пък, егати дебатите.
Разбире се че не е дал толкова пари тоя дзифтар, въпроса е начина по който си го поиска, защото бил скъп и да съм му го дадяла.
Кой знае дали изобщо е бил диамант, не съм го носила на разбирач.
Той си искаше половината куче, па за 8 карата ше се охарчи.

Аз бих върнала пръстен, ако развалим годежа, но след сватбата този пръстен е мой.
Върнах му го разбира се, сега следващата му жена да си го носи, но не е там работата.
Дълга е историята с този екземпляр, това бяха само примери.

Общи условия

Активация на акаунт