⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 989
  • 579
  •   1
Отговори
# 465
Гледаме. С кое са фейк Ники и Джулия? Живеят си живота и не мислят за глупости. Ники спомена за проблем с шампоан. И прическата на Джулия ми хареса. Харесват ми двамата.

# 466
Много ми е интересно откъде си ги изсмукаха тия 22% резултат за Ренета и Асен, роднини и някоя махала, ама чак пък толкова, тя цяла България ги плюе…😁

# 467
Не знам дали аз съм повредена, Ники и Джулия са ми сладки, Чефо и Ванеса също (по техен си начин), но някак си не можах да повярвам на първите, че живеели заедно в Перник.

Или са притеснени, или много недодялано го разказаха, или просто скалъпиха нещо, за да не изглеждат „несериозно” в сравнение с другата основна конкурентна двойка. Нещо не ми се стори на първо чуване ОК.

# 468
Да и аз не мисля, че живеят заедно в Перник.

# 469
Да и аз не мисля, че живеят заедно в Перник.
Тя Джулия е студентка в София всъщност, какъв Перник…

# 470
  • България
Причини защо Ники и Джулия за фейк:

1) Започването на двойката - до предишния ден не си говориха, после изведнъж след уредената среща (и намеса на продукцията като бяха извън Палата на любовта) цъфнаха като двойка. Продукцията лъскаше имиджа на Николай като не показваше синхроните му в първата половина на шоуто и приятелството му с пияния лесничей.

2) Хъс за победа в цялото шоу. Той ги доведе и до финала.

3) Когато предоставиха спечелената стая на Чефо и Ванеса - кой млад мъж ще се откаже от това да прекара нощта с "гаджето си", за да печели съюзници в шоуто

4) Език на тялото - Уж се прегръщат и седят един до друг, но не са заедно

5) Приказките им - "Напасваме се"

Не изключвам да са ходили по дискотеки заедно и да са попътували лятото, но определено не ми лъхат на двойка. За контраст Чефо и Ванеса разказаха конкретни неща от съжителството им.

Ама Марсел имал повече дар-слово от Ники и Джулия? Flushed

# 471
Къде може да се гласува? Или вече е минало?

# 472
Мина вече. Този финал беше сниман в София вчера.

# 473
Последно за Елвира: За мен интрига е не само да предаваш невярна информация, но и да се месиш в незасягащи те по никакъв начин отношения с цел създаване на раздор. Разбира се, че между Асен и Ренета нещата бяха счупени изначално, разбира се, че Асен излъга най-безогледно, но няма как да бъда убедена, че Елвира с чисти чувства отиде да рови във вече минали истории. Може би някой има лицеприятно обяснение, аз нямам.
Ох, много ми е приятно да гледам Ивелина в навалицата правостояща! Признавам си, гадничко е това задоволство, нищо общо с чисти чувства.

# 474
Оф, този Марио колко обича да чува гласа си и се мисли за много умен.
Прекрасно момиче е Джулка! Глупости говорите за тях с Ники, любовта си личи и без обяснения!
😁
Марселчо пак се прояви, ами толкова си може.

# 475
Оф, този Марио колко обича да чува гласа си и се мисли за много умен.
Прекрасно момиче е Джулка! Глупости говорите за тях с Ники, любовта си личи и без обяснения!
😁
Марселчо пак се прояви, ами толкова си може.
Марио се изложи. Откровено го казвам, нулево достойнство.

# 476
Какво каза Марио, че пропуснах?

# 477
Мина вече. Този финал беше сниман в София вчера.

Егати прецакването... и аз за чий го гледам тоя тъп ЗАПИС?!

# 478
И аз не го чух, беше ми много скучен, само го гледах как повдига постоянно рамене. 😁

# 479
Тръгна да се обяснява „философски” как случилото се между Чефо и Ванеса не трябвало да бъде за негова сметка едва ли не; „грозно” било, те го били обвинили, че не става, за да се съберат на спокойствие. Много безгръбначно изпълнение. Детско.

Общи условия

Активация на акаунт