⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 433
  • 579
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Сега осъзнавам, че двете двойки в края на шоуто са създадени с жената, която в първия епизод влезе сама при мъжете и мъжът, който влезе сам при жените.
Хмммм.... явно са сметнали, че са двамата на които им е най-вероятно да им се получи.

# 571
На мен ми хареса финала. Малко ме изненада разликата във вота (само 1%) , имайки предвид, че във всички групи фаворити бяха Ники и Джули. Дано и двете двойки останат заедно и за в бъдеще. Но все пак се радвам, че чистотата и добротата победиха.

# 572
Разликата беше по-голяма в началото на предаването. Но като обявиха, че Асен и Ренета не са вече заедно още в самото начало, гласуващите в залата (едва ли е имало други, тъй като тогава не се е излъчвало по телевизията) си гласували вече само за другите две двойки. Най-много и някой заблуден зрител да е цъкнал, като е видял анкетата в Нова плей.

# 573
  • Край морета северни и южни
Радвам се, че Джули и Ники спечелиха! "Диви и Красиви" само след 2 сезона водят на "Ергенът" по двойки, които са останали заедно след предаването. 2 срещу 1 (ако броим Евгени и Валерия).

Да, малко е сравнение ябълки с круши, но не мисля, че някоя от двойките от доста подобния формат "Любов в рая" ще е толкова истинска или трайна.

Не сгрешиха, като обявиха, че ДиК е първото любовно риалити в България с успешна двойка, защото си мисля, че поне една от двете двойки ще останат по-дълго заедно от Валерия и Евгени, такова ми е чувството.

Изпитвам носталгия към предаването, мина като на един дъх. Колкото и да е странно, все едно и аз бях вътре с тези хора. Надявам се и в следващия сезон да изберат по-нормални хора, както тук. Много хубав каст! Тук само в сълзите на Марио видях повече истинска емоция, от колкото във всеки мъжки персонаж във всеки сезон на Ергенът досега, включително сега вървящото "Фрийк шоу в рая". Там мъжете специално винаги сякаш играят. Колегата му Петър е пълен фалш във всеки един момент.

Елвира тук ми хареса дори повече, от колкото в "Ергенът". В последните епизоди имаше повече нейни синхрони, сякаш се поразчупи малко. Чефо все така не ми харесва, но са хубава двойка с Ванеса. Тя ми стана симпатимна накрая.

Първият сезон така и не мога да му изгледам цял епизод, повечето са типичните батки-позьори и кукли Барби инфлуенсърки в по-голямата си част.

Вдигнаха ми летвата и вече ще очаквам това от едно любовно риалити - подобен каст, а не като онези, които Ани Владимирова избира за Биг Брадър или инфлуенсърките със сто операции и нацепени стероидни батки ала Ергенът в рая.
Дано Мишо да не променя тактиката при кастингите от този сезон!
Само звука трябва да си пооправят малко. Simple Smile

Очаквах "Ергенът от Али Експрес", а получих едно много по-истинско любовно риалити. Дори с отрицателни персонажи като Ренета и Ивелина нямам чувството, че съм гледала натоварваща помия, каквото имам след повечето родни риалитита.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 01:45 от skodafan

# 574
  • София
Евгени и Валерия бяха колкото Теа и Симеон. Новите ще ги видим, според мен имат потенциал.

Чефо е пуснал видеото от Мадейра, не ми допада динамиката в отношенията им, досаден става с едни и същи шеги. Не знам как не ѝ писва. Дано издържи, отиват си.

# 575
Вие наистина ли вярвате, че Евгени и Валерия са били заедно? Тяхното беше такава евтина постановка, в началото им повярвах за момент, но след това кирливите ризи излязоха на показ.

# 576
Този Чефо е непоносим, евала за здравите нерви на Ванеса. Тя грее до него, все е усмихната и му се смее на тъпите шеги. Май и тя не е от най-умните, но пък изглеждат много влюбени.

Всъщност изглеждат доста по-влюбени от победителите. Можеха поне почивка в БГ да им дадат като утешителна награда, не козметика.

Иначе аз бях за Джули и Ники и се радвам, че спечелиха. От всички Джули ми беше любимката.
Ники ми е по-фалшив, не смятам, че е много влюбен в нея и не вярвам, че живеят заедно в Перник.

На Ренета не ѝ ходи тази прическа и черната коса. Бяха я гримирали ужасно.
Браво поне, че си признаха, че не са заедно.
Асен цял сезон, вкл. и по време на финала внимаваше какво и как да каже, че да не избяга от положителния си образ.

Елвира, харесвам те. Красива си, мила, нямаше момче за теб в този сезон, на теб ти трябва някой по-готин! 🌹

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 03:58 от *Sweety*

# 577
  • Край морета северни и южни
^^Да, напълно възможно е Евгени и Валерия да не са били истинска двойка.

За ДиК мога да кажа само суперлативи. Като персонажи този сезон направо удариха в десетката.

Тръгнах да пиша дълги сравнения, но само ще спомена, че ако Шермин е аналогът в другото предаване на Ванеса, то всичко е в полза на Ванеса. Интелектът и нивото си личи и без да парадираш колко пътуваш и колко езика знаеш.

А такива нормални момичета като Джулия и особено Евгения съвсем нямат шанс да влязат там, може би само при Ники Николов, но не и при Тушев. Сал една Кристина е що-годе най-близо до нормалността, но и тя е прекалено захаросана. Тук даже принцесата на къщата Ивелина си е с естествения нос и не прекалено направена. И дори и тя не чупеше толкова стойки като Крисито, Габриела бижутерката и Филипа.

А Божин там не би срещнал разбиране от околните, а биха го скъсали от подигравки.

Марио, а дори и Чефо като цяло бяха по-истински вътре, от колкото техния колега Петър в другото риалити, който само декламира и играе. Всички направиха един супер сезон, това си е.

Дори да има режисьорска намеса тук-там, с лош каст няма да станат хубави нещата. Много се плюеха мъжете в началото, но накрая за мен излязоха по-свестни от хора тип Мартин, Джани, Краси и подобни.

Кринджът, простотията, злобата и агресията бяха доста по-премерени в ДиК, май като се замисля като каст това изобщо е най-добрият сезон на любовен формат изобщо дотук в България. Когато някой прекалеше като Марсел и Радослава бързо си тръгваше, огромна рядкост за БГ риалити! Само технически нещата понякога куцаха.

Бях критикувана при предишни мои сравнения, но самите продукции доста се съредновават, затова пак си позволявам да правя паралели. В моя защита ще кажа, че дори розовите фламингота са им еднакви.

Из София е пълно с реклами на Любовта в рая с фламинго. Grinning Не знам кой от кого е копирал и кое шоу се и снимало първо, но за първи път ги видях в Палата на любовта и това още повече ми прави Ергенът да изглежда като пошла имитация и пародия на ДиК с повече кухоглави кукли и батки и доста по-малко приятни участници (като се има предвид, че са повече като бройка). Просто заснето с по-висок бюджет. Извинявам се, че пак стана дългоо...

# 578
И според мен вота беше от нова плей , събиран с дни и на последния епизод . Имаше нещо недомислено, вярно че направиха много грешки първия път ,но и сега трябваше да си е на живо.
Все пак мисля ,че това щеше да са финалистите, дори и да беше на живо. Тук по нашите анкети също това се вижда.
Чефо и Ванеса , наистина ако бяха приключили с Марио по нормално , без драми , щяха да са победители , аз заради това не ги харесвах в началото , след това ми се пооправи мнението ,но все пак , не напълно.
Елвира  , ако четеш , пиши ни какво се влучи между теб и Радо и аз видях ,че сте далеч един от друг в публиката.

Пиша веднага. 😄 Това как ще се подредим по масите не беше наш избор, за съжаление. С Радо сме в много добри отношения, предстоят подкастите ни и можете да разберете повече от тях. ❤

# 579
  • София
==> ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА <==
И гласувайте в анкетата обобщение за сезон 2. 😊

Общи условия

Активация на акаунт