Frosch Baby – нежност за бебето, отговорност към природата

• 9 581
  • 311
  •   1
Отговори
Бебешката кожа е изключително деликатна и чувствителна, което изисква специален подход при избора на перилни и почистващи продукти. Хипоалергенните формули играят ключова роля в грижата за бебето, тъй като щадят неговата все още незряла и уязвима имунна система. Те осигуряват необходимата защита, без да създават предпоставки за алергични реакции или излишни раздразнения. Не съдържат агресивни съставки, изкуствени оцветители или потенциално дразнещи консерванти.

Точно тук серията Frosch Baby се откроява като надежден избор за родителите, които търсят баланс между ефективност, безопасност и екологичност.

Frosch Baby – грижа за бебето и природата

Серията Frosch Baby предлага цялостно решение за поддържане на чистота в дома, без компромис със здравето. Продуктите Frosch Baby са:

•  хипоалергенни
•  дерматологично тествани
•  без добавени оцветители, консерванти и микропластмаса
•  базирани на 100% естествени съставки от растителен произход

Това ги прави подходящи не само за бебета, но и за родители, които следват природосъобразен и устойчив начин на живот. Серията включва разнообразие от продукти, създадени да покрият всички нужди в домакинството:

🐸 Течен препарат за пране
Осигурява отлично изпиране дори при ниски температури (30ºC), което щади тъканите и околната среда. Формулата с екстракт от лайка допринася за допълнителна нежност.

🐸 Прах за пране
Специално разработен за чувствителна кожа, този прах съдържа провитамин B5 и почиства ефективно, без да дразни кожата. Подходящ е както за бебета, така и за хора с алергии.

🐸 Омекотител
Придава мекота и копринено усещане на дрехите, благодарение на добавения екстракт от лайка.

🐸 Спрей против петна за бебешки дрехи
Съдържа естествени ензими, които ефективно премахват упорити петна, като същевременно запазват цветовете на тъканите.

🐸 Почистващ спрей
Подходящ за почистване на бебешки аксесоари – играчки, гладки повърхности и други. Не оставя следи и е безопасен за ежедневна употреба.

🐸 Препарат за съдове
Специално създаден за почистване на бебешки шишета, биберони и съдове. Ефективно премахва остатъци от мляко, каши и сокове, без агресивни химикали. Формула с провитамин B5 и неутрално за кожата ph 5,5.

Изборът на почистващи и перилни продукти за вашето бебе не е просто рутина – той е тих израз на любов и грижа. В свят, в който всяко докосване има значение, Frosch Baby ви дава увереността, че избирате най-доброто за своето дете. Frosch Baby съчетава нежна ефективност и внимание към средата, в която расте вашето мъниче – защото чистотата може да бъде и отговорност към природата!

Включете се в играта!
Как избирате почистващите и перилни продукти за вашето бебе и имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?

Споделете своето мнение и опит – вашата обратна връзка е ценна за нас. Сред всички участници ще изтеглим 50 потребители, които ще спечелят комплимент от Frosch Baby, срещу ангажимент за попълване на кратка продуктова анкета.

Специално за кампанията поканихме mokka, която ще тества и сподели своето ревю за препарата за съдове Frosch Baby с нежна формула.
Запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 10:46 от Жaклин

# 1
  • Пловдив
Избирам за моето внуче препарати, които са хипоалергенни и да са без добавени оцветители и концентрати. Праха да изпира добре при ниска температура, а препарата за съдове да е противоалергичен.

# 2
Все още не съм пробвала продуктите на Frosch Baby, но при избора на почистващи и перилни продукти за бебе бих заложила на щадящи формули, без силни аромати и с по-нежни съставки, подходящи за чувствителна кожа. 💚

# 3
Избирам продуктите да са без алергени,аромати и да са с ,щадящи съставки.  Любими продукти  и крайно необходими са спрея против петна и верото на Frosch baby.

# 4
Особено чувствителна съм към миещи и почистващи препарати. Внуците ми имат атопичен дерматит и поради тази причина винаги ползвам качествени препарати.
От много години марката Frosch е тази, която се ползва в къщи. А Frosch Baby задължително ползвам когато децата са при нас. Много съм доволна!

# 5
Как избирате почистващите и перилни продукти за вашето бебе и имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby? - В момента съм бременна и започвам да купувам неща за бебето, избирам препаратите по възможно най-натурален състав. Всичко на Фрош ми харесва, дори за нас ползваме всичко на марката от вече над година.

# 6
Основно по съставки, ароматът е не толкова водещ при мен. Харесвам препарати и на Фрош, верото най-вече, както и един за петна.

# 7
Основно по съставки ги избирам . Използвам препарата на Frosh за миене на шишетата на малкото ми дете.

# 8
Като беше бебе, избирах според състава - да е с максимално изчистено от вредни химии съдържание.

# 9
Как избирате почистващите и перилни продукти за вашето бебе и имате ли любими продукти от гамата на Frosh Baby?
Марката Frosh ми е една от любимите, имам доста препарати на марката от които съм безкрайно доволна.Продуктите избирам като се старая състава им да бъде щадящ бебето, аромата трябва да е свеж, от гамата ми допода перилния препарат с омекотителя и препарата за петна.

# 10
От както се е родило детето, използвам Фрош бейби (течен препарат за пране, спрея за почистване, измиващия препарат за шишета и съдове, спрей-препарата за петна. Доволна съм много и не смятам да ги сменям. До момента не е имал реакция или раздразнение, затова изобщо не мисля да ги сменям, след като му се отразяват добре и са ефективни.

В домакинството ми иначе отново са основно препарати на Фрош - верото, препарата за варовик с малинов оцет, препарата с масло от портокал за различни повърхности, препарата за прозорци, гел за съдомиялна, препарата за под с лавандула, един почистващ крем отново с лавандула, течния перилен препарат с Нар и алое, препарата за кухня със сода. Общо взето използвам само Фрош и за нас с мъжа ми, и за бебето.

Важно е да са с по-леки или никакви аромати, защото от повечето се задушавам, да не са много агресивни, защото се обривам, да са по-изчистени от ненужни химии, да са нежни, но и достатъчно ефективни за бебешките посуда и дрехи.

# 11
Избирам продукти, които са хипоалергенни, без оцветители, с възможно най-изчистен състав.
Течният препарат за пране и омекотител са ми любими.

# 12
Избирам такива за чувствителна кожа, хипоалергенни и по възможност без аромат.
От продуктите на Фрош харесвам и ползвам верото.

# 13
  • Пловдив
Избираме хипоалергенни и след тест, де се отмиват лесно, да не оставят следи.
Не сме ползвали продукти за бебе на Фрош, но бихме тествали.

# 14
Как избирате почистващите и перилни продукти за вашето бебе и имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?
Вече за цялото семейство внимавам какви продукти купувам и се старая максимално да бъдат изчистени откъм състав. Нямам любим продукт на марката.

Общи условия

Активация на акаунт