Frosch Baby – нежност за бебето, отговорност към природата

• 9 582
  • 311
  •   1
Отговори
# 300
Избирам да са специално разработени за деца .Течният  препарат за пране Frosch Baby ми е любим.

# 301
  • софия
Избирам такива за чувствителна кожа, хипоалергенни и по възможност без аромат.
Любими продукти  са ми спрея против петна и верото на Frosch
.

# 302
Здравейте.
До сега съм ползвала само Frosch за измиване на съдове.
Разгледах продуктите, които показвате - ще ми се да ползвам и Frosch Baby  при възможност

# 303
Все още не съм пробвала продуктите на Frosch Baby, но при избора на почистващи и перилни продукти за бебе бих заложила на щадящи формули, без силни аромати и с по-нежни съставки, подходящи за чувствителна кожа. 💚

# 304
Да са с чисти съставки и да не са със силен аромат.
Любимият ми продукт е почистващият спрей Frоsch baby.

# 305
Избирам хипоалергенни, без да щипят на очите и съставът им да е чист

# 306
  • столицата
Имам проблем с алергии и течният  препарат за пране Frosch Baby е на почит у дома.

# 307
Обикновено се насочвам към препарати без изкуствени оцветители и химикали. Вкъщи ползваме течния перилен препарат на Frosch Baby + омекотителя.

# 308
ползвала съм течния прах за оране и съм много доволна, ухае приятно !

# 309
Избирам препарати с изчистен състав.Използвам почистващи препарати на Frosch и съм много доволна.

# 310

Изтеглени са потребителите, които печелят семплинг измивен продукт Frosch Baby. Това са:

_Reni_renI_
*Панда*
3vcheto
Anyyyone
beauty_magnolia
beborankaa
Big mommy
coruga
Cyber_zone
DaisyWhisper
DARSANH
DiAn164
dilyankataa
GerGana Ivanova 688431
hali4ka85
hintt
ILi*
ilik123
ioni_666
Jozepha
kroche
lille
MaMaGar
mamma_shiki
maria1986
marie_k
mimito7676
Mlya
nenepygkata
niik
nikeli10
paranoir
poems
potrebitelcheto
ralica nl
Rally16
resi
Senkas
Smurf4eMM
So close
Soul Free
Tony6789
tornado790
VanesaKaramfilova
veni.b
живка божилова
Илияна.Р
Пролетно цвете
силвето димитрова
Чебурашка

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: games@neg.bg до 15.06.2026 г. и да посочат, че са победители в играта на Frosch.

Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  офис на СПИДИ
-  телефон за връзка

# 311
През изминалия месец 50 потребители на форума получиха възможността да тестват Frosch Baby Препарат за миене на бебешки съдове в реални домашни условия. След приключване на тестовия период участниците попълниха анкета, чрез която споделиха своите впечатления и оценка за качествата на продукта.

В следващите редове ще ви запознаем по-подробно с резултатите от анкетата и реалните впечатления на участниците.

След като изпробвахте Frosch Baby Препарат за миене на бебешки съдове, каква е общата Ви оценка за продукта?

На въпроса „Доколко сте удовлетворени от почистващите качества на Frosch Baby Препарат за миене на бебешки съдове?“ 64% от анкетираните посочват, че са по-скоро удовлетворени, а 32% заявяват, че са напълно удовлетворени от почистващите качества на продукта.

Кое качество на Frosch Baby Препарат за миене на бебешки съдове прави най-силно впечатление?

🐸 Щадящ състав – 40%
🐸 Подходящ за бебешки съдове и принадлежности – 30%
🐸 Ефективно почистване – 26%
🐸 Екологичност – 4%

На въпроса дали продуктът отговаря на нуждите на домакинството им, 76% от анкетираните са отговорили „Напълно“, а останалите 24% са посочили „По-скоро да“. Получените резултати показват, че всички участници в проучването считат, че Frosch Baby Препарат за миене на бебешки съдове отговаря на техните потребности и очаквания при ежедневната употреба.

Най-често срещаните положителни мнения са:
🟢 отлично почиства;
🟢 изплаква се лесно;
🟢 няма силен или неприятен аромат;
🟢 щадящ е към кожата;
🟢 безопасен за бебешки съдове;
🟢 икономичен при употреба;
🟢 потребителите вече познават и използват марката Frosch;
🟢 много от анкетираните заявяват, че ще продължат да купуват продукта.

Колко е вероятно да препоръчате Frosch Baby Препарат за миене на бебешки съдове на приятели или близки?

На въпроса „Бихте ли закупили Frosch Baby Препарат за миене на бебешки съдове, след като го изпробвахте?“ 70% от анкетираните са отговорили „Да, със сигурност“, а останалите 30% са посочили „Вероятно да“. Резултатите показват висока готовност за последваща покупка и потвърждават положителното впечатление, което продуктът е оставил у потребителите.

Избрани потребителски цитати:

Допада ми екологичният подход на марката, което ми дава допълнително спокойствие.

Много съм доволна от Frosh Baby. Харесва ми, че препаратът за съдове няма силна парфюмна миризма и се изплаква лесно.

Много съм доволна от бебешкия препарат на Frosh. Харесва ми, че не оставя силна миризма и се изплаква лесно, без да оставя усещане за препарат. За мен голям плюс е, че е щадящ и подходящ за бебешки съдове, което ми дава спокойствие при ежедневна употреба. Освен това е икономичен – малко количество е напълно достатъчно. Бих го препоръчала на всеки родител, който търси ефективен и по-нежен препарат за бебешки принадлежности.

Много съм доволна от Frosch Baby – почиства отлично бебешките шишета и съдове. Изплаква се лесно, няма силен аромат и ми вдъхва спокойствие, че е подходящ за ежедневна употреба.

Щадящ и ефективен препарат, който се справя добре с мазнините и не оставя неприятна миризма. Препоръчвам го за бебешки съдове.

Харесвам тези препарати и от раждането на детето ги ползваме вкъщи.

Резултатите показват изключително висока удовлетвореност от Frosch Baby Препарат за миене на бебешки съдове. Продуктът получава предимно отлични оценки, като най-високо се оценяват неговият щадящ състав, безопасността при употреба и ефективното почистване. Почти всички участници заявяват готовност да закупят продукта отново и да го препоръчат на свои близки, а средната оценка за препоръка от 9,46/10 потвърждава силното доверие към продукта и високия му потенциал за лоялност сред потребителите.

*Обобщаващата публикация е изготвена от редакторския екип на BG-Mamma.

Общи условия

Активация на акаунт