Frosch Baby – нежност за бебето, отговорност към природата

• 9 581
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Подбирам продуктите без агресивни съставки, да са хипоалергенни и като цяло щадящи кожата. От години ползваме за нас, вече и за малките, продукти за бебе. На Frosch ползваме различни продукти обичайно, а от бебешката серия имаме продукти за миене на съдове, за петна и течни сапуни.

# 196
Избирам продукти на база препоръка от приятелки. Използвам няколко от продуктите на Frosch Baby и са ми много любими - например спрея против петна няма аналог!
Братовчедка ми очава бебе този месец и вече я заредих с него и измивният препарат за съдове за бебешките шишета.

# 197
Избирам продуктите според състава. Важно е да са щадящи за кожата, без алергени.  Кожата е най-големият орган и е необходимо да бъдем внимателни с препаратите, които използваме.
Колкото по-натурален състав, толкова по-добре.

# 198
Избирам продукти с изчистен състав и такива, подходящи за чувствителна (атопична ) кожа. Харесвам продуктите на Frosch и ползвам такива не само за децата, но и за цялото домакинство.

# 199
Здравейте!
Първо искам да благодаря за поканата от страна на Frosch и BG-Mamma да тествам препарата за съдове Frosch Baby. Стана ми много приятно, тъй като използвам доста неща от марката за почистването на дома си (универсалния препарат за под, за повърхности...), но и за почистване на детската стая и дрехите на детето ми.

Така например препаратът за петна е една "добре пазена тайна" в групите за майки. Слагам го в кавички, тъй като може би присъства във всеки дом с бебе и тодлър Grinning Същото важи и за спрея за почистване, който буквално ползвам за всичко, още от преди появата на бебето: с него почиствахме твърдите части на количката и столчето за кола, играчките, които не се перат, всички повърхности в детската стая, детското столче за хранене и така нататък. Никога не оставам без резервно шише в шкафа!

Тези дни тествах и препарата за съдове. Сега ще изненадам всички, като кажа, че обичам да мия съдове на ръка. Мразя много други домакински задължения, но това не е от тях. Приемам го като малка медитация дори, докато в ушите ми има слушалки с аудио книга. Ето защо за мен е важно какъв препарат ще използвам и го избирам по няколко критерия: да няма излишна химия, да не изсушава ръцете ми и все пак да почиства добре остатъците от мляко с бисквити и плодови фрешове...

Впечатленията ми от препарата за съдове са супер положителни - не беше нужно много количество, за да се получи хубава пяна и бързичко да измия натрупалите се от сутринта купички и шишета. После прочетох и за ролята на витамин B5 в състава и че се добавя, за да намали сухотата и да предпази кожната бариера. Като вземем предвид и колко пъти на ден се мие след малките деца, това определено е важно Simple Smile

Не бях ползвала препарата досега, но със сигурност ще го добавя към продуктите от серията на Frosch, които редовно пазарувам!

# 200
Избирам основно по съставки, понеже вкъщи всички сме с някакви алергии. Използвам препарата на Frosh за миене съдове от както са се родили децата ми, както и универсалния препарат за под, този за повърхности.

# 201
Чета етикета и гледам главно какво е съдържанието. Съставките са изключително важни и се надявам, че са коректно описани.

# 202
Избирам продукти, които са щадящи за кожата на бебето, т.е. без излишни дразнещи добавки, които могат да предизвикат алергия.
Харесвам марката, нямам любим продукт, в даден момент съм ползвала каквото ми е било необходимо за момента.

# 203
Избирам ги с чисти съставки и добри отзиви! Любим продукт ми е препарата за почистване на бебешките шишета

# 204
  • EU
Все още не съм пробвала продуктите на Frosch Baby, но при избора на почистващи и перилни продукти за бебе и малко дете бих заложила на щадящи формули, без силни аромати и с по-нежни съставки, подходящи за чувствителна кожа

# 205
  • София
Обикновено избирам български марки. Водещо е цената - купувам който е в промоция, когато препарата вкъщи започва да свършва.

# 206
Важно е да пише, че продуктите са хипоалергенни. Нямам любим продукт на Фрош, понеже не съм ползвала марката до сега, но бих искала.

# 207
Избирам възможно най-щадящи препарати не само за бебета, а и за всички в семейството. Най-важно е да са хипоалергенни и да са с ненатрапчив аромат.

# 208
  • София
Избирам ги по това да не дразнят кожата и да не предизвикват алергии. Любимия ми продукт е препарата за бебешки съдове.

# 209
Избирам продуктите да са без алергени,аромати и да са с ,щадящи съставки.  Любими продукти  и крайно необходими са спрея против петна и верото на Frosch baby.

Общи условия

Активация на акаунт