Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 43 828
  • 234
  •   17
Отговори
# 225
Охо, не знаех, че Кристиян ще участва в ИВ. Как го е пуснала жена му баш в летния сезон

# 226
Аз само предполагам, нали знаете. Wink 🕵‍♀️
Макар че дотук само д-р Петров ми се е изплъзнал. 😁

# 227
ИВ - бяха писали, че победител е Мирослав.

ИВ

Дано е грешен спойлера. Много безличен човек. А и средна работа като играч.
Засега се надявам на Калин или Траян от Феномените. На този етап сякаш са ми фаворити.

# 228
Точно щото е безличен е идеален за победител тук. Като върна лентата и Добрин и Милен и Мартин са такива Joy

# 229
ИВ

Започвам да се чудя дали Мирослав е победител,защото така като гледам на силовите елементи е гола вода(варели,вагонетки,кубове и това сега),а финалната битка винаги има минимум 2 такива компонента.
На висене и баланс е много добър няма спор.

# 230
ИВ: Мартин и Добрин хич не бяха безлични, какви стратегии и измами въртяха, нарочно саботираха игри даже Wink

# 231
ИВ
За утрешната битка между Феномени и Завоеватели има ли спойлер?

# 232
Traitors
Неве няма да бъде изгонена на кръглата маса в трети епизод (утре), колкото и монтажът на промото да клони в тази посока.
Първата снимка е именно от промото за трети епизод, а втората снимка е от уводната част на първи епизод с избрани моменти от сезона. Досега не сме виждали Неве облечена така на кръглата маса; в трети епизод също няма да бъде.

Скрит текст:

Скрит текст:

Качвам снимка на Неве на следващата кръгла маса. Същият аргумент, че няма да бъде изгонена, е валиден.
Както писах и в основната тема - промотата са много слаби и очевидно подвеждащи.
Скрит текст:

# 233
  • На морето!
Traitors За днес Венета Райкова пусна спойлер, анонсира гостуването на Диляна Попова утре 😆

# 234
  • София
Комедиен Сериал "Кой най-много държи на глад в Дивия север":
Лятото бях попаднал на ето тези снимки, които тогава не знаех за коя седмица се отнасяха. Но когато снощи видях чувалите от по "25 кг", мисля че са за тази седмица:

Имайки предвид, че капитани са две жени и един Шоп (no offense) Joy, то тези снимки предполагат че ще бъдат от елиминационна и (защото една не стига) и кастинг битка, на която да бъдат само мъже.

Общи условия

Активация на акаунт