Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 41 086
  • 226
  •   19
Отговори
# 180
  • София
ДК.
Някой май го е публикувал във фейсбук от нечие стори.
https://www.facebook.com/share/v/14MuWWMfGTJ/
А тези 50 процента на Ренета, какви ли са?
Битката май е била между Чефо и тези спечелилите
Маги казва 48% за Ники и Джули, 47% за Чефо и Ванеса и съответно 5% за Асен и Рени. Не са 50%, а 5%.

# 181
ДК.
Някой май го е публикувал във фейсбук от нечие стори.
https://www.facebook.com/share/v/14MuWWMfGTJ/
А тези 50 процента на Ренета, какви ли са?
Битката май е била между Чефо и тези спечелилите
Аз колкото успях да видя бяха 5%

# 182
Еми радвам се , че са Ники и Джули!
То беше сигурно ,че борбата ще е между Ники и Джули - Чефо и Ванеса.  Те явно са си двойки и отвън и продължават връзките им , а най -добрата приятелка на Ренета - Ивелина , намекна че Асен е гей, не че и вярвам , но щом говори за него така , значи не е просъществувала връзката между Асен и Ренета , а и вътре изглеждаха фалшиви. Сега чакам подкаста на Асен и Ренета , да видя какво аджеба се е случило между тях извън предаването.

# 183
ДиК

Много хубав спойлер. Благодаря!
Много се радвам за победителите.

# 184
Горното кръгче на % съм го направила на нула и от там ги виждам 50 % 🤦😄.
Аз спрях да ги гледам, но ми беше интересно дали Чефо не са го направили победител.

# 185
Игри на волята:

Някой знае ли защо съботните битки за сега са само за влизане в сегашния сезон - за All Stars даже вече не се и споменава, но не се споменава и за влизане в следващия сезон? Нещо временно ли е? Щото реално погледнато няма как да продължат да влизат до безкрай нови играчи в този сезон, знае ли се до кога ще е така?

Благодаря.

# 186
Аз пак да попитам. Някой знае ли онова чудо Наталия кага отпада

# 187
  • София
Игри на волята:
Някой знае ли защо съботните битки за сега са само за влизане в сегашния сезон - за All Stars даже вече не се и споменава, но не се споменава и за влизане в следващия сезон? Нещо временно ли е? Щото реално погледнато няма как да продължат да влизат до безкрай нови играчи в този сезон, знае ли се до кога ще е така?
Преди няколко седмици бях пуснал тук една задачка: 4+6=7. Смисълът зад това уравнение, беше че сезон 7 ще бъде нещо между 4-ти сезон (където имаше замяна на първия отпаднал от всяко племе със нов човек, така че първите 3 седмици всички племена да са по 8 човека, плюс битката на амазонките) и 6-ти.
Така че кастинг битките за влизане в настоящия сезон са само в началото, вероятно освен днешната поне още една трябва да има (все пак и зелените би трябвало да получат "армаганче" от продукцията), а след това да сменят със стандартните кастинг битки. Пред началото на сезона на няколко места се беше писало, че участниците ще бъдат 40 (някъде 41). Досега са влезли 35, днес още 2, така че вероятно остават още 3-4 човека да се появят.
За "All Stars": щом вече са отворили кастинг формата (Ваня го каза в подкаста), това значи, че сезон 8 ще бъде пак редовен, а "All Stars"-а остава най-рано за 9-ти.

# 188
Те ще остареят ол стар участниците докато организират сезон за тях.😀

# 189

Ето малко снимки от "Господин Изолатор" 🤣

# 190
  • София
Интересна е датата на първата снимка 08.07-14.07 (това отговаря на 4-та седмица, което би трябвало да значи, че много скоро ще се разкрие голяма "тайна" на този изолатор) Satisfied

Аз средата на Юли бях намерил ето тази снимка:

# 191
Интересна е датата на първата снимка 08.07-14.07 (това отговаря на 4-та седмица, което би трябвало да значи, че много скоро ще се разкрие голяма "тайна" на този изолатор) Satisfied

Даа. А някой да каже някоя друга локация ако има нещо интересно..?

# 192
Пекин ясно, ама ми е интересно дълго ли още ще трябва да търпя Калина, Моника и Краварката? Споделете моля Joy

# 193
Пекин ясно, ама ми е интересно дълго ли още ще трябва да търпя Калина, Моника и Краварката? Споделете моля Joy

Краварката доста ще я търпиш май е финалист,другите две би трябвало да отпадат преди сливането.
Иначе снимката от Изолатора е много интересна,защото разбираме,че Дино и Иван също са били там като Иван май не излиза от него.

# 194
  • София
Миро, не станаха ли вече много "финалистите"? wink, wink Blush

Общи условия

Активация на акаунт