Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 67 208
  • 386
  •   18
Отговори
# 375
  • софия
Слава богу, че не са те Grinning

Калин, Чикагото, Лапунов, Ръждето - за всеки от тях гласувам с две ръце да са победители.
Приемливи резерви са ми Сапунджиева, Шопа, Дино, може и Иво.
Останалите - симпатяги са ми, ама за финал -тц.
Алекс, Натали, Кари - в никакъв случай Smiling Imp
Този Мирослав хич не го виждам. Как си намира повод Павката да го похвали, чудно ми е. И в социалната хич го няма....., абе "Канадчето ни" нещо ми е слаба ракия....
Чак и синхрони дава, моля ви се.... Rolling Eyes  - че по кой въпрос има значение какво ще каже Мирко??!!! Trollface

Коква ще е врътката с капитанската, знаем ли нещо?
Очаквам да е нещо ново, а не просто пленяване.

# 376
Mane007 теорията ти в основната тема беше заметена, защото бика спойлер. Моето мнение също е заметено, защото се смята за спойлер, а реално са факти...Както и да е.

Тук ще го напиша пак. Само че подробно. Снимките са започнали на 23 юни, първият клип на Калин в тубето е качено на 6-ти юли. Тоест на 3-тата седмица след старта на Игрите. Както и да ги смятаме Калин е още в игрите, когато е качен първият клип.
Видях, че коментарът е изтрит, но по-нагоре се появи снимка, датирана 25 юли, на която уж се вижда, че Калин все още е в играта.
Теорията ми идва от това, че каналът му няма много абонати и гледания, а той качва съдържание, когато реши. Не ми се струва логично да има предварително подготвени видеа, които близки да пускат вместо него – както правят участници от „Къщата на ИНФ“.
Освен това самите клипове изглеждат заснети в края на юли – времето е слънчево и топло.

# 377
Mane007 теорията ти в основната тема беше заметена, защото бика спойлер. Моето мнение също е заметено, защото се смята за спойлер, а реално са факти...Както и да е.

Тук ще го напиша пак. Само че подробно. Снимките са започнали на 23 юни, първият клип на Калин в тубето е качено на 6-ти юли. Тоест на 3-тата седмица след старта на Игрите. Както и да ги смятаме Калин е още в игрите, когато е качен първият клип.
Видях, че коментарът е изтрит, но по-нагоре се появи снимка, датирана 25 юли, на която уж се вижда, че Калин все още е в играта.
Теорията ми идва от това, че каналът му няма много абонати и гледания, а той качва съдържание, когато реши. Не ми се струва логично да има предварително подготвени видеа, които близки да пускат вместо него – както правят участници от „Къщата на ИНФ“.
Освен това самите клипове изглеждат заснети в края на юли – времето е слънчево и топло.

Снимката все пак е неясна и може да съм се объркал,но тук има спойлер,че Калин отстранява Ивайло малко преди финалите и от там се предполага,че стига доста напред.
Това е важния спойлер,а не снимката.

# 378
Май някой иска да се трупат гледания в ютюб 🤫

# 379
Тоест снощната излъчена серия е била заснета на 08.07.2025 плюс-минус? Опитвам се да се ориентирам, защото назад в темата имаше споменати конкретни дни кога някой е влизал онлайн в Инстаграм което ще рече, че съвсем скоро тези неща ще могат едно по едно да се виждат как се случват

# 380
Клипчетата в посочения канал, които уж са от Калин, са от роднина, не него. Momchil Hristov. Поне 2 от 3 си пише че е той и че той е качил предния мисля. Та гледания или не, не е Калин който ги е качил, даже в едното очевино не участва той.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 10:00 от Gehenna

# 381
Утре май влиза Томи. Почти 90 сигурно Димо гледаше на там.
И аз така мисля. Томи явно повежда на Димитър.
Скрит текст:
Димитър е на лилавото трасе, а Томи на розовкото. Wink
Победителят при блатните в кое племе трябва да влезе?

Сапунджиева очевидно изостава от Траян и Карина.
Скрит текст:

# 382
Е нали уж Томи ще го изгонят,защото е купувал храна.Това кога ще е или не е било истина

# 383
Е нали уж Томи ще го изгонят,защото е купувал храна.Това кога ще е или не е било истина
Е, то не пречи да го изгонят, когато им е удобно. Пускат кадри на някой съвет или преди битка на племената му нашокват канчето...
Иначе довечера очаквам синя кръв да се влее при зелените - бройка трябва да се изравнява. Я Траян, я Чикагото...
Скрит текст:

# 384
Аз залагам, че е победил и след победата му изкарват картите на масата и го дисквалифицират. А в племената ще влезе този, който е на второ място.

# 385
ИВ: Промяна в последователите в инстаграм може да има и ако си изпратил Request на заключен профил и той след няколко седмици или месеци  ти приеме поканата.
Иначе след потвърждението за мониторите в "Сделка или не", остава само да гадаем кой е "Избраният" тази година. Продукцията се дискредитира до краен предел, а правилата им, когато изобщо има такива, са по-субективни дори от футболните (не мислех, че е възможно). Жалка история...

# 386
ИВ :

Туко що дават по нова лайв по повод нашите волейболисти. В същото време Ники Дойнов интервюира Рълев, Ваня и Ръждавичка. Започвайки интервюто, каза " Сега пред вас се изправят финалисти и победители от Игри на Волята ", да не би с това интервю Нова да не направи гаф, показвайки Ръждавичка, която явно печели формата ? Или явно е на финал... ?

Общи условия

Активация на акаунт