Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 61 454
  • 353
  •   25
Отговори
# 345
ИВ

Тези снимки на вталения Дечо, явно са правени след Игрите, защото към днешна дата изглежда си е върнал формата. Wink
Скрит текст:
Коалиционни партньори, предполагам:
Скрит текст:
а сторито на Траян и Дино от снощи?Дава малко вайб на Момчил и Рълев от 5ти сезон Simple Smile

# 346
  • Stockholm
Е, хайде сега, хора сме. Представям си се да работя на въпросната бензиностанция и да ми дойде съсипан и очукан човечец, облечен в добре известното клинченце на Игри на волята и да ме помоли за пет-шест сникерса. Сърцето ще ми се скъса и веднага му пълня една торба.

Е Томито чак на съсипан не изглежда Joy но и аз бих му дала сандвичи и барчета без пари, пък и не само на него, а и на цялата група. На другия ден бих им направила баница, печено пиле и питка Joy

# 347
(ИВ) Едва ли е отишъл да проси храна. По-скоро ми се вижда възможно да се е разбрал с персонала от бензиностанцията и още преди снимките да им е оставил пари.

# 348
  • Stockholm
Да, сигурно е нещо такова.

# 349
Ако ме срещне човек на бензиностанция с екипче, ще му купя витрината със сандвичите.

# 350
Много е възможно и да са му дали сандвичи и т.н и да са се разбрали щом излезе от Игрите да си ги плати.То е пределно ясно че човека няма да се излага за 20-30 лева .Просто ако се дадат "безплатно" съм сигурна че персонала трябва да ги плати.Дори да обявяват тези неща уж за "кражба" пак персонала си ги плаща.

# 351
  • Буркина Фасо
Бяха казали някъде за предишни сезони, че имало някакъв човек дежурен, който оставал след като си тръгвали оператори и редактори. Но този човек в един момент си лягал да спи.
и какъв е смисъла от този дежурен ?

# 352
ИВ

Тези снимки на вталения Дечо, явно са правени след Игрите, защото към днешна дата изглежда си е върнал формата. Wink
Скрит текст:
Коалиционни партньори, предполагам:
Скрит текст:

Е, явно с рекламна цел го е пратила жена му Joy

# 353
Е, хайде сега, хора сме. Представям си се да работя на въпросната бензиностанция и да ми дойде съсипан и очукан човечец, облечен в добре известното клинченце на Игри на волята и да ме помоли за пет-шест сникерса. Сърцето ще ми се скъса и веднага му пълня една торба.

Е Томито чак на съсипан не изглежда Joy но и аз бих му дала сандвичи и барчета без пари, пък и не само на него, а и на цялата група. На другия ден бих им направила баница, печено пиле и питка Joy
Никога няма да схвана защо е това гладуване в някои реалитита. Освен да си спестят пари продуцентите, друга релевантна причина не намирам. Ако целта са екстремни условия, това е израз на творческа немощ, има по-креативни начини да се постигнат.

Общи условия

Активация на акаунт