Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 65 290
  • 377
  •   18
Отговори
# 345
ИВ

Тези снимки на вталения Дечо, явно са правени след Игрите, защото към днешна дата изглежда си е върнал формата. Wink
Скрит текст:
Коалиционни партньори, предполагам:
Скрит текст:
а сторито на Траян и Дино от снощи?Дава малко вайб на Момчил и Рълев от 5ти сезон Simple Smile

# 346
  • Stockholm
Е, хайде сега, хора сме. Представям си се да работя на въпросната бензиностанция и да ми дойде съсипан и очукан човечец, облечен в добре известното клинченце на Игри на волята и да ме помоли за пет-шест сникерса. Сърцето ще ми се скъса и веднага му пълня една торба.

Е Томито чак на съсипан не изглежда Joy но и аз бих му дала сандвичи и барчета без пари, пък и не само на него, а и на цялата група. На другия ден бих им направила баница, печено пиле и питка Joy

# 347
(ИВ) Едва ли е отишъл да проси храна. По-скоро ми се вижда възможно да се е разбрал с персонала от бензиностанцията и още преди снимките да им е оставил пари.

# 348
  • Stockholm
Да, сигурно е нещо такова.

# 349
Ако ме срещне човек на бензиностанция с екипче, ще му купя витрината със сандвичите.

# 350
Много е възможно и да са му дали сандвичи и т.н и да са се разбрали щом излезе от Игрите да си ги плати.То е пределно ясно че човека няма да се излага за 20-30 лева .Просто ако се дадат "безплатно" съм сигурна че персонала трябва да ги плати.Дори да обявяват тези неща уж за "кражба" пак персонала си ги плаща.

# 351
  • Буркина Фасо
Бяха казали някъде за предишни сезони, че имало някакъв човек дежурен, който оставал след като си тръгвали оператори и редактори. Но този човек в един момент си лягал да спи.
и какъв е смисъла от този дежурен ?

# 352
ИВ

Тези снимки на вталения Дечо, явно са правени след Игрите, защото към днешна дата изглежда си е върнал формата. Wink
Скрит текст:
Коалиционни партньори, предполагам:
Скрит текст:

Е, явно с рекламна цел го е пратила жена му Joy

# 353
Е, хайде сега, хора сме. Представям си се да работя на въпросната бензиностанция и да ми дойде съсипан и очукан човечец, облечен в добре известното клинченце на Игри на волята и да ме помоли за пет-шест сникерса. Сърцето ще ми се скъса и веднага му пълня една торба.

Е Томито чак на съсипан не изглежда Joy но и аз бих му дала сандвичи и барчета без пари, пък и не само на него, а и на цялата група. На другия ден бих им направила баница, печено пиле и питка Joy
Никога няма да схвана защо е това гладуване в някои реалитита. Освен да си спестят пари продуцентите, друга релевантна причина не намирам. Ако целта са екстремни условия, това е израз на творческа немощ, има по-креативни начини да се постигнат.

# 354
  • Буркина Фасо
ако искат да пестят пари може да намалят участниците. защо не са 15-20 и всичките да са в стопанството?

# 355
В много реалитита нарочно нямалят храната или не им дават изобщо по време на 14-15 часа снимки, защото когато са гладни, хората са по-изнервени и по-склонни на "създаване на драма и рейтинг". Което предаванията масово търсят.

Другото е: повече мотивация и настървение за териториалната битка.

Не съм съгласна и аз иначе с тези методи, това е нечовешко и адски гадно за гледане.

# 356
ИВ - аз съм 90% сигурна, че сините влизат първи в изолатора. Продукцията като гледам нарочно тях бута натам, защото бяха две седмици на резиденция. Първо вместо стандартното 3 минутно наказание, за неминаване на Гордиенко им дадоха наказание цял пост. Освен това те ще мъкнат трима на количката, което ще ги забави много.

# 357
Моля, кажете кое племе отива в изолатора
Много ме е жал жа жълтите и и искам да отидат в резиденцията.

# 358
  • софия
Значи затова толкова разписали се в изолатора имаме. Trollface тъпо
Цяло племе - дали ще са само сините с тоя "късмет". .....

# 359

Последните трима със сигурност са Мирослав, Чикагото и Калин. Пекин остава четвърта мисля.

Общи условия

Активация на акаунт