Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 61 411
  • 353
  •   27
Отговори
# 330
Грешка... Никакъв спойлер не е това и не е за тази тема...
Извинявайте!

# 331
Някакви коментари за това, че Изолаторът е новият Плаж?
Хайде, при нас поне Изолаторът проговори. Wink

# 332
  • Stockholm
Аз се чудя кое племе точно  ще ходи на Изолатора? От всичко, което изчетох, са следните опции:

1. Червените, поради глиганите.
2. Червените, поради пазаруване на храна от безнзиностанция.
3. Отпадналото племе на Териториалниата.

Не знам кво ще става и кога Joy

# 333
„Ергенът: Любов в рая”

Разрових се и ми направи впечатление следното от профила на Дениз (качено на 23/08):

В профила на Виктор (качено на 22/08):

Малко е шашаво цялото нещо, но ми се струва, че в отражението на слънчевите очила на Дениз се вижда мъж с подобен цвят бански и очилца. Напълно възможно е да са почивали някъде заедно съвсем доскоро.

За мен остава неясно единствено дали са предприели раздяла в последните 2-3 седмици (или разсейват съзнателно аудиторията, за да има някакво напрежение до финала).

# 334
Аз се чудя кое племе точно  ще ходи на Изолатора? От всичко, което изчетох, са следните опции:

Оле блатните ли са взимали храна от бензиностанцията? И как по точно се случва това те нямат пари у тях

# 335
Ее явно са имали

# 336
Любов в Рая - Още в предната тема имаше спойлер, че Филипа и Йовица печелят, но Филипа отвън си е с друг.
За двойки, които са останали заедно след предаването - Дениз и Виктор, Джан Микеле и Габриела иии май са това.
Благодаря! Удебеленото ще коментирам само с една дума - ужас. Те са супер скучни и заспали. Ще ще редуцирам следенето на шоуто. Толкова реклама, чак и по спирките в София са наслагали пана и накрая едно нищо. Един изключително скучен и предначертан сезон.

За Дениз и Виктор се радвам, на Дениз й е време да се кротне, а вътре друг подходящ за нея няма.
За Габриела не се радвам с този токсичен стероиден тип.

Другите са ми ясни - при Криси и Петър не виждам истинска химия, и двамата искат само да си вдигнат акциите в актьорските и медиини среди.

При Натали и Орлин ми изглежда, че има химия, но може кметът да е скръцнал със зъби, че не иска за снаха танцьорка от Студентски град. Или е било временно увлечение.

Габи и Калоян имат химия, но е повече приятелска. Тя на моменти изглежда сякаш уж го харесва, но той очевидно я е сложил във френд зоната. За Краси и Анна ми е все тая.

Дано поне една от ключовите двойки на финала да е от тези, които предстоят да влязат, защото иначе ще е супер скучно. Досега рейтингът не е кой знае какво и тази година, за разлика от други, от БиТиВи си мълчат за него. Когато е добър не пропускат да се похвалят: https://btvnovinite.bg/lifestyle/liubopitno/ergenat-s-rekord-za- … ezona-po-btv.html

# 337
  • Stockholm

Оле блатните ли са взимали храна от бензиностанцията? И как по точно се случва това те нямат пари у тях

Томи ходил и носил Joy И аз се чудя защо не отслабна хич на Блатото Joy
Както и да, със сигурност предаването ще излъчи това скоро.

# 338
Ралица ще го смъмри Томито.

# 339
  • Stockholm
И даже ще го изгони Joy

# 340
  • Буркина Фасо

в натура Simple Smile

# 341
Е, хайде сега, хора сме. Представям си се да работя на въпросната бензиностанция и да ми дойде съсипан и очукан човечец, облечен в добре известното клинченце на Игри на волята и да ме помоли за пет-шест сникерса. Сърцето ще ми се скъса и веднага му пълня една торба.

# 342
ИВ

Тези снимки на вталения Дечо, явно са правени след Игрите, защото към днешна дата изглежда си е върнал формата. Wink
Скрит текст:
Коалиционни партньори, предполагам:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 12:28 от Bilyana14.

# 343
Е, хайде сега, хора сме. Представям си се да работя на въпросната бензиностанция и да ми дойде съсипан и очукан човечец, облечен в добре известното клинченце на Игри на волята и да ме помоли за пет-шест сникерса. Сърцето ще ми се скъса и веднага му пълня една торба.

Разбирам хората, че от глад решават да напуснат лагера, обаче тези от продукцията наистина ли са толкова несериозни, че не слагат хора да дежурят вечерта? Или търсят нещо по-пикантно нарочно и затова просто гледат да ги хванат в крачка?

# 344

Разбирам хората, че от глад решават да напуснат лагера, обаче тези от продукцията наистина ли са толкова несериозни, че не слагат хора да дежурят вечерта? Или търсят нещо по-пикантно нарочно и затова просто гледат да ги хванат в крачка?
Бяха казали някъде за предишни сезони, че имало някакъв човек дежурен, който оставал след като си тръгвали оператори и редактори. Но този човек в един момент си лягал да спи.

Общи условия

Активация на акаунт