Отговори
# 165
  • Обран бостан ;)
Лекенцата са продукт на съвременното супер хуманно общество, което им втъплява, че всичко им се полага по презумпция.

# 166
Лекенцата са продукт на съвременното супер хуманно общество, което им втъплява, че всичко им се полага по презумпция.

Често срещам родители бити от децата си.
Онзи ден видях майка и баща разхождащи две такива лекенца бих казала на видима възраст 8-9 години.
Майката им се накара за дето я цитирам: "бият, плюят и обиждат".
Бащата от своя страна стоеше като външен човек, който това не го касае и не казваше нищо.
Представи си после двама зрели тийнейджъри да почнат да те бият?
После ходят ми обясняват как човек не трябвало да си удря децата и дрън дрън.

# 167
Т.е.:
 1.бащата се отнася лошо с майката
2.децата виждат лошия пример, и го повтарят
3.липса на авторитет и у двамата родители
- една от последиците на либералното родителстване.
Родител= приятел прави мечешка услуга на децата си.

# 168
  • Обран бостан ;)
Лафа за "първите седем години" не е дошъл от нищото.

Да не говорим, че някои са така до 20, че и повече.

Иди му обясни на такъв, че не е център на вселената.

# 169
Видно е, че в дискусията пишат продукти на домашно насилие. И понеже не могат да осъзнаят и превъзмогнат травматичния модел, го възпроизвеждат и в своя живот (или поне им се иска).

# 170
  • Обран бостан ;)
Видно е, че в дискусията пишат продукти на домашно насилие. И понеже не могат да осъзнаят и превъзмогнат травматичния модел, го възпроизвеждат и в своя живот (или поне им се иска).

Нещо по темата имате ли да кажете или просто трупате мнения ?

# 171
Силно заинтересована е, да трупа докладвани постове.

В темата са малко хората с тийнове, изобщо. А някои, дори нямат деца.
Аз пак да питам възмущаващите се-- наясно ли сте , че дори либерастките системи, които сънувате, са повече от уредени, и при всяко закъснение за училище,  се вика родител/ настойник за обяснение?, наред с още десетки други правила,  които  са  норма....

# 172
  • София
Бият някакви въображаеми тийнеджъри, без дори да са помирисвали НВО, избор на гимназия и прочие.

# 173
Силно заинтересована е, да трупа докладвани постове.

В темата са малко хората с тийнове, изобщо. А някои, дори нямат деца.
Аз пак да питам възмущаващите се-- наясно ли сте , че дори либерастките системи, които сънувате, са повече от уредени, и при всяко закъснение за училище,  се вика родител/ настойник за обяснение?, наред с още десетки други правила,  които  са  норма....

И това как точно ще спре едно леканце да бие родителите си?
Родителите не отвръщат защото знаят, че ще им вземат децата.
После като тийнейджър може и да те заколи задето не си му дал 100 евро за нещо си.

Говорих си вчера с колежка с три деца точно по темата. След поредните изтървани деца, на които родителите нищо не казаха, тя каза:
"Удряла съм ги, да. И моите родители ме удряха ама станаха хора. Сега ако ги удариш идват социалните и ти ги вземат. Ама може и да е по-добре - в институциите да станат хора."

Пиша за Германия.

# 174
Имам тийн на 17. В определени теми на форума - не в Клюкарник, разбира се - познават детето ми от бебе, та до днес.
Не докладвам постове, извън интересите ми е. А точки анулирам на всяка кампания, не ги събирам и не ги ползвам.
В темата съм главно да се дивя на хорските заблуди, но общата картина е по-скоро тъжна.
И, Ал Бънди, за разлика от скучаещи бг ергени като теб, пиша само по същество.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 11:46 от Параход

# 175
От всичките 3 училища , които познавам, от всичките класове, в които съм имала деца, само най-ниско образованите и тия , по норма следени от социалните/ изобщо влезеш ли им в регистрите, няма излизане, защото нещата се натрупват.../, могат да произведат такива проблеми.
Не знам какво е това фиксиране в боищата и побоищата, изобщо...
Колко да е болно обществото в Бг, че да има масово такива ситуации? Или не са масови, но се преекспонират?

И в темата съм главно да се дивя на хорските заблуди, но общата картина е по-скоро тъжна.

Имаш , тогава, странно чувство за хумор, и високо самочувствие, че си незаблудена.
Във форум се пише субективно. Обиждайки останалите участници, показваш качества.

# 176
  • Обран бостан ;)
Имам тийн на 17. В определени теми на форума - не в Клюкарник, разбира се - познават детето ми от бебе, та до днес.
Не докладвам постове, извън интересите ми е. А точки анулирам на всяка кампания, не ги събирам и не ги ползвам.
В темата съм главно да се дивя на хорските заблуди, но общата картина е по-скоро тъжна.
И, Ал Бънди, за разлика от скучаещи бг ергени като теб, пиша само по същество.

Виждам, виждам. Wink 

Прочети мнението на Ариел ? Това ли искаш ?

Ставаме двама.

# 177
Каквото повикало - такова се обадило Simple Smile А хуморът не е за всяка уста лъжица, наистина.

Не знам какво фиксиране си въобразяваш, статистиката е безмилостна. Рядкост са небитите никога деца, а и небитите жени не са близо до 100%. Знам, че на хората не им харесват тези факти и си въобразяват, че са изключение, но като ги поразпиташ, доброволно си признават, че не са никакво изключение, ами върли фенове на гьостерицата.

Ал Бънди, жалко, че няма блокиране като в социалките Simple Smile Наистина нивото е обидно ниско.

# 178
Още малко ще ми кажеш, че си въобразявам, че не съм бита ни от родителите ми, ни от съпруга ми, или че си въобразявам, че не съм си била децата Sweat Smile

Параход, умните хора напускат недостойните дискусии и места Wink

# 179
  • Обран бостан ;)
Каквото повикало - такова се обадило Simple Smile А хуморът не е за всяка уста лъжица, наистина.

Не знам какво фиксиране си въобразяваш, статистиката е безмилостна. Рядкост са небитите никога деца, а и небитите жени не са близо до 100%. Знам, че на хората не им харесват тези факти и си въобразяват, че са изключение, но като ги поразпиташ, доброволно си признават, че не са никакво изключение, ами върли фенове на гьостерицата.

Ал Бънди, жалко, че няма блокиране като в социалките Simple Smile Наистина нивото е обидно ниско.
Тоест, искаш само ти да пишеш тук.

Истината МИ е по-истинска от истината ТИ. Trollface

Честно казано, не ме учудват хора, които прокламират ненасилие или прословутото "като те ударят по едната буза, дай другата".
Забелязал съм обаче, че подобни хора доста бързо променят мирогледа си, ако станат обект на насилие от невръстни дечиня на по 17-18 годинки.

В живота си не съм видял някой, който да е станал дисциплиниран, с галене по главичката. Ама аз не живея в райската градина, а в нашата мила родина - България.

Общи условия

Активация на акаунт