СНБМ - инициативи - VIII част

• 11 440
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
Изпратих още няколко снимки малко са , но фотоапарата се оказа без батерия  Embarassed
Наградата на сина ми беше конструктор   bouquet
Всички деца много си харесаха подаръците  Hug
Благодарим   bouquet

И ние благодарим за красивите рисунки! Останах приятно изненадана от таланта на всяко дете........

Поздрави ги от нас....

# 166
Приходите от празника се увеличават  Grinning
При мен има 10 лв. от колежка на Пепи, която иска да си купи рисунки. Наси, Пепи ще се свърже с теб по скайп да ти каже номерата на рисунките и ти съответно да кажеш останала ли е непродадена, някоя от рисунките, които си е избрала момичето.

За снимките виж пак  Party

Еве, това ми го пратиха в този и вид и просто го споделих. Съжалявам щом се повтаря  Rolling Eyes

# 167

Момичета, дайте да подготвим едно писмо относно искането на МОН да се въведе райониране при записването в училищата  #2gunfire Съгласни ли сте?

Абсолютно Peace

# 168
  • София
Момичета, дайте да подготвим едно писмо относно искането на МОН да се въведе райониране при записването в училищата  #2gunfire Съгласни ли сте?

От МОН продължават да бълват умни идеи

Децата задължително ще изучават религия в училище

# 169
Доли, в момента рисунките са на изложени на Свилен в работата. Нека ми каже номерата и аз ще го питам дали са все още там. Самите рисунки ще са изложени една седмица, а до момента са продадени 10 за един ден Party Дано да се купят повече.............

Момичета в колко часа ще е срещата в неделя и къде, никой не пише за това, а сме средата на седмицата.............

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 13:55 от Nasinda

# 170

Абсолютно Peace

Намирам идеята за районирането разумна. Не мисля, че трябва районирането да е основен признак за записване на дете, но когато има недостиг на места в дадено училище, предимство трябва да имат живеещите в близост.

# 171
[
Деси, тази стратегия за образованието онази за която вие работихте преди ли е?

Коя стратегия? Нещо изпуснах връзката... Дай линк...

# 172
  • СОФИЯ
Направих запис на вчерашното предаване "До обед" по БНР за проблемите на родителите на близнаци, ще се опитам да го изпратя на електронната поща, ако не стане ще се опитам да го сваля до края на седмицата  Hug

Ето ви инфо за месечната издръжка на член от семейството за първите три месеца от годината според данните на Института за социални и синдикални изследвания към КНСБ

http://news.ibox.bg/news/id_106042343

# 173
Хриси фактурата е в мен.

# 174
Мацкиииииииииииииииииии рисунките са вече  15! Дано поне още толко да се купят!

# 175
Vadjra, интересно изследване. Само ми е чудно как от синдиката са събрали сведения и са заложили в изчисленията и доходите от сивата икономика, както са написали, за да достигнат до реален доход от 388 лв/човек/месец. Може би няма да е лошо да им поискаме цялото проучване, сигурно има и други интересни данни.

Наси, браво на теб! ФРГИ ще останат изненадани от нетрадиционните подходи за набиране на средства на СНБМ  Grinning Няма празно, а?

Момичета, аз да си докладвам, че договора за дарение вече е получен и подписан от Нук, а до края на седмицата ще бъдат преведени и парите.  Hug

За неделя предлагам да се видим без децата за час-два, м/у 14:00 и 16:00 ч., за да можем да свършим работа. По това време повечето деца спят и няма да ги лишим от вниманието си.
Ако искаме да правим кръглата маса през юни, не трябва да отлагаме срещата. (Аз лично съм твърдо за юни, втората половина. Аргументи - на срещата)

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 22:24 от Cruela D'Evil

# 176
Аз съм съгласна срещата да е между 14-16 часа в неделя.

Само да обърна внимание, няколко списания ни отразиха за празника, а нямаме техни банери на сайта. Влади, моля те кажи какво е необходимо, за да се поправи грешката.

Юни бе Инче, то не е обсъждана друга дата или поне аз не знам за нея?

# 177
Само да обърна внимание, няколко списания ни отразиха за празника..

Аз нищо не знам за това.Така и никой не ми отговори на въпроса от деня на събитието.
Кои списания са ни отразили? Имаме ли ги за архива ни?
Отразяването на събитието няма ли да е в майските броеве, които тепърва предстои да излязат от печат.
Ако е така, не сме "в грешка", ще им качим банерите, като видим броевете.

# 178
Ами списание МАМА, МОЕТО БЕБЕ И АЗ и ДЕВЕТ месеца отразиха анонс за детския празник и съответно за кръглата маса ще го направят.
Ама все си мисля, че трябва да се сложат банерите нали си сътрудничим с тях...............

# 179
Момичета предлагам срещата да е от 14.00 часа в ресторант Добро в парка Заимов. Ще запазя маса в петък, така че до тогава кажете кой ще дойде със сигурност!

Общи условия

Активация на акаунт