КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 41 727
  • 665
  •   1
Отговори
# 615
Нети беше първата,която се разплака по телевизията,понеже любимият и Дони написал песен за нея – "Луната спи". Тогава беше впечатляващо телевизионно "изпълнение",днес - не. Yum

# 616
Ако Нети е рекламирала клиниката/аз не съм чувала/, има защо. Не е обезобразена като доста от известните дами. Някои дори ми е жал да ги гледам. Да не цитирам имена. Не говоря за чалга гилдията.
Щом се чудим има ли интервенции или не, значи лекарят добре си е свършил работата.

# 617
Коя е клиниката?

# 618
  • София

За микропигментацията и перманентният грим за веждите и устните, беше нещо от сорта Panova smp, може и да не е точно така. А за другите процедури, не си спомням името 🤔

# 619
  • София
Днес мога и да се съсредоточа върху играта без да ми пречат пеещо-имитиращи.
Изчаках по 2 отхвърлени въпроса за отбор, преди да се съглася със Сашето (а той го констатира още след първото завъртане), че го дават доста несериозно.
Впрочем, от двамата "енджойци" и не очаквам кой знае колко в тази територия, не е тяхната. Ама да не вденеш, че плутоният е радиоактивен (в съучастие и с Пъдев) - си е вятър и мъгла в главите.
(Признавам, че Капките ми пречат в пон'делнишката вечер: в рекламите и понякога "върху" Рачков минавам тук, едва веднъж-дваж връщах на идната сутрин. Продължавам да съм яко сърдит на б(ез) Тивито - спокойно можеха да въртят филм по това време...)

# 620
Да, това с плутония беше много голяма издънка.

# 621
Аз пък гледам сега Кой да знае. Въпросите ли са станали по-малко?

Рачков не бих гледал, дори и с полиция.

# 622
  • у нас
И аз днес се прехвърлих да гледам Кой да знае. Кофти, че ги дават по едно и също време с Капките.

# 623
Моцарт бил и тарикат... Satisfied

# 624
  • София
И хубави питанки има, и веселбата не се е спихнала.
Като знам, че в студиото вечерта има поне 2 деца (от двата зрителски въпроса), малко се притесних за уклона от оная питанка за малките птички.
(Но се сетих, че Публичния дом Шри Ланка си върви в праймтайма без точка и възрастова цифра, та се успокоих. Simple Smile)

"... литературоведи и театроведи, изобщо нЯкви нещастници..." - констатира Сашо в едни разсъждения. Хареса ми.

Последна редакция: пн, 04 май 2026, 22:17 от EmBrother

# 625
Днес – куриози. Поет шахматист.

# 626
  • София
Приятно ми беше.

(Утре е пред-празник, в четв. - след-празник, а петък си е ден на майстора. Затуй няма да пожелавам успешна работна седмица, а повече слънце, усмивки и хубав имен ден на именяците и сътрапезниците им.)

# 627
Какво ще кажете за участието в предаването на жената и майката на Сашо Кадиев?

# 628
Какво ще кажете за участието в предаването на жената и майката на Сашо Кадиев?

Оляха се вече, то хептен семейно предаване. И много дрънкане, малко по същество. Да не говорим за рекламите, дето са повече от полезната част.

# 629
  • Бургас
Все ми е едно. Пак си беше забавно и с много смях. Всеки си има недостатъци. Моите си ми стигат, а чуждите не ме интересуват.

Общи условия

Активация на акаунт