💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 51/

• 31 545
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Това е чудесна новина, че снощи доста се напрегнах да не би да се окажат роднини...

# 436
  • София
Nature Dizzy "Сърцебиене" еп.2 Мелике и Арас

# 437
# 438
Леле, колко сте бързи 💐
Мики, Пчелички, най - искрени благодарности!
Друго си е да го гледаш на родния език 👍

# 439
Май епизодът снощи е бил кратък, защото е имало изрязани сцени 🤔

Чак сега разбрах кой е този! Този не е братът на Арас, а човекът, който се появява в спомените на Хюлия от миналото. Просто страшно много си приличат двамата актьори. Ето какво е написал този:

Явно е имало по-дълга сцена със спомени, която е премахната. Наистина го показват за 1 минута сигурно в епизода. И не става много ясно каква му е ролята. Ще видите от контекста на разговора, че все едно й е мениджър, човек, който й урежда работа.

# 440
  • Кърджали
Е той е гост актьор, явно е трябвал колкото да се разбере какви мечти е имала Хюлия като млада /и обвинява децата си, особено Аслъ, че тези мечти не са се  сбъднали/. Доколкото разбрах е имало някаква интимна сцена, тип целувки с Хюлия, която е изрязана. Ами и без това става.
Чак пък да го обезмисля като актьор, драма куин...

# 441
„Да бъда гъвкав актьор е много важно за мен. Обичам комедията, както и драмата. Така че смяната на жанрове е ценна, по-скоро за развиване на тази гъвкавост. Ето защо ми харесва. Да се ​​придържам към един жанр или винаги да правя един и същ вид работа ме отегчава.“

# 442
По случай настъпващата есен Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes

”Истинска есенна вечер. Вали дъжд, листата са окапали. Всичко е свършило.
           Всъщност е обратното. Дърветата, чиито листа са окапали, остават силни. За да се събудят отново, по-силни... това което ти приемаш за тъжно, всъщност е чудо. Не е край, а ново начало.
           Тогава, може би, нищо не е каквото изглежда…”

Покрай новите проекти Дилеми Kissing Heart реши да не продължава с преговора, но пък аз да ви припомня този хубав момент от Вратата.

Миси, тук съм Kissing Heart Ще видим докога. Joy

Слънце, Kissing Heart знаеш ме мен - не се отказвам окончателно нито от К- ,  нито от Т-драми. Joy

Ще дойда с коментар и за Любов и сълзи. А за да не пренебрегвам напълно Керем ще кажа, че и аз като Пеперудка го гледах в Разглезен и ми хареса.

# 443
Мики, Hug

Нови кадри от "Любов и сълзи"
Мейра и Селим

# 444
Жена като слънце Heart Eyes

# 445
Керем и Гюнфер със скейтбордиста Тунджай Кочал на снимачната площадка на Turkcell днес

# 446
# 447
  • София
Марги, Kissing Heart всяко нещо с времето си! Може пак да ни дойде настроение за N-тиии преговор на SCK! Остана 2-ри сезон, който аз, за разлика от някои от вас и въпреки твоят кон, харесвам!  Stuck Out Tongue Closed Eyes Но сега е времето на "Любов и сълзи" и "Сърцебиене". Smiley

Благодаря за превода на еп.2 на "Сърцебиене", еп.2, , момичета!!! Hug

Nature Dizzy "Сърцебиене", еп.2, Арас подозира и обвинява  Аслъ, че се възползва от чувствата на  Рейхан.

# 448
Дилеми, много хубави гифчета 💐

# 449
На мен ми е интересно дали руснаците направиха втори сезон на вратата...първият им беше провал, според мен...

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 07:53 от Gugutka52

Общи условия

Активация на акаунт