Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 94

• 4 282
  • 121
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, след неуспешен съм ЗЕТ рри др Стаменов. Смятам че бях се много стресирала и тревожила преди самия трансфер, понеже ни качиха в стаята около 15ч а трансфера ми направиха в 20ч. Аз се тревожих за да ми бъде пълен пикочня мехур, а общо не знаях кота ще стане трансфера. Има ли още такива случаи? Със закаснение на трансфера...
Честно казано, не съм имала случай да не закъснеят поне 4-5 часа. Пишках по малко и веднага пиех вода. Пълният мехур помага на доктора да вижда добре къде поставя ембрионите, не влияе на тяхното качество. Стискам палци
Да добавя че в други държави въобще го няма това изискване

# 121
Предполагам, че за имунологичната биопсия сте били на прогестерон? Ако прогестеронът е спаднал рязко, според мен може и да си е цикъл.
Аз тъкмо вчера правих ИМПО+ и имунологична, казаха ми да спирам прогестерона, така че очаквам до 5-6 дни да  ми дойде, въпреки че по принцип имам точно 14 дни след овулация до цикъл.
Ако все пак ще Ви е по-спокойно, звъннете в болницата и помолете да кажат на репродуктивния Ви лекар, тя/той да прецени ситуацията.
Здравейте!

На тези от вас, на които им е правена имунологична биопсия- колко време след това имахте кървене?
Нормално ли е вече седмица да имам, с да не намаля? Само първите 2-3 дни беше като зацапване кафеникаво, сега си е по-скоро като лек цикъл, със съсиречета и бистра червена кръв. Притеснявам се, че е рано за цикъла и не би следвало да е дошъл толкова рано. Вчера ходих да ме прегледа дежурен и ми каза, че уж не вижда нищо притеснително като ми изписа някакви неща за подпомагане  съсирвНе на кръвта.
По едно време имах и странни остри болки, но бързо отшумяваха и не са се появявали последните два дни.
Чудя се на някой случвало ли се е, да се притеснявм ли, да ходя ли пак в болницата..

Благодаря предварително!!

Общи условия

Активация на акаунт