Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 94

• 20 164
  • 498
  •   2
Отговори
# 495
  • София
Аз бих направила всичките биопсии. Реално до тук не съм правила единствено микробиологичната, което отчитам като общ пропуск, както мой така и на репродуктивната. Обаче преди следващ трансфер ще си я искам и нея. Не знам примерно дали има смисъл да пускам отново тази, която е за имплатационния прозорец, тъй като два пъти съм пускала през определено време и резултатите бяха еднакви.

# 496
И аз се чудя каква давност имат тези биопсии. Аз съм правила само ИМПО + в края на миналата година. Сега се чудя дали не е било леко безмислено само нея и ако пускам само обикновена ли да пусна или пак и двете.

# 497
Колкото по-скоро, толкова по-добре, но аз не бих повтаряла, ако съм я правила в последните 4-5 месеца. И без това дават някакъв ориентир тези биопсии, няма как да е от месеца на трансфера, дали ще е точно предишният или 2-3-4 преди това, според мен не прави толкова голяма разлика.  Все пак е разход.

# 498
Мисля, че е препоръчително да се направи микробиологична биопсия. Преди неуспешните трансфери правих всички видове биопсии без микробиологичната. И на последния успешен трансфер доктора ми я назначи въпреки, че имах актуална чиста микробиология. Излязоха бактерии които ги лекувах близо месец.

Общи условия

Активация на акаунт