Отговори
# 300
Здравейте, каня ви на следобедно кафе.

Илхан Шен се снима в сериала "Наследник-Зовът на корените" с Айбуке Пусат и Биран Дамла Йълдъз.

# 301

Flowers Hibiscus ЦВЕТИ* благодаря за следобедното кафе  и
 инфото за Илхан Шен*
 опитвам  се и немога да си го представя
че иска да участва в ЕРГЕНЪТ,
инфото е старо и все пак
Wear RingJoy

# 302
Еми, снощи веднага видях поста на Толга, но реших да оставя на теб сладостта от публикацията му.

Софи, нито за миг не съм повярвала на публикацията за участието на Илхан в Ергенът. Той тогава тъкмо нашумя с участието си в турдизитата и нашите решиха да го използват за пиар на Ергенът.

# 303
Не бях чела за Илхан и Ергенът, но ми стана смешно как нашите се опитват да правят PR на гърба на известни личности.
Аз обаче продължавам да се радвам на любимците.

# 304
Заслужена е тази радост заради любовта и търпението Heart

# 305

Flowers Bouquet ЕМИ* и на мен ми е смешно..
поредният роден и напуснал България
но я обича и иска да си намери тук жена чрез шоуто,
представям си реакцията на родителите му..
Joy

много са хубави Толга и Амине заедно
..страхотна, невероятна харизма*
Kissing Heart

# 306
Хайде още малко ИИ Толга, пък по-късно ще направя и гифки от видеото.

# 307
Минавам да се отчета че съм жива нямах интернет удома и не се включих цял ден сега отивам да си пиля нервите.

# 308
Толгахан Сайъшман обясни причината за дългото си отсъствие от екраните

Диди, ще ти бъда много благодарна ако преведеш и това видео, Hands Pray когато имаш време и възможност, разбира се.
Доста интересни неща казва Толга, но с автоматичния превод не можах да разбера всичко. Друго си е да имаме професионален превод.

# 309
Добро съботно есенно  утро и ден. Flowers Fallen Leaf Приятен уикенд на всички.  

Благодаря за видеото. Толга винаги е бил честен и откровен и ще е любопитно какво е споделил.

# 310
Здравейте, момичета!

"Днес бъдете себе си!  Подминавайте негативното!  Не се ядосвайте на всяко нещо! Следвайте сърцето си, но не забравяйте разума си някъде по пътя!
Усмихвайте се много и от сърце, защото освен вас, някой друг със сигурност се нуждае от усмивката ви."

Нека почивните ви дни бъдат изпълнени с уют, слънчеви мисли и вълшебни мигове!
Приятен уикенд!

4 октомври – Световен ден за защита на животните

Днес е денят, в който хиляди природозащитници по цял свят и организации за закрила на животните отбелязват Световния ден за защита на животните.
Целта е да се подобри отношението към животинските видове по света, като се предостави подкрепа на лица, групи и организации за хуманно отношение към тях.
Незлобливост, благодарност, вярност, саможертва, преданост, кураж и великодушие – все качества, с които животните на тази планета обогатяват живота ни и ни правят по-добри и състрадателни.

Общи условия

Активация на акаунт