Отговори
# 705
Здравейте, момичета!

“Няма нищо друго, което да те кара да се чувстваш по-луд от семейството. Или по-щастлив. Или по-раздразнен. Или по-… сигурен.“
Джим Бътчър

Честит празник! Закриляни и окрилени Бъдете!

# 706
Нека Света Мина Закриля нас и нашите близки и семейства ! Hands Pray

# 707
Днес има още един Празник - Денят на необвързаните.
С леко намигане към вас, девойки.
Помислете си, въпреки че и сами, вие сте независими, стабилни и щастливи.

11.11 - Денят на необвързаните

Денят на необвързаните или Singles' Day, както е известен по света, се отбелязва на 11 ноември и е уникален празник с особено значение, който привлича все повече внимание и интерес. Това не е просто ден за необвързаните, но и огромен културен и социален феномен, символ на самостоятелността, на свободата от конвенционалните стереотипи за романтичните връзки.

Символиката на Деня на необвързаните
Числото 1, особено когато е повтаряно четири пъти, символизира не само единичността, но и сила и стабилност. Идеята е, че дори и сам, човек може да бъде стабилен и щастлив.
Денят се превръща в начин да се оспори натиска от обществото за брак и партньорство, както и да се приеме, че има много начини да се изпитва пълнота и радост в живота.

Какво се празнува на Деня на необвързаните?
За необвързаните този ден е начин да отпразнуват своята независимост и да си подарят нещо специално. За някои хора празникът се свързва със срещи и нови запознанства, докато за други е ден за приятелства и социални събития.

Денят на необвързаните по света
Въпреки че празникът е с китайски произход, той бързо се разпространява и по други страни. Днес той се отбелязва не само в Китай, но и в Япония, Южна Корея и дори в Западния свят.

Защо 11.11 продължава да бъде толкова значим?
Привлекателността на Деня на необвързаните се крие в неговата универсалност. Всеки, без значение от възраст, пол или социален статус, може да се почувства част от него. Това е ден, който ни напомня, че независимо дали сме в компания или сами, заслужаваме да отпразнуваме себе си. За мнозина, особено за по-младите поколения, празникът е свързан с лично утвърждаване и осъзнаване на собствените нужди и цели.

# 708
Ах тези дни ми е много сърдита че работя и събота и неделя само се гуши в одеалата като излизаме е щастлива иначе но не дава да я целувам.
Емка интересна статия научаваме новости от тебе.

И като човек който има домашен любимец и като човек ви моля:

Скрит текст:

И това специално за Емито да види защо съм бясна на Съла.

https://x.com/hadmur_x/status/1987821433456570443?s=20

# 709
Диди, Съла е вече минало.
Мисли, че ще дойде по-добра актриса на мястото на Доа и тогава ще се получи истинска хармония между главните герои.
А за изверга, убиец на кучета не ща и да се сещам.

# 710
Добро утро!

Еми , петък ще загине героинята и.
Поне към душичката между тях жал да имаше сценариста.

# 711
Здравейте, момичета!

"Една от най-големите тайни на живота е умението да лекуваш душата си с преживявания и да оставяш душата ти да те лекува от преживяванията."
 Оскар Уайлд

Усмихнат, позитивен и щастлив ден, с много успехи и добро настроение ви пожелавам!

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 08:42 от Emiliya

# 712

Следобедна почерпка Yum

# 713
Феми, благодаря за почерпката!
Ето го и маминият сладур с неизменните очила:

# 714
Тази вечер няма да сме на онлайн кино. Отлага се до другата седмица.  Тъкмо ще наваксаме пропуснатото.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 19:44 от femmi2

# 715
Цитат
Flowers Bouquet ЕМИ* откъде са тези изпълнения на любимеца,
за първи път ги виждам и много ме усмихна..
ако има още дай ги насам
Joy

# 716
Цитат
Flowers Bouquet ЕМИ* откъде са тези изпълнения на любимеца,
за първи път ги виждам и много ме усмихна..
ако има още дай ги насам
Joy
От филма за ченгето Халюк - “AYNASIZ HALUK artis(z)-polis”. Върви му на нашия сладурчик да носи на гръб пияни мацки.
Ето още гифки от този момент - срамува се девойката, спомняйки си за нощното парти.

Скрит текст:

# 717

Агент Ферман Misc Gun

# 718
Бива го разбира се малко ли носи Серенай и Мухата в Лалето.
Добър вечер и от мен!

# 719

Flowers Bouquet ЕМИ* благодаря ти от сърце..
и един от любимите ми,
г-н Иит и съпруги**
Joy

Общи условия

Активация на акаунт