Отговори
# 150

Жив и здрав да ни е рожденика Чачо!
Да продължава да ни радва с нови продукции и неустоими герои!

# 151
Хайде на почерпкатаааа с баклава и студен натурален чай Теакина. Дано скоро се насладим и на виното и спретнем купон и защо не и да го видим в България да постои повечко тук и развие бизнес и Бг да понаучи и хареса някоя балканска гореща мацка бг или сръбкиня. Такава ще му подхожда и ще творят музика.  People Dancer

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 16:32 от femmi2

# 152
Феми, благодаря за почерпката, ама само с чай и баклава няма да минеш. Подготвяй и някой коктейл за нас, че да ни стане весело.
Охх, тази снимка на Чачо много ми хареса, та ще я сложа и тук.
Страхотен е в бяло!

# 153
Феми, благодаря за почерпката, ама само с чай и баклава няма да минеш. Подготвяй и някой коктейл за нас, че да ни стане весело.
Охх, тази снимка на Чачо много ми хареса, та ще я сложа и тук.
Страхотен е в бяло!

На тая снимка в бялоооо истинска не от ИИ  🤍  🔥 💥 е за валидооол 😱🤯🤯🤯🫣 и с обожаваните слънчеви очила. SunglassesSunglasses Сърцето ми се разлопааа. Добре че са близките му приятели да споделят нещо и намажем. Браво на Енгин бей агента му.  Пусна хубави снимки и го уважи като всяка година.

Хайде Наздравееее на всички.  

Дидииии от теб искам музика да ни донесеш.... Няма фиеста без муз. фон и танцииии
Може и сръбскоооо или нещо наше за балканският ни рожденик и красавец. Телефона ме спъва да качвам видеа.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 18:35 от femmi2

# 154
Аз изживявам любов тук 🫠

https://x.com/_mervemrv/status/1970511384011051053?s=46

Да е честит и тук рожденика

# 155
Най-сетне да седна на спокойствие и да се почерпя подобаващо за РД на Чачо.
Наздраве, момичета!
Да ни е жив и здрав рожденика и ние да му се радваме!

# 156

Flowers BouquetЕМИ* наздраве за красавеца
  в очакване на ново  инфо
за другия любимец
Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт