Отговори
# 135
Изтеглила съм си филма като си свърша седмичния Шербо ще го видя какво представлява аз съм го гледала навремето една вечер като го даваха по Канал Д но съм го забравила но помня ,че беше трудна любов имало едно време стил.

# 136
Ново от Езги.
Харесвам стилът на обличане на тази актриса. Допада ми като визия и излъчване.
Ледена красота!

# 137
ОЧИЛАТА Heart само да кажа такава форма пробвах на друга марка стои ми перфе и бая се чудя по темата да не ги ли прибавя към колекцията си.

# 138
Щом ти стоят перфе и ти харесва този модел хич не се чуди.
По принцип и да искам не мога да сменям модели и форми  дори и да са модерни. Важното е да са качествени и да предпазват. Последно си купих слънчеви очила миналата година от Сърбия.Heart

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 19:31 от femmi2

# 139
Алмеда : Не е в моят стил

https://www.instagram.com/p/DO6DC_8CM2G/?igsh=YnFmODViYmt0ZGt6

Изперената ръка всякаш показва нещо е в мой стил обаче където видя това движение няма го объркам.Подобна поза пуснах при нова връзка и като свърших със старата тъй че…то ще си покаже

Сезона минава според баба омръзна и с моите очила и шапки 🙄

# 140
Алмеда : Не е в моят стил

https://www.instagram.com/p/DO6DC_8CM2G/?igsh=YnFmODViYmt0ZGt6

Изперената ръка всякаш показва нещо е в мой стил обаче където видя това движение няма го объркам.Подобна поза пуснах при нова връзка и като свърших със старата тъй че…то ще си покаже

Диди, а най-интересното е, че Толга не е лайкнал фотките на Алмеда. Дано не е това, което си мисля. Искам семейство Сайъшман да са сплотени и щастливи, пък нека албанката да ме ядосва.

# 141
Ох и аз не вярвам да е това но всичко е възможно. Ще си покаже с времето какво е.

# 142
Дано не съм права но на мен снимките не ми харесват никак...

# 143

Nature SparklesА ве какво си мислите че става
 с влюбеното семейство,
толкова са загъдъчни..лично мен ме дразнат,
да казват коя е розата и коя отровата,
да пусне Толга една нова фотка как пак я държи
за корема и да се захваща с нов проект..
Blush

# 144

Nature SparklesА ве какво си мислите че става
 с влюбеното семейство,
толкова са загъдъчни..лично мен ме дразнат,
да казват коя е розата и коя отровата,
да пусне Толга една нова фотка как пак я държи
за корема и да се захваща с нов проект..
Blush
Софи, усмихна ме с поста си. Ама като гледам каква суха вейка е станала Алмеда, скоро нито ще я хване за корема Толга, нито ще го видим в нов проект. И този сезон ще пропуснем...
Ще се наслаждаваме на другите красавци.

# 145
Турският Ну погоди - Озан Долунай / Кенан
Бога ми всяка роля да ти е ръкавица рядко се случва въпреки сценария това единствения човек на който мога да кажа ,че и мустак му ходи. ;д

Специално за Феми любимото ченге Гирай.

И сега виждам ,че всички гифки на Дженк Карачай са ми със старият колор ,но няма как да не го пусна това.

Общи условия

Активация на акаунт