Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 644
  • 37
  •   1
Отговори
  • Дубай
YERALTI/Подземен свят
Сериалът проследява Хайдар Али (Дениз Джан Акташ), който, след като отмъщава за убийството на семейството си, отива  в затвора. Там той се озовава в  сърцето на един от най-опасните подземни картели в Турция. Истинската смъртоносна конфронтация обаче започва три години по-късно, когато  Хайдар Али излиза на свобода и научава, че жената, която никога не е успял да забрави, вече е съпруга на най-близкият му човек, което води до напрегнат конфликт между лоялност, любов и оцеляване.

Продуцент:Med Yapım
Режисьор : Мурат Йозтюрк
Сценарий:Берна Аруз и Раджи Шашмаз
Ден на излъчване:Сряда/Начало-28 януари

В ролите:
Дениз Джан Акташ

Деврим Йозкан

Ураз Кайгоръоглу

Сюмейе Акдоган

Екин Мерт Даймаз

Бурак Севинч

Юлку Хилял Чифти

Мехмед Йълмаз

Хакан Челеби

Чувствайте се свободни да изразявате мнение без да се притеснявате. Водете интелигентно дебати без нападки и уважавайте мнението на събеседника си.
….....…..…..…...............................
Това за малко разкош

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 12:33 от I.V

# 1
Сериалът е превъзходен, ще бъде новия хит! Стегната и ясна игра, прилича ми на Тешкилат от първите сезони.

# 2
Благодаря за темата, Ив!🍀
По вода да му върви на сериала!

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 12:33 от ThankYou

# 3
Благодаря за темата I.V
Добро начало, добър кастинг. Това ваклото момче не бях го гледала отдавна ( Елин Мерт Д.)
Историята не е много непозната, но дано се задържи добрият рейтинг.

# 4
благодаря   на I.V за създаването на темата
серията беше динамична , това ми харесва . този Ураз добре си играе ролята на мафиотски бос . Стегнал е примка около вратовете на цялото си обкръжение , манипулира ги всички да му се подчиняват и работят за него  , че и сестра си омъжи без да и даде избор  
Малко не естествено ми се видя тази "близост" между бившите влюбени при положение,  че всяко действие в къщата се следи .
Мерси за привлекателния разкош , артиста е сексапилен  симпатяга

# 5
Записвам се.
Благодаря за темата ♥️

# 6
Благодаря за темата !😍 Много ми хъреса първият епизод и очевидно и по рейтинга си личи че хората го харесват. Много красиво е снимано личи си че са вложили много пари и усилия.🥰😍😘

# 7
Локацията е много красива , на този остров не беше ли сниман и Семейството на Шакир паша ?

Бозо тъне в разкош и  си мисли ,че е щастлив като притежава всичко , но ще  видим до кога
Направи ми впечатление ,че той не иска да продава наркотици в Турция , а само навън - това като "грижа"  за околните ли беше  не разбрах .

# 8
  • София
Записвам се и много благодаря!

# 9
Оффф Сюмейе Айдоган и Дениз Джан Акташ седят много добре един до друг .Много ме е яд че с друга ще го бъде накрая😁

# 10
Локацията е много красива , на този остров не беше ли сниман и Семейството на Шакир паша ?
Да, даже според мен и домът прилича на дома на Шакир паша. Той вярно че изгоря, може да е някой подобен.
Благодаря за темата, I.V! Hug

# 11
Оффф Сюмейе Айдоган и Дениз Джан Акташ седят много добре един до друг .Много ме е яд че с друга ще го бъде накрая😁

Дали пък ще бъде с Джейлян? Тя малко надменно се държи че немога да си представя да бъдат заедно отново

# 12
В трейлъра на втори епизод ги сгодяват.

# 13

Дали пък ще бъде с Джейлян? Тя малко надменно се държи че немога да си представя да бъдат заедно отново
Ее тя е главната 😁Историята е около тях.Освен ако не решат да тръгнат в друга посока ако видях че Сю  и Дениз се харесват повече на феновете и това да вземат под внимание,но не вярвам честно казано.

# 14
Аз в даден момент очаквам Джейлян да залитне повече към Бозо, честно казано, много си и отиват. Само как я вика с "Живот мой" 🤩 На мен ми е интересно защо държат Хайдар да не разбира за кого работи Джейлян реално? Тъкмо щяха да си помагат🤔

Общи условия

Активация на акаунт