Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 1 859
  • 78
  •   6
Отговори
# 15
Аз в даден момент очаквам Джейлян да залитне повече към Бозо, честно казано, много си и отиват. Само как я вика с "Живот мой" 🤩 На мен ми е интересно защо държат Хайдар да не разбира за кого работи Джейлян реално? Тъкмо щяха да си помагат🤔
А дали работи за тях? Защото наистина ще бъде странно да ги държат в невидение

# 16
  • Дубай
Момичета, радвам се, че се събираме.
Историята наистина звучи интригуващо и класическите елементи на отмъщение и прикрита самоличност винаги са добра рецепта за напрежение!Сравняват сериала с "Долината на вълците",който е нещо подобно.
На пръв поглед историята не е нищо непознато, но на мен ми грабна вниманието. Заформиха интрига!
Дотук какво знаем: семейството на Хайдар Али е било убито от чичото на Бозо. Хайдар е отгледан и обучен като професионален убиец от своя чичо, когото още не са показали. Има и една сестра – Мелек. Планът му е бил да убие чичото на Бозо и да замине, но се е появила Джейлян и е провалила всичко. И тук идват доста от въпросителните...
Смятам, че Джейлян също работи за разузнаването по същата причина като Хайдар. Тоест, онези следователи въобще не са я пращали никъде, а са разиграли театър пред Хайдар, защото са знаели, че само чрез нея могат да го накарат да се сближи с Бозо. Хайдар не би се съгласил Джейлян да бъде под прикритие при мафията,затова не им казаха. Мисля, че даже Джейлян не е фигурирала в плана на тайните служби, но впоследствие са я внедрили и нея. Най-вероятно е отказала да замине и са нямали  друг избор.
Ани, аз също харесах повече двойката Хайдар-Султан. За момента  ми се вижда невъзможно да ги съберат-двамата с влюбени в други хора. Вече в последствие, като развият сериала - няма невъзможни неща. Все пак е турски сериал.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 16:50 от I.V

# 17
Аааа двама срещу Бозо  в домът му , струва ми се ,че трудно ще го изиграят него .Той предвижда всичко за бизнеса си  с няколко хода напред , много  е умен прозорлив, разбира се жесток и отмъстителен, няма да му мигне окото да анулира и жена си.
Има ли вероятност да се заформи любовен триъгълник  - Хайдар, Джейлян  и Султан.

Чаровния злодей

https://www.facebook.com/hashtag/yeralti
Годежа

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 16:56 от kmaroo

# 18
  • Дубай
Бозо не е просто престъпник, той е обигран  играч. В неговия свят домът му е шахматна дъска, където той е винаги с белите фигури.... Няма шест-пет!
Човекът е   готов да пожертва най-близките си, само за да запази контрола.
Бозо няма слабости, докато слабоста на Хайдар са: Мелек и Джейлян и тук той е с един ход назад.
 Един погрешен ход от страна на Хайдар и  Джейлян  и ще изгорят, та да внимават с тази близост, която демонстрираха. Което и беше странно, в предвид положението им.

# 19
Аз мисля, че Джейлян е слабост и на Бозо... както и сестра му, въпреки че тя ще го предаде🫣

# 20
  • Дубай
Аз мисля, че Джейлян е слабост и на Бозо... както и сестра му, въпреки че тя ще го предаде🫣
Да, но като научи, че той не й е слабост-нещата ще станат различни.
 Бозо не мисли за Султан-ако мислеше, нямаше да я сгоди за мъж, който  не обича.

# 21
Очаквам да го втриса синдрома на турски мъж🙂

# 22

Според мен търси железен начин да върже Али. Мафиоти като Бозо се обграждат стабилно със сигурни хора. Съмнявам се Джейлян да е вербувана, струва ми се лековата. И й стана лошо от решението на мъжа й за годеж.

# 23
  • Дубай
Ако Мариета се окаже права, което мен ме съмнява- Али и Султан са в кърпа вързани. По-логично ми е да е вербувана,но все пак не изключвам варианта просто да е започнала живот с Бозо.
Слагам саундтрака на сериала, който е писан специално за него.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 19:10 от I.V

# 24
Джейлян още от първи епизод тръгна на нож .А във фрага за втори епизод  точно като някава ревнива лунатичка се държеше с тези погледи и нещата които каза на Мелек.Просто не ми харесва.Какво право има тя да държи сметка на Али.Усещам че ще се заформи някаква тройка между тях което не ми допада.Не ми харесва за сега тази жена и това си е.Ще видим занаред как ще е.

# 25
  • Дубай
Джейлян ревнува-Султан е красива и нежна, което може би я притесни...
Момичета, има спойлери, но не зная дали да слагам... Този човек каквото е казал повечето пъти е вярно...

# 26
Момичета, има спойлери, но не зная дали да слагам... Този човек каквото е казал повечето пъти е вярно...
Слагай спокойно

Особено ако е нещо хубаво за Султан и Али😁Пък и да не е няма проблем за мен.
Иначе си права.Султан е много по нежна от Джейлян поне за мен.Има много хубави черти ☺️

# 27
А и не само, притеснява се генерално и за него... все пак мъжлето е опасно😶

# 28
Здравейте,
Мисля си, че иска да изключи героя на Екин Мерт и т.н. Фикрет, простете, не съм ги научила, затова така игра със Султан
Лелятя с тия гадателства...
А всъщност фамилията на Паша, Бозо е двамата споменати е еднаква, какви са си?

# 29
Здравейте,
Мисля си, че иска да изключи героя на Екин Мерт и т.н. Фикрет, простете, не съм ги научила, затова така игра със Султан
Лелятя с тия гадателства...
А всъщност фамилията на Паша, Бозо е двамата споменати е еднаква, какви са си?
Паша и Бозо са братя, ако това е въпроса

Общи условия

Активация на акаунт