Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 1 238
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря, виждала съм видеа в мрежата преди.
Ани, напълно си права! Дениз не обича да се показва и цени уединението за разлика от Хафсанур. Откакто се разделиха, той държи личния си живот далеч от камерите, докато тя се възползва от всяка възможност да бъде под светлините на прожекторите. Е, всеки сам избира начина си на живот
Така е.☺️
Да се оправя.Аз за тази жена нищо положително не мога да кажа, нито като актриса нито като държание затова ще замълча .Хубавото е че Дениз се отърва от нея.Тя определено го дърпаше надолу и не беше за него.Лично мое мнение.

# 46
  • Дубай
От официалната страница ни питат кое ни е заинтересувало най-много от първи еп.
1.Хайдар Али и Бозо /конфликтът
2.Хайдар Али и Джело се изправят един срещу друг
3.Играта на Хайдар Али с Бозо
4.Нахлуването на Хайдар Али в разузнаването.

Бозо, който познава  престъпния свят, е едновременно приятел и съперник на Хайдар Али, който му е устроива  капан.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 12:09 от I.V

# 47
Аз отговорих номер 2😅🥰 И между другото първи епизод в ю тюб има вече над 7 мнл.

# 48
Силно впечатление е направило, че името на Ражди не фигурира в сериала.... някои казват, че имал съдебни дела все още и затова така, гледах, че се беше снимал с Ейпио, певеца, успокоих се, че нямаше да понеса чист пр на гърба на друг

# 49
  • Дубай
Аз отговорих номер 2😅🥰 И между другото първи епизод в ю тюб има вече над 7 мнл.
Чудесна новина!С всеки изминал ден, час и минута сериалът ни набира последователи, което говори, че трупа популярност и нови зрители, които ще го очакват идната сряда. Даже очаквам да мине „Ешрефа“ – не че ми е голям зор, ама ей тъй, за самочувствието  на Дениз.
Stf, на  мен най ми харесаха Бозо и Хайдар Али/  Сблъсъка /точка 1
Силно впечатление е направило, че името на Ражди не фигурира в сериала.... някои казват, че имал съдебни дела все още и затова така, гледах, че се беше снимал с Ейпио, певеца, успокоих се, че нямаше да понеса чист пр на гърба на друг
Аз го видях сред имената в Wikipediata. На стр.на now не съм, но Раджи не би оставил да си правят гледания на негов гръб-не му е в стила. И аз я видях снимката  и викам ей го нашия.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 12:45 от I.V

# 50
Рейтинга на повторението също е много добро.
Total | (24) | 1,53
AB | (30) | 1,04
ABC1 | (22) | 1,60
Ешреф не знам дали ще го мине все още .Ако се развива добре може би.Като цяло да си гледа за канала да са  ок ,че NOW  режат на поразия и не дават много шансове.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 13:27 от *Ани*

# 51
  • Дубай
Лично за мен тези рейтинги никога не са били фактор – интересуват ме само колкото да  са на екран. Мнението ми е, че хич не се отчитат правилно, защото не се гледа цяла Турция, а само няколко къщи, където са закачили онези машинки... Както и да е – това е друга тема.

# 52
Реално тези рейтинги не са много показателни, защото виждаме че и много чужденци го гледат, в ю тюб събира милиони за 24 часа и т.н а това в рейтинга не се отчита.

# 53
  • Дубай
Реално тези рейтинги не са много показателни, защото виждаме че и много чужденци го гледат, в ю тюб събира милиони за 24 часа и т.н а това в рейтинга не се отчита.
В десетката, но за жалост такива им е системата. Що хубави сериали заминаха заради тоя рейтинг.

Кога да очакваме втори трей-утре май!

# 54
Напълно съгласна,но лошото е че турските канали точно  това гледат ,и хич не ги интересува друго.Колко качествени сериали заради тази  сбъркана  система изгоряха.
И.В
Не знам кога ще пуснат втория фраг.Като давах Безгранична с Дениз  обикновено го пускаха събота и вторник ама го даваха в четвъртък по NOW😁.Предполагам че и сега може да са подобни дните .

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 13:55 от *Ани*

# 55
През лятото Дениз имаше едни снимки за Magnet (списание) ако се спомняте. Та какво се случва с тях има ли хартиен вариант това списание, защото по едно време качваха всеки ден негови снимки и изведнъж -затишие.🤔

# 56
  • Дубай
Stf, за серията от тези ли говориш🤔
Излязъл е броя. Най-вероятно можеш да си поръчаш броя от сайта на MQ Turkey. Съветът ми е обаче: ако толкова го искаш,  издирваш си  сесията в интернет и си изкарваш на хартиен носител, а интервюто си го намираш и дори и да не знаеш език с транслайта ще добиеш представа. Все пак решението си е твое, което и да избереш, ти желая успех.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 23:29 от I.V

# 57
Stf, за серията от тези ли говориш🤔
Излязъл е броя. Най-вероятно можеш да си поръчаш броя от сайта на MQ Turkey. Съветът ми е обаче: ако толкова го искаш,  издирва си  сесията в интернет и си изкараш на хартиен носител, а интервюто си го намираш и дори и да не знаеш език с транслайта ще добиеш представа. Все пак решението си е твое, което и да избереш, ти желая успех.

Не не искам да си го купувам, но искам да прочета интервюто. Търся в сайта и нищо не намирам

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 19:41 от Stfjjsjsj

# 58
Излезна новия фраг.Дали Бозо не почва да се съмнява в Али

Сю с който и да я сложат седи добре това момиче.Сладури ☺️

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 20:30 от *Ани*

# 59
Вероятно ще го подлага на изпитания, но е още рано той да даде фира за нещо и Бозо да се съмнява сериозно, иначе фрага е 🔥🔥🔥

Общи условия

Активация на акаунт