Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 1 646
  • 70
  •   5
Отговори
# 60
  • Дубай

Аз изпълних моята част от работата -намерих хората, които стоят зад това. Международна компания. Наричат се сенките.
Кой е  сянката?
В Хамбург всички престъпници, които няма какво да загубят - работят за тези хора.
Героят на деня-Сезай. Бил е в Хамбург.
Госпожо Джейлян, здравейте!
Пред нас стои необикновен човек.
Скоро ще дойда при вас-каза той!
Войната започна!
Хайдар Али изглежда добър човек.
Чух за това, но чух и друго.
Какво?
Казват, че има някой зад него/гърба му
Кой стои зад това?

Бозо играе игра, в което накрая ще бъде надигран. Да ви кажа на моменти, имам чувството, че той е наясно с всичко, но се прави на луд.
А, здравейте!

Ömrüümm

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 13:27 от I.V

# 61
Мерси за превода ИВ , може и да играе двойна игра Бозо .  За сега ми е по - интересен герой от Хайдар .  Оплел с отровни  пипала цялото си обкръжение , действа  внимателно , хладнокръвно , ловко .

# 62
В това видео накрая се обаждат на Дениз😅. Ако някой може да преведе какво си говорат и защо се наричат хаджа или нещо такова, защото на ангрийски субтитрите не са много точни.😍😍

# 63
  • Дубай
В това видео накрая се обаждат на Дениз😅. Ако някой може да преведе какво си говорат и защо се наричат хаджа или нещо такова, защото на ангрийски субтитрите не са много точни.😍😍

това къде е в you tube... Сложи линка да го видя като имам време.

# 64

това къде е в you tube... Сложи линка да го видя като имам време.
https://youtu.be/i6_6JQSvzCo?si=XLsbOhS91VTQSn2t

# 65
В класацията на dizilah вече сме на второ място.Само Arafta не можем да бием ,ама те са голям хит в момента😁Но интереса нараства бързо .

# 66
В класацията на dizilah вече сме на второ място.Само Arafta не можем да бием ,ама те са голям хит в момента😁Но интереса нараства бързо .

Мисля си че Арафта е толкова гледан защото и много достъпен в ю тюб си има субтитри на всички езици аз лично и в тик ток съм гледала и т.н но откакто започна Подземен тотално дагубих интерес към всичко останало😅🥰

# 67

Мисля си че Арафта е толкова гледан защото и много достъпен в ю тюб си има субтитри на всички езици аз лично и в тик ток съм гледала и т.н но откакто започна Подземен тотално дагубих интерес към всичко останало😅🥰
Факт .И просто Емин и Илсу сс голям хит в момента ,пък и играят страхотно .Фен съм на сериала.Следя си го редвоно😄
Но Подземието минава лека полека сериалите в прайм тайма .😁

# 68
Приятелката на Дениз си заключила акаунта защото под последната си снимка получа много хейт .. и аз не знам защо, но просто как може да има такива хора които да си позволяват да казват кой с кого трябва да бъде🤷‍♀️🙅‍♀️

# 69

Дневен сериал ли е този Арафта, че не съм го чувала🫣

# 70

Дневен сериал ли е този Арафта, че не съм го чувала🫣
Дневен е.😁Голям хит стана.Не е нещо уоу като история,но главните го правят харесван.И е малко по-различен защо е предимно за youtube  и има сцени които реално в други дневни сериали няма.😁

Общи условия

Активация на акаунт