Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 1 258
  • 59
  •   4
Отговори
# 30
Добре, а героя на Екин Мерт и Бурак, ако се не лъжа Ферхат и Мердан и те са Ханоолу? Братовчеди на Бозо ли са?

# 31
  • Дубай
Добре, а героя на Екин Мерт и Бурак, ако се не лъжа Ферхат и Мердан и те са Ханоолу? Братовчеди на Бозо ли са?
Да, първи братовчеди...Бащите  им са били братя, като бащата на Ферхат и Мердан убива бащата на Бозо и Султан.
Оф, много объркано стана-дано ме разбра.

Спойлер от Nurlan Zaliev
Пише, че Джейлян е вербувана от спец службите.

Някой ако има нужда от дърва да му го пращам🤔😜

# 32
Този Нурлан не винаги познава само да си кажа 😃 Спец частите значи пак онези на Хайдар?

# 33
  • Дубай
Този Нурлан не винаги познава само да си кажа 😃 Спец частите значи пак онези на Хайдар?
Е, да.... Аз даже смятам, че това са само предположения, но е имал доста попадения.

# 34
Нова снимчица на Дениз. Гледал е първи епизод с каста  си от Hudu .Който е гледал сериала знае за тази великолепна четворка ,и приятелството което изградиха .Големи сладури ☺️

# 35
Не са гледали заедно, долу пише
"Не го гледахме заедно, но сърцата ни са заедно"

# 36
  • Дубай
Тамън идвам да го пиша... Душици...

# 37
Не са гледали заедно, долу пише
"Не го гледахме заедно, но сърцата ни са заедно"
Според мен така е написано заради Емре .Както се вижда той е на фейс тайм .Нали снима сериала Наследникът 🙂
Хубаво е когато се създават такива приятелства и че остават дори след края на даден сериал ☺️

# 38
Аха, оф и тук ли първи братовчеди са влюбени ...

# 39
Да ви пратя една клюка сега😅. Така, горната снимка е качена от предпорагаемата му приятелика и се вижда същия стол на който седи Дениз🤭 Значи вече е ясно ме са заедно.😍

# 40
  • Дубай
Добро утро! Като цяло сериалът ни е много добре приет от публиката. Поставиха начало-дано поддържат огъня и интереса на зрителите.

Yeralty вече с 6 млн гледания и 1 млн последователи.

Журналистката Сина Кологлу съобщава , че продуцентите позиционират сериала „Подземен “ като съвременна  адаптация на „Долина на вълците“, където  насилието на първи план е заменено от анализ на системни механизми.

Сц на сериала е Раджи Шашмаз, който е брат на гл. герой от Долината на вълците-Неджати Шашмаз. Преди време не си говориха, не зная дали сега са стоплили отношенията си. Мисълта ми беше, че е непридвидим човек!
Мурат Данаджъ и Едже Чешмиолу са се присъединили към каста-ще бъдат брат и сестра Хамбурглу. Едже Чешмиолу, Хюля, която се присъединява към актьорския състав на сериала „YerAlti “ , ще се откроява като един от героите, които ще създадат значителен поврат в историята.

Stfjj, я кажи сега, коя му приятелката. Последно време си пази личният живот далеч от репортерите и нищо не съм разбрала.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 11:01 от I.V

# 41
Добро утро! Като цяло сериалът ни е много добре приет от публиката. Поставиха начало-дано поддържат огъня и интереса на зрителите.

Yeralty вече с 6 млн гледания и 1 млн последователи.

Журналистката Сина Кологлу съобщава , че продуцентите позиционират сериала „Подземен “ като съвременна  адаптация на „Долина на вълците“, където  насилието на първи план е заменено от анализ на системни механизми.

Сц на сериала е Раджи Шашмаз, който е брат на гл.
герой от Долината на вълците, Неджати Шашмаз. Преди време не си говориха, не зная дали сега са стоплили отношенията си. Мисълта ми беше, че е непридвидимо човек!

Мурат Данаджъ и Едже Чешмиолу са се присъединили към каста-ще бъдат брат и сестра ХамбурглуЕдже. Едже Чешмиолу, Хюля, която се присъединява към актьорския състав на сериала „YerAlti “ , щебсе откроява като един от героите, които ще създадат значителен поврат в историята.

Stfjj, я кажи сега, коя му приятелката. Последно време си пази личният живот далеч от репортерите и нищо не съм разбрала.
Прителка му е физиотерепавта от времето когато си цеше контузил коляното. Пише се gizemyarenyildirim в инстаграм.😍 Били са в Лондон няколко месеца лятото, има снимки и видеа как тренират в един и същи фитнес там където Дениз тренира бокс. Ако не сте ги видели мога да се разрова и да ги намера.😍🥰😘

# 42
Той Денизчо винаги си е бил от по потайните като цяло.Не обича да е много в публичното пространство за разлика от други негови колеги, и да се пише и говори за него.😁Единствено с Хафсанур се показваше повече ,но главно заради нея.Тя е извесна с това че обича да се  показва ,и да е център на вниманието.
Колкото до приятелката му не съм изнанадана че си има .Хубав мъж сам няма да седи😁
Аз друго се чудех двойките в сериала лека полека излизат наяве.
Дали няма да направят и такава между Мелек  и Паша .Всъщност като се замисля си отиват 😄

# 43

Ето я тек но е в гръб. Има и видеа но немога да ги кача просто не знам как🤣

# 44
  • Дубай
Благодаря, виждала съм видеа в мрежата преди.
Ани, напълно си права! Дениз не обича да се показва и цени уединението за разлика от Хафсанур. Откакто се разделиха, той държи личния си живот далеч от камерите, докато тя се възползва от всяка възможност да бъде под светлините на прожекторите. Е, всеки сам избира начина си на живот

Общи условия

Активация на акаунт