Отговори
# 255
Здравейте, момичета!

"Научете се да се доверявате на съдбата си, дори и да не разбирате всичко, което ви се случва. Понякога онова, което никога не сте искали и желали, се оказва, че е това, от което най-много имате нужда."

Нека денят ни е изпълнен с щастие, радост, усмивки и позитивно настроение!
Довиждане Септември - края на лятото и началото на есента..

# 256

Nature Sunrise

Flowers Maple Leaf Време е да си тръгва
но преди това да остави на всеки по нещо за спомен и
ако се усмихвате, значи вече сте го намерили..*/*
Yum

# 257
Ех и септември се изниза. Есента дойде но има още приятни и слънчеви дни.

Дано скоро научим нещо и за плановете на Толга и най вече за С 2 на екшъна по Гайн.

# 258
Уфф, tsayisman_page продължават да обличат Толгето с национални костюми.
Ще взема да им пиша да го разсъблекат малко и си представям какъв смут ще предизвикам сред арабските фенове.

# 259
ИИ вече ме плаши велико.
Привет

# 260
ИИ вече ме плаши велико.
Привет

Kissing Heart Уауу, сладурката Моли, талисман/пазач..
скоро трябва да започнат да се подреждат нещата

# 261
Софи, надявам се скоро наистина да се подредят нещата Hands Pray и Толга най-после да се събуди, че ИИ действа упорито - праща ни в Сезона на лалетата:
Цитат
Какво мислите, че ще се случи, ако "Lale Devri" започне с 5-ти сезон? 🤍💁‍♀️🥰

# 262

До къде стигнахме, всичко е "fake" Weary

# 263
Аз работя пресилено по клипа на моите хора направо пея песента вече от нерви 🫠

Толгето ще яде гьостерицата още малко като гледам никъв го няма поне пейзаж да видим.🫣

# 264

Flowers Maple Leaf

Flowers Maple Leaf Flowers Fallen Leaf

1 октомври: -
Отбелязваме няколко световни празника
Yum
Скрит текст:
Musical KeyboardTadaTada

# 265
Привееет нов есенен месец и ново начало.

# 266
Здравейте, момичета!

Добре дошъл, Октомври - месецът на сладките мисли, на прегръдките, гушканията, топлината на дома и семейството!
Донеси на всеки това, което най-силно желае.
Нека има здраве, любов и разбирателство.
Нека бъде месец, изпълнен с надежда, позитивизъм и много спокойствие за всички нас!
Чудесата на октомври предстоят!

1 октомври: -
Отбелязваме няколко световни празника
Yum
Скрит текст:
Musical KeyboardTadaTada
Аз ще започна със Световния ден на кафето:

1 октомври е Световен ден на кафето

Любимата напитка на милиарди хора по света, особено рано сутрин. Може спокойно да си изкарате деня, пиейки еспресо, капучино, макиято, шварц или фрапе и да твърдите, че празнувате.
Денят се отбелязва от 2015 година с решение на Международната организация на кафето.
Кафето е най-разпространената храна на Земята. Казваме храна и не грешим. То расте на храст, следователно е храна. Една от най-разпространените заблуди е, че много изпити кафета ще ви държат будни и свежи. Истината е, че кафето ни помага да заспим. Всичко обаче зависи от качеството му. Дори 6 чаши еспресо няма да повлияят негативно нито на съня ви, нито на кръвното налягане, ако кафето е качествено.
Думата „кафе“ идва от арабски и означава „вино от зърното“.
Светът консумира близо 2.25 милиарда чаши кафе всеки ден.

# 267
Тематичен ден. Ще се предозираме с любимото кафе но ще го гарнираме със сладичко Yum  

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 14:07 от femmi2

# 268
Привет! С пожелание новият месец да ни донесе хубави емоций. Толгето да е по активен - АМИН!

Ослепях ,но свърших добре ,че не си играх с букви този път. Надявам се да ви хареса пускам го при Вас ,че ме подкрепяте безрезервно след 1 г. правя клип на двойка на българска песен - Меди / Любовта на живота ми...

# 269
Джанъм , ти си майсторка в това няма да скромничиш. Blush  Хубава балада и текст  с гласът на Меди. Тази екрана дизи   двойка ти е сол в раната. ❤️‍🩹

Общи условия

Активация на акаунт