Отговори
# 315

SunglassesЗагадъчен, ще снима но кога, ще разберем
като му дойде времето..сега продължаваме с ИИ
Blush

Феми* харесвам реване но повече нещо с крем
най-много еклерова торта
Nature Zap
Скрит текст:
Yum

# 316

Ето го талисмана

# 317

Flowers Maple Leaf Уауу,най-хубавият, уникален,сладък и невероятен талисман е Моли*
ДИДИ* незнам с какво я глезиш но всичко си заслужава по 2..
от мен  - виртуален празничен кокал*
Joy

# 318
О такава беше тортата ни за първият и рожден ден кучетата на шефа ми я изядоха за нейно здраве. ;д

Доуканче вчера пусна неговата принцеса - Лайка. Освен това си е осиновил още едно куче а преди това беше и котка - Ефе. Много е хубаво всичките ни любимци ,че умират за животните.

https://x.com/fanofDGSM/status/1974063627175928190

Кучетата на Мерт са породисти примерно , но не им знам историята.
Керем също има един принц - Хектор

# 319

Прегледах още веднъж интервюто и малко се ядосах. Много взе да преиграва Толга с неговата загриженост за семейство и деца. Сякаш само той има деца и се жертва за тях.
Разбирам го, всеки баща иска да е покрай децата си, да ги гледа как растат и да ги възпитава. Но колко от бащите могат да си позволят да седят вкъщи около полата на съпругата и да дундуркат дечицата?!
Ай, стига дее!!!
Той може да си го позволи, може да ръководи бизнесите си и от вкъщи, за да задоволява прищевките на домочадието. А другите трудещи се родители?
Аплодирам Толгахан за всичко, което прави. Работлив е, не се спира, търси новото и опитва доста рискови неща. Име е в турската дизи индустрия. Няма награда, която да не е получил за таланта и актьорските си умения. Продукциите му продължават да се гледат по света. Отдавна е в бранша - 27 години никак не са малко. Решил да почине - хубаво, ние ще го чакаме да се накани отново да снима, но времето не чака, годините се търкалят, а аз не искам да го гледам в ролята на дядо на екран.
Искам си Толга сега, докато може да се превъплъти във всеки един романтичен или екшън герой.
И отказвам да му повярвам, че още дълго ще стои настрана от снимачната площадка.
Няма да издържи!
След Нова година ще обяви нов проект, на който освен продуцент ще бъде и главен герой, защо не и сценарист.

# 320
3 часа серий снимат как да се навие то това го спира от раз интересно беше изказването за Айше до колкото знам му е бивш мениджър.Малко не му повярвах аз за Алмеда ама сигурно е прав вие ще кажете гримаса имаше там.
Феми Джани и Онур и Симето да ги погледнеш!
Но за сега съм на тая маса Симай и Джанер са 10/10 химия.

Имам спойлер ,че Доа ще се откаже от развода ако стане ще черпя. ;д

И Онур Туна голям красавец е
Тия очи океани... Heart

# 321
Здравейте, момичета!

“Нямаме нужда от по-добри дни,
а от хора, които правят дните ни по-добри.”

Хубавият ден започва с хубаво кафе или чай, с музика или усмивка на добър човек.
Нека всичко хубаво днес бъде с нас!
Приятен ден!

5 октомври - Международен ден на учителя

На 5 октомври в България и още над 100 държави по света се отбелязва Деня на учителя.
Той е обявен от ЮНЕСКО през 1994 г., по повод приемането на препоръките за статуса на учителя през 1966 г.
Това е ден за признание и благодарност към учителите за техния труд и принос за развитието на обществото.
Учителите не само предават знания, но и формират навици за учене, насърчават творчеството и подпомагат личностното развитие на учениците.
Денят на учителя подчертава колко важна е ролята на преподавателите за изграждането на бъдещите поколения и бъдещето на всяка нация.

# 322
Привет , неделно Flowers Fallen Leaf

Емито Flowers Bouquet днес има тематичен празник. Всички учители да се чувстват поздравени. Не е лесно в днешно време с тази професия.

# 323
Благодаря ти, Феми!
Няма нищо по-ценно за учителя от уважението и любовта, която учениците му дават. Щастлива съм, че и днес моите възпитаници не ме забравят.
Кураж и вдъхновение пожелавам на всички български учители!

# 324
Честит празник! Heart

# 325
Благодаря ти, Диди!
И като няма ново от Толга -  tsayisman_page и ИИ са на разположение:

И къде без Ийт Козан...

Общи условия

Активация на акаунт